giorgos147 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ρε σεις, έχω την Thrustmaster RALLY GT PRO FORCE FEEDBACK CLUTCH EDITION και μου έχουν χαλάσει οι βόλτες όπως θα δείτε εδώ και δε βιδώνει με τίποτα. Αν δε καταλάβατε για πιο σημείο μιλάω, είναι αυτό. Ισχύει η εγγύηση για αυτό; Μπορώ να πάρω ένα τέτοιο από κάπου αλλού; Ή έστω, να το φτιάξω κάπως; Δε μπορώ να παίξω για αυτό το λόγο. Την πήρα πέρσι το καλοκαίρι από eshop(δηλαδή την έχω ήδη ενάμιση χρόνο...).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 τι ωραία πράγματα βρίσκει κανείς ψάχνοντας το οοτ http://www.insomnia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15645&d=1233859196 roflcopter
minarokeftes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Απότι κατάλαβα απο την φωτο ΔΕΝ έχει χαλάσει η βίδα, αλλα η φολιά-παξιμάδι που έχει πάνω η τιμονιέρα. Αν είναι αυτό που λέω νομίζω οτι είναι δύσκολο να αλλαχθεί. Αν υπάρχει δυνατότητα να βγεί γίνεται να βάλεις άλλο. Υπάρχει λύση αλλα δεν σε πολυ συμφέρει και δεν νομίζω να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία... ΥΓ Βάλε linux
giorgos147 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Απότι κατάλαβα απο την φωτο ΔΕΝ έχει χαλάσει η βίδα, αλλα η φολιά-παξιμάδι που έχει πάνω η τιμονιέρα. Αν είναι αυτό που λέω νομίζω οτι είναι δύσκολο να αλλαχθεί. Αν υπάρχει δυνατότητα να βγεί γίνεται να βάλεις άλλο. Υπάρχει λύση αλλα δεν σε πολυ συμφέρει και δεν νομίζω να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία... ΥΓ Βάλε linux Στη βίδα έχουν χαλάει οι βόλτες. Έχουν "κλείσει". Πως αλλιώς να το πω. Λες να φταίει το μέρος όπου βιδώνει πάνω στη τιμονιέρα;
minarokeftes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Στη βίδα έχουν χαλάει η βόλτα. Έχουν "κλείσει". Πως αλλιώς να το πω.Λες να φταίει το μέρος όπου βιδώνει πάνω στη τιμονιέρα; Να χαλάσει η βίδα είναι πολύ απίθανο.... Αυτά τα ασημένια που βλέπεις μέσα στι βόλτες της βίδας είναι γρέτζια απο τις "χαλασμενες πλέον" βόλτες του παξιμαδιού που έχει η τιμονιέρα.... Αν και απο την φωτό δεν φαίνεται καλά. Για να δείς αν είναι αυτό που σου λέω προσπάθησε να τα βγάλεις αυτά τα ασημένια, αν βγαίνουν είναι αυτό που σου λέω αν όχι, που θα σημαίνει οτι χάλασε η βίδα είσαι αρκετά τυχερός!
giorgos147 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις πάω να το βιδώσω στη τιμονιέρα, βιδώνει μέχρι ένα σημείο όπου οι βόλτες είναι εντάξει στη βίδα, αλλά μετά ξεβιδώνετε όταν φτάνω σε εκείνο το σημείο, και δε σφίγγει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:39 ---------- Να χαλάσει η βίδα είναι πολύ απίθανο.... Αυτά τα ασημένια που βλέπεις μέσα στι βόλτες της βίδας είναι γρέτζια απο τις "χαλασμενες πλέον" βόλτες του παξιμαδιού που έχει η τιμονιέρα.... Δε θα το έλεγα. Οι βόλτες στη βίδα είναι σα να έχουν πατηθεί και έχουν κολλήσει μεταξύ τους.
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 giorgos147 αν το προβλημα τελικα ειναι η βιδα νομιζω πως μπορεις να βρεις καινουργιες... το μαραφετι αυτο που ειναι πανω στη βιδα και χρησιμευει σαν μοχλος ειναι κολλημενο στη βιδα ή βγαινει με καποιο τροπο?? για να το βαλεις στις καινουργιες... αν ηταν το παξιμαδι της τιμονιερας, οπως σου ειπε και ο minarokeftes θα ηταν πολυ δυσκολο να το αλλαξεις.... (νομιζω υπαρχει ενα μαραφετι-δεν θυμαμαι πως το λενε- που ανοιγει καινουργιες βολτες..... δεν θυμαμαι ομως αν ανοιγει βολτες στις βιδες ή στα παξιμαδια.... )
giorgos147 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Φχαριστώ παιδιά. Θα το πάω σε έναν που έχει στο σπίτι του συνεργείο αυτοκινήτων, μήπως μπορεί να κάνει τίποτα...
minarokeftes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 giorgos147(νομιζω υπαρχει ενα μαραφετι-δεν θυμαμαι πως το λενε- που ανοιγει καινουργιες βολτες..... δεν θυμαμαι ομως αν ανοιγει βολτες στις βιδες ή στα παξιμαδια.... ) Για τα παξιμάδια υπάρχει ο κολαούζος, για την βίδα λογικά με τόρνο μπορεί να την φτιάξει, αλλα το θέμα είναι οτι στην πρώτη περίπτωαη η τρύπα γίνεται μεγαλύτερη και στην δεύτερη η βίδα πιο λεπτή... Γιώργο ο μάστορας θα σου βρεί στάνταρ μια πατέντα για να το φτιάξεις!
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Για τα παξιμάδια υπάρχει ο κολαούζος, για την βίδα λογικά με τόρνο μπορεί να την φτιάξει, αλλα το θέμα είναι οτι στην πρώτη περίπτωαη η τρύπα γίνεται μεγαλύτερη και στην δεύτερη η βίδα πιο λεπτή... οντως..... εχω μια απιστευτη βαρεμαρα σημερα..... εχουμε και δουλειες στο σπιτι...... στρωσιμο μοκετας.... δεντρα, λαμπακια και τα συναφη..... και βαριεμαι και να κουνηθω....
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 πω πω σε καταλαβαινω...ευτυχως φετος θα τα βρω ετοιμα ολα αυτα οταν παω σπιτι για γιορτες..
status Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 πω πω σε καταλαβαινω...ευτυχως φετος θα τα βρω ετοιμα ολα αυτα οταν παω σπιτι για γιορτες.. Αν δεν έχουν κλείσει την εθνική όδο και δεν έχουν βάλει διόδια:Ρ
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 πω πω σε καταλαβαινω...ευτυχως φετος θα τα βρω ετοιμα ολα αυτα οταν παω σπιτι για γιορτες.. τυχερουλα!! το χειροτερο μου ειναι οτι πρεπει να κατεβασω το δεντρο απο το παταρι και εχει μπροστα: βαλιτσες, ανεμιστηρες απο το καλοκαιρι, διαφορα αλλα κουτια με βιβλια, πιατα και οτι αλλο θες.....
eSATA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 εχω μια απιστευτη βαρεμαρα σημερα..... εχουμε και δουλειες στο σπιτι...... στρωσιμο μοκετας.... δεντρα, λαμπακια και τα συναφη..... και βαριεμαι και να κουνηθω.... και εσύ παντρεμένος είσαι;
giorgos147 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Τελείωσα ένα ταψί Brownies. Τρισκαταραμένε Thresh (=P)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.