Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αφού έκλαψα από το γέλιο για κανα 5λεπτο έχω να σε ρωτήσω...

Εσύ τι του είπες?

Κάποια στιγμή θόλωσα και σηκώθηκα και έφυγα από την αίθουσα.

Καλη φαση...Εκει ειναι που λες "Δες τε ενα ποστη...εχει και mac...ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!Ετσι κανουμε στην Ελλαδα...Στην Αμερικη 8α το συζητουσαμε πες του.

Η μανα του ρωτησες τι κανει?

Η μάνα του μάλλον καμαρώνει ρε!:mrgreen:

Καλησπέρα σας!

Δημοσ.

Θυμήθηκα τώρα, όταν ήμουν σπόρος είχα ανακαλύψει σε μια σοκολάτα ένα σκώληκα και είχα φαει το 1/3, η μάνα μου έξω φρενών είχε πάρει την εταιρία και για να δωροδωκήσουν το 12 χρονο μου φέραν ένα ολόκληρο τελάρο σοκολάτες, κάνε το ίδιο :P

Δημοσ.

Παιδια ζητω την βοηθεια σας για ενα γελιο μπορει και σοβαρο προβληματακι λοιπον οταν ανοιγω ενα παιχνιδι πχ Call of duty 4 ο ηχος σταματαει να αναπαραγεται μετα απο 2 λεπτα περιπου (ενω τα ηχεια δουλευουν δλδ δεν εχουν καποιο προβλημα αυτα) γτ οταν κανω restart to pc μετα δουλευουν κανονικα εκτος αν ξαναμπω στο παιχνιδι θα μου παρουσιασει το ιδιο προβλημα -Σημειωση:( ο ηχος δεν αναπαραγεται σε κανενα αρχειο ηχου εκτος αν κανω οπως ειπα και πριν restart sto pc , πριν λιγες μερες αλλαξα μιτρικη ισως φταιει τιποτα στην καρτα ηχου? ή θελει καμια ρυθμιση στον πινακα ελεγχου? Αν ξερει κανεις κατι πειτε μου,ευχαριστω!

Δημοσ.
Παιδια ζητω την βοηθεια σας για ενα γελιο μπορει και σοβαρο προβληματακι λοιπον οταν ανοιγω ενα παιχνιδι πχ Call of duty 4 ο ηχος σταματαει να αναπαραγεται μετα απο 2 λεπτα περιπου (ενω τα ηχεια δουλευουν δλδ δεν εχουν καποιο προβλημα αυτα) γτ οταν κανω restart to pc μετα δουλευουν κανονικα εκτος αν ξαναμπω στο παιχνιδι θα μου παρουσιασει το ιδιο προβλημα -Σημειωση:( ο ηχος δεν αναπαραγεται σε κανενα αρχειο ηχου εκτος αν κανω οπως ειπα και πριν restart sto pc , πριν λιγες μερες αλλαξα μιτρικη ισως φταιει τιποτα στην καρτα ηχου? ή θελει καμια ρυθμιση στον πινακα ελεγχου? Αν ξερει κανεις κατι πειτε μου,ευχαριστω!

βαλε linux!

Δημοσ.

μου λεει μια οτι εχει αρθριτικα και κανει κατι ενεσεις που κοστιζουν 6.000 ευρω τι μπορει να εχει?

Δημοσ.
Λοιπόν...24/06/2009 έχει περάσει έτσι;

Δε διαβάζω λάθος;

Απλώς κοντεύω να τελειώσω μία ληγμένη σοκολάτα.

Αλήθεια, τι σοκολάτα;

Για να δω αν είσαι δικαιολογημένος τουλάχιστον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...