antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μπας και έχεις παραγγείλει τίποτα περίεργο;
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μπας και έχεις παραγγείλει τίποτα περίεργο; Έναν texas instruments ti99
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Α ναι, ξέχασα πως είσαι νεκρόφιλος Ως προείπα, για δώρο Χριστουγέννων τον πήρα, δώρο πάσχα θα μου βγει.
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ε κάτσε ρε συ. Δυο βδομάδες θέλει ακόμα. Κ εμένα τι με νοιάζει; Το δέμα είναι Ηράκλειο (έκανε 7 μέρες από US) κ 3 (και σήμερα) για να έρθει από την ΒΙ.ΠΕ. μέχρι το κέντρο....
gtroza Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 texas instruments ti99 on air _________________________
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 texas instruments ti99 on air_________________________ ... κακέ! :Ρ
eSATA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα στο σχολείο ήρθε ένας δημοσιογράφος(γνωστός της ΝΕΤ) να μας κάνει ενημέρωση για το ιντερνετ. Καταρχήν είχε μακ και του ταίριαζε. Μας έμαθε πολλά πράγματα. 1) άμα θέλουμε και το πιστεύουμε μπορούμε να γίνουμε αστροναύτες στην αμερική 2) Η Αμερική έχει τα καλύτερα πανεπιστήμια. 3)Η Αμερική είναι η καλύτερη χώρα. 4)Στο γιουτιουμπ υπάρχει κανάλι που μπορούμε να δούμε βιντεάκια από όλα τα πανεπιστήμια της Αμερικης που είναι τα καυλύτερα. 5) Μπορούμε να γραφτούμε σε οπεν πανεπιστήμιο αμερικάνικο και να πάρουμε πτυχίο. Υπάρχει και ελληνικό αλλά δεν είναι καλό. 6) Εγγυήθηκε ότι αν δεν έχουμε προφίσενσι δε πρόκειται να παίρνουμε πάνω από 700ε. Μετά αφού διαπίστωσε ότι τα περισσότερα παιδιά ήθελαν να σπουδάσουν Αμερική συμφώνησε μαζί τους. (μας έδειχνε διάφορες μαλακίες στο γιουτιουμπ και σε κάποια φάση πάει να βρει κάτι που δε το είχε έτοιμο στις καρτέλες και το ιστορικό βγάζει γιουπορν γέλαγα μόνος μου) Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι η αστυνομία μας έχει ένα σουπερ ουαου μηχάνημα που βλέπει τι γράφουμε στο μσν πριν το γράψουμε, και τόνισε ότι δε πρέπει να αναφέρουμε ούτε για πλάκα τις λέξεις χόρτο και ναρκωτικά γιατί μπορεί να μπλέξουμε. Τέλος μας ενημέρωσε ότι δε πρέπει να μιλάμε με ενήλικους γιατί μπορεί να τους δούμε ξαφνικά κάτω από το σπίτι μας! Α ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ! ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ
giorgos147 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 http://www.sintagespareas.gr/sintages/ta-teleia-brownies.html behold! Φχαριστώ ρε! Αύριο θα κάτσω να κάνω κανένα
gtroza Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 κακέ! :mrgreen: eSATA μη βγαίνεις έξω με μπυτζάμες ! μεγειά το Mint ! .
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 μη βγαίνεις έξω με μπυτζάμες ! μεγειά το Mint ! . Κάτσε να το βρούν το δέμα πρώτα....! Από ότι φαίνεται έπεσε σε καμιά χαραμάδα:Ρ
dante14023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα στο σχολείο ήρθε ένας δημοσιογράφος(γνωστός της ΝΕΤ) να μας κάνει ενημέρωση για το ιντερνετ. Καταρχήν είχε μακ και του ταίριαζε. Μας έμαθε πολλά πράγματα. 1) άμα θέλουμε και το πιστεύουμε μπορούμε να γίνουμε αστροναύτες στην αμερική 2) Η Αμερική έχει τα καλύτερα πανεπιστήμια. 3)Η Αμερική είναι η καλύτερη χώρα. 4)Στο γιουτιουμπ υπάρχει κανάλι που μπορούμε να δούμε βιντεάκια από όλα τα πανεπιστήμια της Αμερικης που είναι τα καυλύτερα. 5) Μπορούμε να γραφτούμε σε οπεν πανεπιστήμιο αμερικάνικο και να πάρουμε πτυχίο. Υπάρχει και ελληνικό αλλά δεν είναι καλό. 6) Εγγυήθηκε ότι αν δεν έχουμε προφίσενσι δε πρόκειται να παίρνουμε πάνω από 700ε. Μετά αφού διαπίστωσε ότι τα περισσότερα παιδιά ήθελαν να σπουδάσουν Αμερική συμφώνησε μαζί τους. (μας έδειχνε διάφορες μαλακίες στο γιουτιουμπ και σε κάποια φάση πάει να βρει κάτι που δε το είχε έτοιμο στις καρτέλες και το ιστορικό βγάζει γιουπορν γέλαγα μόνος μου) Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι η αστυνομία μας έχει ένα σουπερ ουαου μηχάνημα που βλέπει τι γράφουμε στο μσν πριν το γράψουμε, και τόνισε ότι δε πρέπει να αναφέρουμε ούτε για πλάκα τις λέξεις χόρτο και ναρκωτικά γιατί μπορεί να μπλέξουμε. Τέλος μας ενημέρωσε ότι δε πρέπει να μιλάμε με ενήλικους γιατί μπορεί να τους δούμε ξαφνικά κάτω από το σπίτι μας! Α ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ! ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ για..... κοιτα κατω απο το σπιτι σου.....
gtroza Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Από ότι φαίνεται έπεσε σε καμιά χαραμάδα αποκλείεται στοκάρω τα κενά του ootr όσο γίνεται ! .
eSATA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 :mrgreen: eSATA μη βγαίνεις έξω με μπυτζάμες ! μεγειά το Mint ! . Δε φοράω ποτέ μπυτζάμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.