Houston Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 σύστημα αξιολόγησης: 1 μπορούμε να δούμε ποιος, που, πότε μας αξιολογεί? 2 εσείς οι μοντς γιατί να βλέπετε από την κλειδαρότρυπα? edit: α ξεχασα, το χριστοδουλation πότε θα ξανανοίξει ? lol επίσης ξέχασα να βάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 2 εσείς οι μοντς γιατί να βλέπετε από την κλειδαρότρυπα? σημεια των καιρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 μπορει να μου πει καποιος πως θα βαλω αναγνωριση κλησεων στο τηλεφωνο το σταθερο?(ειναι ασυρματο)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 σύστημα αξιολόγησης:1 μπορούμε να δούμε ποιος, που, πότε μας αξιολογεί? 2 εσείς οι μοντς γιατί να βλέπετε από την κλειδαρότρυπα? edit: α ξεχασα, το χριστοδουλation πότε θα ξανανοίξει ? lol επίσης ξέχασα να βάλω 1. ωραια και αμα βλεπει, ξερω γω, οτι τον αξιολογισε αρνητικα καποιος θα κανει και αυτος το ιδιο στις δικες του απαντησεις και θα παει το συστημα σαν ανταποδοση και οχι αξιολογιση. 2. οι smod βλεπουν αν δεν κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alt10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 οσο για τους ατροπητους οι οροι μας ελεγαν ποιος θα το βρει πιο γρηγορα και να ψαξουμε παντου το θεμα ειναι η ταχυτητα και οχι απο που αρα δεν ειναι ζαβολια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 1. ωραια και αμα βλεπει, ξερω γω, οτι τον αξιολογισε αρνητικα καποιος θα κανει και αυτος το ιδιο στις δικες του απαντησεις και θα παει το συστημα σαν ανταποδοση και οχι αξιολογιση. Αν ήταν φανερή η αξιολόγηση σε όλα τα μέλη , δε νομίζω να γινόταν κάτι τέτοιο (αυτός που κρίνει κρίνεται). Αν πάλι δεν είναι εφικτό για τεχνικούς λόγους , καλύτερα να καταργηθεί. Δεν μπορεί να αρκούν 2 μόνο ψήφοι για να αξιολογείται ένα ποστ και να αποκρύπτεται…νομίζω δεν έχει κανένα νόημα.. τεσπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 μπορει να μου πει καποιος πως θα βαλω αναγνωριση κλησεων στο τηλεφωνο το σταθερο?(ειναι ασυρματο)... 1. ζητάς από τον οτε να ενεργοποιήσει την αναγνώρηση κλήσης (αν θυμάμαι καλά έιναι 1 ευρώ τον μήνα) 2. πρέπει η συσκευή να υποστηρίζει αναγνώριση κλήσης. 3. με τα ιδιόκτητα δίκτυα των εναλλακτικών, παίζουν διάφορες ασυμβατότητες. Πχ η forthnet έχει αναγνώριση κλήσης συμβατή με κάποια μοντέλα-μάρκες τηλεφώνων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Αν ήταν φανερή η αξιολόγηση σε όλα τα μέλη , δε νομίζω να γινόταν κάτι τέτοιο (αυτός που κρίνει κρίνεται).