Tilemaxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 επίσης τα μεταφρασμένα είναι ΠΟΛΥ πιο πίσω από τα "raw"...αυτό μου την σπάει... Να υποθέσω πολύ πιο πίσω απο την αγγλική μετάφραση.
soturin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 threeeeesh!!!σου βρηκα τον "παραδεισο" σου!!!το ΤΕΛΕΙΟ μαγαζι για σενα!!!:-D:-D γεματο βιβλια mangaaaa!!! αφου πηρα κι εγω!! PRINCESS AI:-D:-D:-D άστα να παν... ---------- Post added at 01:10 ---------- πολλά λεφτά για τις ποσότητες που διαβάζω χανεις..αλλη αισθηση εχει το βιβλιο.και δεν ειπαμε να τα παρεις κιολα cheapη δεν θέλω καν να μπω στον πειρασμό να αγοράζω λίγα, γιατί δεν ξέρω αν θα αντέξω να τα περιορίσως σε λίγα... επίσης τα μεταφρασμένα είναι ΠΟΛΥ πιο πίσω από τα "raw"...αυτό μου την σπάει... ισως να εχεις δικιο για τη μεταφραση.παντως εγω το ευχαριστηθηκα πολυ για "πρωτο"μου
gang Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ποπο μόλις είδα το ράδιο αρβύλα τώρα και από το πολύ γέλιο μου έχει πονέσει το σαγόνι.. :lol:
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Γύρισα από ένα μπαρ-στέκι με σκοπιανούς ιδιοκτήτες που σήμερα είχε λάηβ μουσική και χοντρούς μουσάτους που μου τσουγκρίζανε ποτήρια και ξέκωλα που τα χούφτωναν από 2 και πάνω και γκόμενες που μου τραβούσαν τη γκοτσίδα και ζωντανή μουσική που διασκεύαζαν τα ΠΑΝΤΑ σε κάντρη και στολίσναγια και είμαι χικ.
status Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Γύρισα από ένα μπαρ-στέκι με σκοπιανούς ιδιοκτήτες που σήμερα είχε λάηβ μουσική και χοντρούς μουσάτους που μου τσουγκρίζανε ποτήρια και ξέκωλα που τα χούφτωναν από 2 και πάνω και γκόμενες που μου τραβούσαν τη γκοτσίδα και ζωντανή μουσική που διασκεύαζαν τα ΠΑΝΤΑ σε κάντρη και στολίσναγια και είμαι χικ. Αφού δε σε σηκώνει το ποτό,τι σε πίνει; :Ρ
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τι δε με σηκώνει ρε γρόθε, 80 ευρώ σε ξύδια χωρίς τα σφηνάκια ήπια.
black_widow Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Γύρισα από ένα μπαρ-στέκι με σκοπιανούς ιδιοκτήτες που σήμερα είχε λάηβ μουσική και χοντρούς μουσάτους που μου τσουγκρίζανε ποτήρια και ξέκωλα που τα χούφτωναν από 2 και πάνω και γκόμενες που μου τραβούσαν τη γκοτσίδα και ζωντανή μουσική που διασκεύαζαν τα ΠΑΝΤΑ σε κάντρη και στολίσναγια και είμαι χικ. Α πα πα κακοπερνάς
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Α πα πα κακοπερνάς Πάω να συνεχίσω την κακοπέραση με την άδειά σας. Νύχτες.
andreapaog328 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Βρέχει. Καλημέρα. εδιτ: έχω κάτι mp3 σε ένα σκληρό εξωτερικό. δεν με αφήνει να τα παίξω απο κεί.Μου λέει Windows Media Player cannot find the file. If you are trying to play, burn, or sync an item that is in your library, the item might point to a file that has been moved, renamed, or deleted. αν κάνω το τραγούδι copy-paste στο pc παίζει κανονικά απο το pc.Καμιά ιδέα?
otherside88 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 "Θα ρθει ο καιρός που θα σκεφτείς, όσα μου έχεις κάνει, μα δεν θα βρεις συγχώρεση τον πόνο να σου γιάνει." αφιερωμένο Καλημέρα.......
klainmaingr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ έρωτας και πόνος πέφτει τελευταία στο Μπλα-Μπλά και δεμαρέσει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:31 ---------- [ame]http://www.youtube.com/watch?v=vnl-xzESeKk[/ame] Προβλήματα στο σπίτι
gang Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 καλά το κάψιμο πάει σύννεφο... άντε καλημέρα
gang Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ε καλά νταξ... αυτό το thread έγινε στις 3.30 τα μεσάνυχτα και έχει ήδη 70+ απαντήσεις...
Kryptonite Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Έτσι είναι τα καλά τα θρέντ..Ανθίζουν γρήγορα!! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.