Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν είναι με το γνωστό μηχάνημα και όχι με τα χέρια ή με τσάπα φεύγει αρκετά γρήγορα και έχει και πλάκα...

εμεις στο χωριο εχουμε χλωροκοπτικο τρακτερακι...αλλα ουτε με εκεινο μπορεις να κουρεψεις την αυλη....ειναι απιστευτα βαρετο...

ναι με το εργαλείο. Το μόνο που γουστάρω μπορώ να πω

Αν γουσταρεις να ρ8εις να κανεις και την δικια μας την ανοιξη!Τετοια εποχη το κουρευετε ρε?

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συμπάσχω με τους από πάνω που θέλουν να πάνε ταξίδι αλλά κάτι ελπίζω να κανονίσω μέσα στις γιορτές.

όσο για σένα κεφτέ άρχισε να φορτώνεις κάποιες δουλειές σε άλλους.. πχ το στόλισμα στα αδέρφια/ξαδέρφια..

+ ότι μπορείς να τους πεις ότι κουρεύεται το χόρτο λάθος εποχή... αν επιμένουν βρες έναν βοσκό να σου φέρει τα ζα του.. :P

Δημοσ.
αν επιμένουν βρες έναν βοσκό να σου φέρει τα ζα του.. :P

πολυ καλη ιδεα!! αλλα μετα θα πρεπει να μαζευει τα φτου-κακα των ζωων....

δεν ξερω τι ειναι πιο ευχαριστο.... :rolleyes:

βεβαια, μπορει να τα αφησει για λιπασμα, αλλα τοτε θα μεγαλωνουν περισσοτερο τα χορτα και φτου κι απ την αρχη.... :lol:

Δημοσ.

βεβαια, μπορει να τα αφησει για λιπασμα, αλλα τοτε θα μεγαλωνουν περισσοτερο τα χορτα και φτου κι απ την αρχη.... :lol:

εννοείτε ότι δεν θα τα μαζέψει...

και μέχρι να μεγαλώσουν τα χόρτα αυτός θα έχει ξαναπάει Χιο :-D:-D:-D

Δημοσ.
καθε μερα στη σχολη μου τα μυριζω... aua βλεπεις.... :-)

ωχ αλήθεια; τέτοια μυρίζει κ ο ξαδερφός μου οποτε πάει στο θερμοκήπιο της σχολής του;

μπλιαξ! :P

Δημοσ.
ωχ αλήθεια; τέτοια μυρίζει κ ο ξαδερφός μου οποτε πάει στο θερμοκήπιο της σχολής του;

μπλιαξ! :P

στα θερμοκηπια ειναι πιο normal η κατασταση. μονο το καλοκαιρι δεν παλευεται....

στους σταβλους εχει το καλο το πραμα..... :P

μετα απο λιγο καιρο συνηθιζεις.... :-)

Δημοσ.

σιγά πόσα θα βάλει? 100 καμιά 10άρα πρόβατα μια χαρά θα είναι

Α! τώρα που το θυμήθηκα πες στον λούσι να σου φέρει πρόβατα ρε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...