Achilles Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Όλες τις άλλες φορές δεν μπορούσε κάποιος από τους άλλους. Πρώτη φορά που έτυχε κάτι και σε μένα ρε συμπέθερε... Άντε και θα σου κάνω το τραπέζι το άλλο ΣΚ. Οι υπόλοιποι πόστηδες θα πληρώσουν. Έχεις τον λόγο μου. Εγγύηση.-
minarokeftes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Παλουκάρια μπα και μάθατε τίποτες για τα λείψανα του Τάσου Παπαδόπουλου??? Λέτε να κάνουν κανα ΝΤΟΥ οι Τούρκοι???
giorgos147 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ως μικρότερος σας, σας ερωτώ. Τι το τόσο σημαντικό έχει αυτή η είδηση;
little loulou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Εγγύηση.- γκουχου...μπουλσιτς..γκουχου
soturin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ουστ ρε. Ουστ ρε. Ουστ ρε. dκφδκξδσκφξδκφδκφκδξφκδφκδφκδφκ OOT RA! OOT RA! OOT RA!
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα στο σχολείο ήρθε ένας δημοσιογράφος(γνωστός της ΝΕΤ) να μας κάνει ενημέρωση για το ιντερνετ. Καταρχήν είχε μακ και του ταίριαζε. Μας έμαθε πολλά πράγματα. 1) άμα θέλουμε και το πιστεύουμε μπορούμε να γίνουμε αστροναύτες στην αμερική 2) Η Αμερική έχει τα καλύτερα πανεπιστήμια. 3)Η Αμερική είναι η καλύτερη χώρα. 4)Στο γιουτιουμπ υπάρχει κανάλι που μπορούμε να δούμε βιντεάκια από όλα τα πανεπιστήμια της Αμερικης που είναι τα καυλύτερα. 5) Μπορούμε να γραφτούμε σε οπεν πανεπιστήμιο αμερικάνικο και να πάρουμε πτυχίο. Υπάρχει και ελληνικό αλλά δεν είναι καλό. 6) Εγγυήθηκε ότι αν δεν έχουμε προφίσενσι δε πρόκειται να παίρνουμε πάνω από 700ε. Μετά αφού διαπίστωσε ότι τα περισσότερα παιδιά ήθελαν να σπουδάσουν Αμερική συμφώνησε μαζί τους. (μας έδειχνε διάφορες μαλακίες στο γιουτιουμπ και σε κάποια φάση πάει να βρει κάτι που δε το είχε έτοιμο στις καρτέλες και το ιστορικό βγάζει γιουπορν γέλαγα μόνος μου) Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι η αστυνομία μας έχει ένα σουπερ ουαου μηχάνημα που βλέπει τι γράφουμε στο μσν πριν το γράψουμε, και τόνισε ότι δε πρέπει να αναφέρουμε ούτε για πλάκα τις λέξεις χόρτο και ναρκωτικά γιατί μπορεί να μπλέξουμε. Τέλος μας ενημέρωσε ότι δε πρέπει να μιλάμε με ενήλικους γιατί μπορεί να τους δούμε ξαφνικά κάτω από το σπίτι μας! Α ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ! ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ Καλη φαση...Εκει ειναι που λες "Δες τε ενα ποστη...εχει και mac...ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!Ετσι κανουμε στην Ελλαδα...Στην Αμερικη 8α το συζητουσαμε πες του. Α μας έμαθε και το άλλο: Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά επειδή κινούνται πιο αργά σκέφτονται και πιο αργά. Η μανα του ρωτησες τι κανει? γιατί όταν κάποιος έχει ακουστικά στα αυτιά, αυτοί που έιναι γύρω του ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι δεν ακούει? τι σου ειπαν? Όλες τις άλλες φορές δεν μπορούσε κάποιος από τους άλλους. Πρώτη φορά που έτυχε κάτι και σε μένα ρε συμπέθερε... Άντε και θα σου κάνω το τραπέζι το άλλο ΣΚ. Οι υπόλοιποι πόστηδες θα πληρώσουν. Έχεις τον λόγο μου. Εγγύηση.- Το αλλο, το αλλο για να με βολευει και μενα!
Achilles Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 γκουχου...μπουλσιτς..γκουχου Φτύσ' το να μην πνιγείς.
andreapaog328 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 τι σου ειπαν? το κλασσικό "δεν ακούει"
Höfdingadrapa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Θα ήθελα μερικά συνώνυμα (αν υπάρχουν) για τη λέξη επαναστάτης. Ευχαριστώ.
pappous_soulis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ως μικρότερος σας, σας ερωτώ. Τι το τόσο σημαντικό έχει αυτή η είδηση; Σαν μεγαλύτερός σου σε ερωτώ. Τι το τόσο σημαντικό σου προσφέρει η Ελένη σα μάθημα? Θα ήθελα μερικά συνώνυμα (αν υπάρχουν) για τη λέξη επαναστάτης. Ευχαριστώ. Ζακ ντε λα ρότσα
giorgos147 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Σαν μεγαλύτερός σου σε ερωτώ. Τι το τόσο σημαντικό σου προσφέρει η Ελένη σα μάθημα? Λόγο να πηγαίνει κανείς γυμνάσιο Πάω να ταίσω το Postόγατο, και ξανάρχομαι. Να το εδώκω γάλα(ζεστό μιας που βρέχει και έχει κρύο), ή ξηρά τροφή; Ή και από τα δύο;
pappous_soulis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Λόγο να πηγαίνει κανείς γυμνάσιο Πάω να ταίσω το Postόγατο, και ξανάρχομαι. Να το εδώκω γάλα(ζεστό μιας που βρέχει και έχει κρύο), ή ξηρά τροφή; Ή και από τα δύο; Δώστου κορν φλέικς καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.