Kryptonite Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ταιριάζουν πολύ στη φωνή του αλήτη του Blackie αυτού του είδους τα τραγούδια... Επίσης μπαλαντάρα :
Kryptonite Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Το Keep holding on..Δε το εφανίζει? Εμένα μου το δείχνει πάντως
eSATA Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 αφού έκλαψα από το γέλιο για κανα 5λεπτο έχω να σε ρωτήσω...Εσύ τι του είπες? Κάποια στιγμή θόλωσα και σηκώθηκα και έφυγα από την αίθουσα. Καλη φαση...Εκει ειναι που λες "Δες τε ενα ποστη...εχει και mac...ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!Ετσι κανουμε στην Ελλαδα...Στην Αμερικη 8α το συζητουσαμε πες του.Η μανα του ρωτησες τι κανει? Η μάνα του μάλλον καμαρώνει ρε! Καλησπέρα σας!
Höfdingadrapa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν...24/06/2009 έχει περάσει έτσι; Δε διαβάζω λάθος; Απλώς κοντεύω να τελειώσω μία ληγμένη σοκολάτα.
Höfdingadrapa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ λήγουν οι καπότες δε θα λήγουν οι σοκολάτες..
leftermann Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 λήγουν και οι καπότες; Να θυμηθώ να πετάξω κάτι παλιές που μου ξεμείνανε...
angmar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ λήγουν οι καπότες the condoms are about to expire let's have sex... δε μου 'ρθε τίποτε άλλο.
Höfdingadrapa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Καλά κάντε σεξ εσείς και αφήστε με στα υποκατάστατα μου. Το πολύ πολύ να χέσω το σύμπαν ολάκερο. Την έφαγα.
angmar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Θυμήθηκα τώρα, όταν ήμουν σπόρος είχα ανακαλύψει σε μια σοκολάτα ένα σκώληκα και είχα φαει το 1/3, η μάνα μου έξω φρενών είχε πάρει την εταιρία και για να δωροδωκήσουν το 12 χρονο μου φέραν ένα ολόκληρο τελάρο σοκολάτες, κάνε το ίδιο
Painkillergr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια ζητω την βοηθεια σας για ενα γελιο μπορει και σοβαρο προβληματακι λοιπον οταν ανοιγω ενα παιχνιδι πχ Call of duty 4 ο ηχος σταματαει να αναπαραγεται μετα απο 2 λεπτα περιπου (ενω τα ηχεια δουλευουν δλδ δεν εχουν καποιο προβλημα αυτα) γτ οταν κανω restart to pc μετα δουλευουν κανονικα εκτος αν ξαναμπω στο παιχνιδι θα μου παρουσιασει το ιδιο προβλημα -Σημειωση ο ηχος δεν αναπαραγεται σε κανενα αρχειο ηχου εκτος αν κανω οπως ειπα και πριν restart sto pc , πριν λιγες μερες αλλαξα μιτρικη ισως φταιει τιποτα στην καρτα ηχου? ή θελει καμια ρυθμιση στον πινακα ελεγχου? Αν ξερει κανεις κατι πειτε μου,ευχαριστω!
PaokToTheBone Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια ζητω την βοηθεια σας για ενα γελιο μπορει και σοβαρο προβληματακι λοιπον οταν ανοιγω ενα παιχνιδι πχ Call of duty 4 ο ηχος σταματαει να αναπαραγεται μετα απο 2 λεπτα περιπου (ενω τα ηχεια δουλευουν δλδ δεν εχουν καποιο προβλημα αυτα) γτ οταν κανω restart to pc μετα δουλευουν κανονικα εκτος αν ξαναμπω στο παιχνιδι θα μου παρουσιασει το ιδιο προβλημα -Σημειωση ο ηχος δεν αναπαραγεται σε κανενα αρχειο ηχου εκτος αν κανω οπως ειπα και πριν restart sto pc , πριν λιγες μερες αλλαξα μιτρικη ισως φταιει τιποτα στην καρτα ηχου? ή θελει καμια ρυθμιση στον πινακα ελεγχου? Αν ξερει κανεις κατι πειτε μου,ευχαριστω! βαλε linux!
Toufas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 μου λεει μια οτι εχει αρθριτικα και κανει κατι ενεσεις που κοστιζουν 6.000 ευρω τι μπορει να εχει?
giorgos147 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν...24/06/2009 έχει περάσει έτσι;Δε διαβάζω λάθος; Απλώς κοντεύω να τελειώσω μία ληγμένη σοκολάτα. Αλήθεια, τι σοκολάτα; Για να δω αν είσαι δικαιολογημένος τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.