Αν πάλι δεν είναι εφικτό για τεχνικούς λόγους , καλύτερα να καταργηθεί. Δεν μπορεί να αρκούν 2 μόνο ψήφοι για να αξιολογείται ένα ποστ και να αποκρύπτεται…νομίζω δεν έχει κανένα νόημα.. τεσπα... Αγαπητοί συμφορουμίτες, αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά. Σίγουρα θα έχετε προσέξει τη νέα δυνατότητα που το γενναιόδωρο φόρουμ-θεότητα χάρισε στα μέλη του... ... Η δρομολόγηση μιας τέτοιας ευθύνης αγαπημένοι μου συν-πόστερζ, ακολουθεί 2 ξέχωρα μα και παράλληλα μονοπάτια, το ένα έγκειται στη διάθεση και το ενδιαφέρον σας, το άλλο στις υποχρεώσεις σας ως υπεύθυνα μέλη! Το πρώτο μονοπάτι, έχει να κάνει με την γνωστή -και αγαπημένη του παρεδώσε- φράση "μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει το φόρουμ για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για το φόρουμ". Επιτέλους, μετά από 4 νεκρούς φιλοσόφους από ανεύρυσμα και οχτώ δισεκατομμύρια ΠΜ, βρίσκομαι στη θέση να σας απαντήσω!!! Με τη νέα φοβερή δύναμη κρίσης και κριτικής, με τη δαγκωνιά αυτή από τον καρπό της Γνώσης, μπορείτε να διευκολύνετε το έργο των μοντερέητορ με το να κατακεραυνώνετε μέχρι τελικής απόκρυψης ποστ με greeklish, spam ή εμφανώς απαράδεκτο περιεχόμενο! Ο εντοπισμός τους από τους mods θα είναι πιο εύκολος και η εικόνα προς τους επισκέπτες θα εκπέμπει μια συλλογική αξιοπρέπεια εκ μέρους των μελών! Το δεύτερο και ακανθώδες μονοπάτι, εμπεριέχει την ευθύνη σας να μην βαράτε άσκοπα αρνητικές ψήφους. Επειδή δε σας αρέσει που ο χ γαύρος έγραψε "ωωω τεσσάραααα" ή ιστορικές παραπομπές σχετικά με το σκοπιανό, δε σημαίνει πως είναι δόκιμο και πρέπον να συμβάλλετε στην απόκρυψη αυτών των απόψεων/πληροφοριών. Ναι, κάθε λέξη και πράξη εδώ μέσα κρίνεται -και εξού και η νέα αυτή δυνατότητα- αλλά και η χρήση αυτής της δυνατότητας κρίνεται επίσης. Οπότε όποιος ψήνεται, μαζί με το ρηπόρτ στα σπαμ/γκρηκλις/παναγίες, ας ρίχνει και μια αρνητική και κυρίως να θυμάστε πως η άσκοπη χρήση της δυνατότητας αξιολόγησης θα τιμωρείται. Ευχαριστώ! =* Όποιος νομίζει ότι δεν έχει κατάλαβει σωστά τη σκοπιμότητα χρήσης της αξιολόγησης καλύτερα είναι, μέχρι να τα ξεκαθαρίσει στο μυαλό του, να μην την χρησιμοποιεί καθόλου. Η μέχρι τώρα πορεία της δυνατότητας στο φόρουμ δείχνει πολλή κατάχρηση και ομολογώ πως κι εγώ έχω υποπέσει σε τέτοιο σφάλμα. Απλά, προσπαθώ να είμαι εγκρατής και η ταχύτητα της κριτικής μου σκέψης να είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητα με την οποία μπορώ να κλικάρω. Επί των ερωτημάτων: 1. Όχι. 2. Ναι, η διαχειριστική ομάδα μπορεί να βλέπει ποιος αξιολόγησε και πώς. Αυτοί είναι υπεύθυνοι να κρίνουν το κατά πόσο γίνεται κατάχρηση και να λαμβάνουν μέτρα 3. (δικό μου) Το όριο απόκρυψής ίσως να αυξηθεί προσεχώς. 4. (κι αυτό δικό μου) Για τέτοια ζητήματα υπάρχει το Insomnia Site - Forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 1. ζητάς από τον οτε να ενεργοποιήσει την αναγνώρηση κλήσης (αν θυμάμαι καλά έιναι 1 ευρώ τον μήνα)2. πρέπει η συσκευή να υποστηρίζει αναγνώριση κλήσης. 3. με τα ιδιόκτητα δίκτυα των εναλλακτικών, παίζουν διάφορες ασυμβατότητες. Πχ η forthnet έχει αναγνώριση κλήσης συμβατή με κάποια μοντέλα-μάρκες τηλεφώνων... η συσκευη υποστηριζει αναγνωριση. Αρα να παρω το 134 του οτε ετσι? ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 γιαπ. Το 134 νομίζω θα κάνει την δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 @Paredwse και TheEdge. Θα ήθελα να εκφράσω την αντιθεσή μου στο να ξανανοίξει το thread με το θάνατο του Χριστόδουλου, για να συνεχίστει η έκφραση παραπόνων προς το έργο του και αυτόν σαν προσωπικότητα (και εναντίον του κλήρου, όπω προβλέπω να γίνεται). Ας το αφήσουμε έτσι (σεβόμενοι τα συλληπητηρια αυτών που τα εξέφρασαν σε αυτό το topic), και να ανοιχτεί ένα νέο από κάποιον Moderator/administrator. Μια πρόταση που πιστεύω οτι θα βοηθήσει στο να γίνει μια σωστή συζήτηση και όχι ένα εκτενές off topic, σε ένα θέμα που γι' άλλο λόγο ξεκίνησε και αλλιώς κατέληξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Mithrantir, είσαι μάγκας! Συν 1 στο άνοιγμα νέου τόπικ για τον male monk/priest. Αν μη τι άλλο, θα είναι πιο εύκολο για τον καθένα να παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή. Για την αξιολόγηση χρηστών, ναι στη δοκιμαστική εμφάνιση όσων ψήφισαν κάποιο ποστ. Ας δούμε για ένα διάστημα τουλάχιστον πώς δουλεύει αυτή η περίπτωση. Επίσης, γνώμη μου είναι να μην αποκρύπτονται τα ποστ(όσες αρνητικές κι αν πάρουν). Νομίζω ότι ούτως ή άλλως, όλοι κοιτάμε τα κρυμμένα ποστ. Ωστόσο, η αρνητική "βαθμολογία", παραμένει, και το μήνυμα φτάνει στον παραλήπτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Βρισκόμαστε σε ενα τραγικό συμβάν.. ενας συνάνθρωπος μας έφυγε απο την ζωή. Κάποιοι που τον ξέρανε προσωπικά είναι συντετριμμένοι, οι υπόλοιποι νιώθουμε τουλάχιστον θλιμμένοι και ο Houston δεν έχε ούτε αύτην την ιερή στιγμή τον στοιχειώδη σεβασμό να μην μιλήσει και μπαίνει στο τόπικ μόνο για να την πεί στον Toufas. Πραγματικά.. WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Βρισκόμαστε σε ενα τραγικό συμβάν.. ενας συνάνθρωπος μας έφυγε απο την ζωή. Κάποιοι που τον ξέρανε προσωπικά είναι συντετριμμένοι, οι υπόλοιποι νιώθουμε τουλάχιστον θλιμμένοι και ο Houston δεν έχε ούτε αύτην την ιερή στιγμή τον στοιχειώδη σεβασμό να μην μιλήσει και μπαίνει στο τόπικ μόνο για να την πεί στον Toufas. Πραγματικά.. WTF? Έλα ντε. Τι σκατά συμβαίνει σε αυτό το κόσμο και δεν υπάρχει σεβασμός προς το πένθος για έναν νεκρό (και το νεκρό)? Πραγματικά αναρωτιέμαι Φρου-Φρου, βλέπεις την ειρωνεία συγκρίνοντας τη θέση ορισμένων όσον αφορά το τοπικ για τον pyro, με αυτό του Χριστόδουλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Έλα ντε. Τι σκατά συμβαίνει σε αυτό το κόσμο και δεν υπάρχει σεβασμός προς το πένθος για έναν νεκρό (και το νεκρό)? Πραγματικά αναρωτιέμαι Φρου-Φρου, βλέπεις την ειρωνεία συγκρίνοντας το τοπικ για τον pyro με αυτό του Χριστόδουλου? Νόμιζα οτι κανένας νοήμον δεν θα συνέκρινε κάτι τέτοιο.. ειλικρινά πέφτω απο τα σύννεφα... Πραγματικά αναρωτιέμαι Mithrantir... Αλλά δεν θα μπώ στην διαδικασία να συζητήσω αυτό το πράγμα εδω, αν θες pm me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.