Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις, έχω την Thrustmaster RALLY GT PRO FORCE FEEDBACK CLUTCH EDITION και μου έχουν χαλάσει οι βόλτες όπως θα δείτε εδώ

wheel1j.jpg

και δε βιδώνει με τίποτα.

Αν δε καταλάβατε για πιο σημείο μιλάω, είναι αυτό.

wheel2h.jpg

Ισχύει η εγγύηση για αυτό; Μπορώ να πάρω ένα τέτοιο από κάπου αλλού; Ή έστω, να το φτιάξω κάπως; Δε μπορώ να παίξω για αυτό το λόγο. Την πήρα πέρσι το καλοκαίρι από eshop(δηλαδή την έχω ήδη ενάμιση χρόνο...).

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απότι κατάλαβα απο την φωτο ΔΕΝ έχει χαλάσει η βίδα, αλλα η φολιά-παξιμάδι που έχει πάνω η τιμονιέρα. Αν είναι αυτό που λέω νομίζω οτι είναι δύσκολο να αλλαχθεί. Αν υπάρχει δυνατότητα να βγεί γίνεται να βάλεις άλλο.

Υπάρχει λύση αλλα δεν σε πολυ συμφέρει και δεν νομίζω να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία...

ΥΓ Βάλε linux

Δημοσ.
Απότι κατάλαβα απο την φωτο ΔΕΝ έχει χαλάσει η βίδα, αλλα η φολιά-παξιμάδι που έχει πάνω η τιμονιέρα. Αν είναι αυτό που λέω νομίζω οτι είναι δύσκολο να αλλαχθεί. Αν υπάρχει δυνατότητα να βγεί γίνεται να βάλεις άλλο.

Υπάρχει λύση αλλα δεν σε πολυ συμφέρει και δεν νομίζω να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία...

ΥΓ Βάλε linux

Στη βίδα έχουν χαλάει οι βόλτες. Έχουν "κλείσει". Πως αλλιώς να το πω.

Λες να φταίει το μέρος όπου βιδώνει πάνω στη τιμονιέρα; :-(

Δημοσ.
Στη βίδα έχουν χαλάει η βόλτα. Έχουν "κλείσει". Πως αλλιώς να το πω.

Λες να φταίει το μέρος όπου βιδώνει πάνω στη τιμονιέρα; :-(

Να χαλάσει η βίδα είναι πολύ απίθανο.... Αυτά τα ασημένια που βλέπεις μέσα στι βόλτες της βίδας είναι γρέτζια απο τις "χαλασμενες πλέον" βόλτες του παξιμαδιού που έχει η τιμονιέρα....

Αν και απο την φωτό δεν φαίνεται καλά. Για να δείς αν είναι αυτό που σου λέω προσπάθησε να τα βγάλεις αυτά τα ασημένια, αν βγαίνουν είναι αυτό που σου λέω αν όχι, που θα σημαίνει οτι χάλασε η βίδα είσαι αρκετά τυχερός!

Δημοσ.

Μόλις πάω να το βιδώσω στη τιμονιέρα, βιδώνει μέχρι ένα σημείο όπου οι βόλτες είναι εντάξει στη βίδα, αλλά μετά ξεβιδώνετε όταν φτάνω σε εκείνο το σημείο, και δε σφίγγει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:39 ----------

Να χαλάσει η βίδα είναι πολύ απίθανο.... Αυτά τα ασημένια που βλέπεις μέσα στι βόλτες της βίδας είναι γρέτζια απο τις "χαλασμενες πλέον" βόλτες του παξιμαδιού που έχει η τιμονιέρα....

Δε θα το έλεγα. Οι βόλτες στη βίδα είναι σα να έχουν πατηθεί και έχουν κολλήσει μεταξύ τους.

Δημοσ.

giorgos147

αν το προβλημα τελικα ειναι η βιδα νομιζω πως μπορεις να βρεις καινουργιες... το μαραφετι αυτο που ειναι πανω στη βιδα και χρησιμευει σαν μοχλος ειναι κολλημενο στη βιδα ή βγαινει με καποιο τροπο?? για να το βαλεις στις καινουργιες...

αν ηταν το παξιμαδι της τιμονιερας, οπως σου ειπε και ο minarokeftes θα ηταν πολυ δυσκολο να το αλλαξεις....

(νομιζω υπαρχει ενα μαραφετι-δεν θυμαμαι πως το λενε- που ανοιγει καινουργιες βολτες..... δεν θυμαμαι ομως αν ανοιγει βολτες στις βιδες ή στα παξιμαδια.... :rolleyes: )

Δημοσ.
giorgos147

(νομιζω υπαρχει ενα μαραφετι-δεν θυμαμαι πως το λενε- που ανοιγει καινουργιες βολτες..... δεν θυμαμαι ομως αν ανοιγει βολτες στις βιδες ή στα παξιμαδια.... :rolleyes: )

Για τα παξιμάδια υπάρχει ο κολαούζος, για την βίδα λογικά με τόρνο μπορεί να την φτιάξει, αλλα το θέμα είναι οτι στην πρώτη περίπτωαη η τρύπα γίνεται μεγαλύτερη και στην δεύτερη η βίδα πιο λεπτή...

Γιώργο ο μάστορας θα σου βρεί στάνταρ μια πατέντα για να το φτιάξεις!

Δημοσ.
Για τα παξιμάδια υπάρχει ο κολαούζος, για την βίδα λογικά με τόρνο μπορεί να την φτιάξει, αλλα το θέμα είναι οτι στην πρώτη περίπτωαη η τρύπα γίνεται μεγαλύτερη και στην δεύτερη η βίδα πιο λεπτή...

οντως..... :rolleyes:

εχω μια απιστευτη βαρεμαρα σημερα..... εχουμε και δουλειες στο σπιτι......

στρωσιμο μοκετας.... δεντρα, λαμπακια και τα συναφη..... και βαριεμαι και να κουνηθω.... :-(

Δημοσ.
πω πω σε καταλαβαινω...ευτυχως φετος θα τα βρω ετοιμα ολα αυτα οταν παω σπιτι για γιορτες.. :)

Αν δεν έχουν κλείσει την εθνική όδο και δεν έχουν βάλει διόδια:Ρ

Δημοσ.
πω πω σε καταλαβαινω...ευτυχως φετος θα τα βρω ετοιμα ολα αυτα οταν παω σπιτι για γιορτες.. :)

τυχερουλα!! :-)

το χειροτερο μου ειναι οτι πρεπει να κατεβασω το δεντρο απο το παταρι και εχει μπροστα: βαλιτσες, ανεμιστηρες απο το καλοκαιρι, διαφορα αλλα κουτια με βιβλια, πιατα και οτι αλλο θες..... :cry:

Δημοσ.

εχω μια απιστευτη βαρεμαρα σημερα..... εχουμε και δουλειες στο σπιτι......

στρωσιμο μοκετας.... δεντρα, λαμπακια και τα συναφη..... και βαριεμαι και να κουνηθω.... :-(

και εσύ παντρεμένος είσαι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...