Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτό που ανέφερα πιο πάνω ήταν για τα έντυπα...

εγώ διαβάζω online που η μετάφραση είναι σχεδόν άμεση...

Καλό το online αλλά άλλη γλύκα έχει να τα έχεις χειροπιαστά.Μπορείς να τα διαβάζεις και μέσα στο λεωφορείο/μετρό:P

Εγώ έχω γύρω στα 110 volumes.Δυστυχώς όπως είπες μερικές φορές είναι αρκετά πίσω η αγγλική μετάφραση.

Ευτυχώς σε κανά χρόνο από τώρα τα Ιαπωνικά μου θα είναι σε τέτοιο επίπεδο που θα μπορώ να διαβάσω σχετικά άνετα manga στα Ιαπωνικά.(και επιτέλους θα μπορώ να παίξω το Love Plus και το School Days:p)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Καλό το online αλλά άλλη γλύκα έχει να τα έχεις χειροπιαστά.Μπορείς να τα διαβάζεις και μέσα στο λεωφορείο/μετρό:P

Εγώ έχω γύρω στα 110 volumes.Δυστυχώς όπως είπες μερικές φορές είναι αρκετά πίσω η αγγλική μετάφραση.

Ευτυχώς σε κανά χρόνο από τώρα τα Ιαπωνικά μου θα είναι σε τέτοιο επίπεδο που θα μπορώ να διαβάσω σχετικά άνετα manga στα Ιαπωνικά.(και επιτέλους θα μπορώ να παίξω το Love Plus και το School Days:p)

το να μπορώ να διαβάζω κάθε βδομάδα το latest chapter μεταφρασμένο online ξεπερνάει την "γλύκα" του χειροπιαστού...

ήδη μου φαίνεται η μια βδομάδα τεράστια αναμονή, να πρέπει να περιμένω κι άλλο? ΜΕ ΤΠΤ, ειδικά όταν θα πρέπει να το πληρώνω κιόλας...κοροϊδία imho

μέσα στο λεοφορείο τα διαβάζω και εγώ τώρα με netbook...big deal :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα Brownies γαμ_νε! Ευχαριστώ Χάρη!

Έλιωσα και σοκολάτα από πάνω - Σκέτη κόλαση.

έτσι έτσι, εμπρός για ζάχαρο και χοληστερίνη :-D

Δημοσ.
έτσι έτσι, εμπρός για ζάχαρο και χοληστερίνη :-D

Κάποτε θα αποκτήσουμε. Ας είναι μια ώρα πιο νωρίς :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:06 ----------

Όπως είπα

Γιώργος -www.De-SignIt.com ή .gr says:

Μπηκα για λιγο

να δοκιμασω και κατι

και μεχρι να ερθουν οι αλλοι για...ταινια

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...