otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 στα θερμοκηπια ειναι πιο normal η κατασταση. μονο το καλοκαιρι δεν παλευεται....στους σταβλους εχει το καλο το πραμα..... μετα απο λιγο καιρο συνηθιζεις.... μπα.. εγώ δε θα μπορούσα να το συνηθίσω νομίζω..
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 μπα.. εγώ δε θα μπορούσα να το συνηθίσω νομίζω.. ολοι ετσι λεγαμε στην αρχη οταν πρωτοπηγαμε στη σχολη... τωρα πλεον εχουμε δει/μυρισει/κανει πραγματα που η μυρωδια αυτη ειναι πταισμα..... δεν διαμαρτυρομαστε καν....
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 ολοι ετσι λεγαμε στην αρχη οταν πρωτοπηγαμε στη σχολη... τωρα πλεον εχουμε δει/μυρισει/κανει πραγματα που η μυρωδια αυτη ειναι πταισμα..... δεν διαμαρτυρομαστε καν.... εεε μα... τι κανετε στη σχολη σου πια??? ελεος!
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 εεε μα... τι κανετε στη σχολη σου πια??? ελεος! πιστεψε με.... δεν θες να μαθεις... αν ενδιαφερεσαι παρ'ολα αυτα... ελα καμια βολτα
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 πιστεψε με.... δεν θες να μαθεις...αν ενδιαφερεσαι παρ'ολα αυτα... ελα καμια βολτα όταν ανέβω αθήνα κάποια στιγμή, θα το έχω στα υπόψην μου...
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 όταν ανέβω αθήνα κάποια στιγμή, θα το έχω στα υπόψην μου... οποτε θες.... επειδη εχω θαψει πολυ την σχολη μου ομως, εχω να πω οτι σαν περιβαλλον ειναι ισως η καλυτερη, τουλαχιστον στην αθηνα.... γρασιδι παντου, παγκακια για καφεδακι κτλ... γενικα δεν πιστευεις οτι βρισκεσαι στο κεντρο της αθηνας....
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 οποτε θες.... επειδη εχω θαψει πολυ την σχολη μου ομως, εχω να πω οτι σαν περιβαλλον ειναι ισως η καλυτερη, τουλαχιστον στην αθηνα.... γρασιδι παντου, παγκακια για καφεδακι κτλ... γενικα δεν πιστευεις οτι βρισκεσαι στο κεντρο της αθηνας.... σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο οτι στο τει της κρητης..
Höfdingadrapa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ρε μάγκες μια απορία. Όποτε κάνω τσατ στο facebook αναβοσβήνει η οθόνη και απενεργοποιείται το aero glass effect των windows. Για να επανέλθει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του firefox. Πρέπει να κάνω σε κάποιο λογισμικό αναβάθμιση; Π.χ. flash player ή quicktime ή κάτι τέλος πάντων;
PaokToTheBone Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ρε μάγκες μια απορία.Όποτε κάνω τσατ στο facebook αναβοσβήνει η οθόνη και απενεργοποιείται το aero glass effect των windows. Για να επανέλθει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του firefox. Πρέπει να κάνω σε κάποιο λογισμικό αναβάθμιση; Π.χ. flash player ή quicktime ή κάτι τέλος πάντων; βαλε linux.
Höfdingadrapa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Λίνουξ και φεϊσμπουκ δε λέει. Μόλις γίνω χακερόνι. Σταμάτα λοιπόν να μου κάνεις τη πάπια και πες μου τι μπορώ να κάνω με τα παραθύρια. =ρ
eSATA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ρε μάγκες μια απορία.Όποτε κάνω τσατ στο facebook αναβοσβήνει η οθόνη και απενεργοποιείται το aero glass effect των windows. Για να επανέλθει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του firefox. Πρέπει να κάνω σε κάποιο λογισμικό αναβάθμιση; Π.χ. flash player ή quicktime ή κάτι τέλος πάντων; χαχααχχαχχααχχα
pappous_soulis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Καταραμένες απάλευτες κυριακές. %!@$!
eSATA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Καταραμένες απάλευτες κυριακές. %!@$! τι σου κάνανε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 τι σου κάνανε; τον επάλεψαν και έχασε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.