Lucifer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Σε φάση "είδα λίγο γαλάζιο όταν κοίταξα ψηλά".
status Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Παίρνεις τηλ μια παλιά οικογενειακή φίλη να την καλέσεις για φαγητό,λόγω του ότι έχετε χαθεί εδώ και χρόνια. Βγαίνει η μητέρα της,η καθ'αυτό οικογενειακή φίλη. Δεν είναι εδώ,σου λέει. Παίρνεις και το απόγευμα και την άλλη μέρα για να μιλήσετε. Βγαίνει και πάλι η μητέρα της. Της λες τελοσπάντων τι θες την κόρη. Και σου απαντάει : Θα της το πω και αν την ενδιαφέρει,θα σου απαντήσει. Και εγώ είμαι σε δίλλημμα τώρα. Πως να την χαρακτηρίσω ? Ακοινώνητη ? Χωρίς τρόπους ? Γαϊδούρα ? (Και μην πεταχτεί κανένας να πει ότι με κάνει ριπορτ λόγω ρατσισμού απέναντι στα γαϊδούρια) Μοντέρνα Ελληνίδα μάνα :Ρ "να πας να μπιιπ κ εσύ και η κόρη σου θα φάμε μόνοι μας.!"
eSATA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Παίρνεις τηλ μια παλιά οικογενειακή φίλη να την καλέσεις για φαγητό,λόγω του ότι έχετε χαθεί εδώ και χρόνια. Βγαίνει η μητέρα της,η καθ'αυτό οικογενειακή φίλη. Δεν είναι εδώ,σου λέει. Παίρνεις και το απόγευμα και την άλλη μέρα για να μιλήσετε. Βγαίνει και πάλι η μητέρα της. Της λες τελοσπάντων τι θες την κόρη. Και σου απαντάει : Θα της το πω και αν την ενδιαφέρει,θα σου απαντήσει. Και εγώ είμαι σε δίλλημμα τώρα. Πως να την χαρακτηρίσω ? Ακοινώνητη ? Χωρίς τρόπους ? Γαϊδούρα ? (Και μην πεταχτεί κανένας να πει ότι με κάνει ριπορτ λόγω ρατσισμού απέναντι στα γαϊδούρια) ή μπορεί να την πέτυχες σε άσχημη στιγμή!
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Σε φάση "είδα λίγο γαλάζιο όταν κοίταξα ψηλά". Σε είχε συννεφιά αλλά φαντάστηκα ότι είχε και λίγο γαλάζιο.
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Να αρχίσω μποξ; Να μην αρχίσω μποξ; Τι λέτε;
eSATA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Να αρχίσω μποξ;Να μην αρχίσω μποξ; Τι λέτε; άντε να αρχίσεις taekwondo ρε να παίξουμε καναν αγώνα
minarokeftes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Να αρχίσω μποξ;Να μην αρχίσω μποξ; Τι λέτε; Μεγαλύτερη ανωμαλία απο το να πληρώνεις για να τρώς ξύλο δεν υπάρχει!!!
dante14023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μεγαλύτερη ανωμαλία απο το να πληρώνεις για να τρώς ξύλο δεν υπάρχει!!! αμα καποιος ριχνει περισσοτερο απο οσο τρωει ειναι οκ.... αν γινεται το αναποδο, πρεπει να σκεφτει σοβαρα να αλλαξει αθλημα...
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Να αρχίσω μποξ;Να μην αρχίσω μποξ; Τι λέτε; Εξαρτάται αν σ'αρέσει να τρως ξύλο ή οχι.
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Εξαρτάται αν σ'αρέσει να τρως ξύλο ή οχι. Ε, δεν είμαι και του τσακωμού =P Θα δοκιμάσω και θα δω =P
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ε, δεν είμαι και του τσακωμού =P Θα δοκιμάσω και θα δω =P Eννοώ πως αν γραφτείς θα τρως ξύλο αλλιώς οχι
klainmaingr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ti box ρε αρούγκαλοι; Αν είναι να φάτε τα νιάτα σας σε κάνα γυμναστήριο make it worth it.. Kick boxing για να συνδυάσετε άσκηση και αυτοάμυνα γαμάτη, ειδάλλως κάνα περίεργο, wu chang και τέτοια περισσότερο για το εφφέ.. Και φυσικά above all το tae kwon do το οποίο όμως δυστυχώς είναι πολύ θεωρητικό.. Kick box και πάλι.. (έχω καεί και στα 2) Τι μπόξ; Στο κιλκίς ζείτε;
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ti box ρε αρούγκαλοι;Αν είναι να φάτε τα νιάτα σας σε κάνα γυμναστήριο make it worth it.. Kick boxing για να συνδυάσετε άσκηση και αυτοάμυνα γαμάτη, ειδάλλως κάνα περίεργο, wu chang και τέτοια περισσότερο για το εφφέ.. Και φυσικά above all το tae kwon do το οποίο όμως δυστυχώς είναι πολύ θεωρητικό.. Kick box και πάλι.. (έχω καεί και στα 2) Τι μπόξ; Στο κιλκίς ζείτε; Φυσικά για Kick box μιλάω ρε =P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.