PaokToTheBone Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 αν είναι με το γνωστό μηχάνημα και όχι με τα χέρια ή με τσάπα φεύγει αρκετά γρήγορα και έχει και πλάκα... εμεις στο χωριο εχουμε χλωροκοπτικο τρακτερακι...αλλα ουτε με εκεινο μπορεις να κουρεψεις την αυλη....ειναι απιστευτα βαρετο... ναι με το εργαλείο. Το μόνο που γουστάρω μπορώ να πω Αν γουσταρεις να ρ8εις να κανεις και την δικια μας την ανοιξη!Τετοια εποχη το κουρευετε ρε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Τετοια εποχη το κουρευετε ρε? είχα και εγώ αυτή την απορία...
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 μπορει να ειναι διαφορετικο χορτο απο το δικο σας! διαφορετικη ποικιλια! :p
gang Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 συμπάσχω με τους από πάνω που θέλουν να πάνε ταξίδι αλλά κάτι ελπίζω να κανονίσω μέσα στις γιορτές. όσο για σένα κεφτέ άρχισε να φορτώνεις κάποιες δουλειές σε άλλους.. πχ το στόλισμα στα αδέρφια/ξαδέρφια.. + ότι μπορείς να τους πεις ότι κουρεύεται το χόρτο λάθος εποχή... αν επιμένουν βρες έναν βοσκό να σου φέρει τα ζα του..
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 αν επιμένουν βρες έναν βοσκό να σου φέρει τα ζα του.. πολυ καλη ιδεα!! αλλα μετα θα πρεπει να μαζευει τα φτου-κακα των ζωων.... δεν ξερω τι ειναι πιο ευχαριστο.... βεβαια, μπορει να τα αφησει για λιπασμα, αλλα τοτε θα μεγαλωνουν περισσοτερο τα χορτα και φτου κι απ την αρχη....
gang Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 βεβαια, μπορει να τα αφησει για λιπασμα, αλλα τοτε θα μεγαλωνουν περισσοτερο τα χορτα και φτου κι απ την αρχη.... εννοείτε ότι δεν θα τα μαζέψει... και μέχρι να μεγαλώσουν τα χόρτα αυτός θα έχει ξαναπάει Χιο :-D:-D
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... :p
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 εννοείτε ότι δεν θα τα μαζέψει... θα μυριζουν λιγο......
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 χμμ... έχεις μια άποψη... καθε μερα στη σχολη μου τα μυριζω... aua βλεπεις....
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 καθε μερα στη σχολη μου τα μυριζω... aua βλεπεις.... ωχ αλήθεια; τέτοια μυρίζει κ ο ξαδερφός μου οποτε πάει στο θερμοκήπιο της σχολής του; μπλιαξ!
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 ωχ αλήθεια; τέτοια μυρίζει κ ο ξαδερφός μου οποτε πάει στο θερμοκήπιο της σχολής του; μπλιαξ! στα θερμοκηπια ειναι πιο normal η κατασταση. μονο το καλοκαιρι δεν παλευεται.... στους σταβλους εχει το καλο το πραμα..... μετα απο λιγο καιρο συνηθιζεις....
gang Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 σιγά πόσα θα βάλει? 100 καμιά 10άρα πρόβατα μια χαρά θα είναι Α! τώρα που το θυμήθηκα πες στον λούσι να σου φέρει πρόβατα ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.