Merdock Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 αυτό που ανέφερα πιο πάνω ήταν για τα έντυπα... εγώ διαβάζω online που η μετάφραση είναι σχεδόν άμεση... Καλό το online αλλά άλλη γλύκα έχει να τα έχεις χειροπιαστά.Μπορείς να τα διαβάζεις και μέσα στο λεωφορείο/μετρό Εγώ έχω γύρω στα 110 volumes.Δυστυχώς όπως είπες μερικές φορές είναι αρκετά πίσω η αγγλική μετάφραση. Ευτυχώς σε κανά χρόνο από τώρα τα Ιαπωνικά μου θα είναι σε τέτοιο επίπεδο που θα μπορώ να διαβάσω σχετικά άνετα manga στα Ιαπωνικά.(και επιτέλους θα μπορώ να παίξω το Love Plus και το School Days:p)
soturin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ρε. Είναι ΘΕΟΣ παίζει να είναι το καλύτερο e-mail segment
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Καλό το online αλλά άλλη γλύκα έχει να τα έχεις χειροπιαστά.Μπορείς να τα διαβάζεις και μέσα στο λεωφορείο/μετρό Εγώ έχω γύρω στα 110 volumes.Δυστυχώς όπως είπες μερικές φορές είναι αρκετά πίσω η αγγλική μετάφραση. Ευτυχώς σε κανά χρόνο από τώρα τα Ιαπωνικά μου θα είναι σε τέτοιο επίπεδο που θα μπορώ να διαβάσω σχετικά άνετα manga στα Ιαπωνικά.(και επιτέλους θα μπορώ να παίξω το Love Plus και το School Days:p) το να μπορώ να διαβάζω κάθε βδομάδα το latest chapter μεταφρασμένο online ξεπερνάει την "γλύκα" του χειροπιαστού... ήδη μου φαίνεται η μια βδομάδα τεράστια αναμονή, να πρέπει να περιμένω κι άλλο? ΜΕ ΤΠΤ, ειδικά όταν θα πρέπει να το πληρώνω κιόλας...κοροϊδία imho μέσα στο λεοφορείο τα διαβάζω και εγώ τώρα με netbook...big deal
black_widow Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω και εγώ να μάθω Ιαπωνικά , μου αρέσει πάρα πολύ ακουστικά η γλώσσα
pappous_soulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3056952#post3056952 Μου θύμισε κάποτε που με έπαιρνε τηλέφωνο ένα κινητό, το οποίο όταν το καλούσα έλεγε πως δεν υπάρχει.
soturin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω και εγώ να μάθω Ιαπωνικά , μου αρέσει πάρα πολύ ακουστικά η γλώσσα http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Foreign-Languages-and-Literatures/21F-501Beginning-Japanese-IFall2004/CourseHome/index.htm
giorgos147 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τα Brownies γαμ_νε! Ευχαριστώ Χάρη! Έλιωσα και σοκολάτα από πάνω - Σκέτη κόλαση.
andreapaog328 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 τι !@#$%^καιρος είναι αυτός ρε παιδί μου? απο το πρωί βρέχει. Δεν έχει σταματήσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τα Brownies γαμ_νε! Ευχαριστώ Χάρη! Έλιωσα και σοκολάτα από πάνω - Σκέτη κόλαση. έτσι έτσι, εμπρός για ζάχαρο και χοληστερίνη
giorgos147 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 έτσι έτσι, εμπρός για ζάχαρο και χοληστερίνη Κάποτε θα αποκτήσουμε. Ας είναι μια ώρα πιο νωρίς ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:06 ---------- Όπως είπα Γιώργος -www.De-SignIt.com ή .gr says: Μπηκα για λιγο να δοκιμασω και κατι και μεχρι να ερθουν οι αλλοι για...ταινια Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Höfdingadrapa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ρε 'σεις τι παίζει με αυτό το ράπιντ; Όποτε πάω για κανά λινκ δεν έχει αβαϊλαμπλ σλοτς. Τι στο διάολο;
giorgos147 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ρε 'σεις τι παίζει με αυτό το ράπιντ; Όποτε πάω για κανά λινκ δεν έχει αβαϊλαμπλ σλοτς. Τι στο διάολο; Μαρκετινκ.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Παρασύρθηκε από το κλίμα στην København ο Λούσι. Συλλήψεις και κλείδωμα thread
otherside88 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 πω πω έχω φάει απίστευτο κόλλημα με αυτό το τραγούδι [ame] [/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.