Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α ναι, ξέχασα πως είσαι νεκρόφιλος :P

Ως προείπα, για δώρο Χριστουγέννων τον πήρα, δώρο πάσχα θα μου βγει.

Δημοσ.
Ε κάτσε ρε συ. Δυο βδομάδες θέλει ακόμα.

Κ εμένα τι με νοιάζει; Το δέμα είναι Ηράκλειο (έκανε 7 μέρες από US) κ 3 (και σήμερα) για να έρθει από την ΒΙ.ΠΕ. μέχρι το κέντρο....

Δημοσ.

Σήμερα στο σχολείο ήρθε ένας δημοσιογράφος(γνωστός της ΝΕΤ) να μας κάνει ενημέρωση για το ιντερνετ. Καταρχήν είχε μακ και του ταίριαζε. Μας έμαθε πολλά πράγματα.

1) άμα θέλουμε και το πιστεύουμε μπορούμε να γίνουμε αστροναύτες στην αμερική

2) Η Αμερική έχει τα καλύτερα πανεπιστήμια.

3)Η Αμερική είναι η καλύτερη χώρα.

4)Στο γιουτιουμπ υπάρχει κανάλι που μπορούμε να δούμε βιντεάκια από όλα τα πανεπιστήμια της Αμερικης που είναι τα καυλύτερα.

5) Μπορούμε να γραφτούμε σε οπεν πανεπιστήμιο αμερικάνικο και να πάρουμε πτυχίο. Υπάρχει και ελληνικό αλλά δεν είναι καλό.

6) Εγγυήθηκε ότι αν δεν έχουμε προφίσενσι δε πρόκειται να παίρνουμε πάνω από 700ε.

Μετά αφού διαπίστωσε ότι τα περισσότερα παιδιά ήθελαν να σπουδάσουν Αμερική συμφώνησε μαζί τους.

(μας έδειχνε διάφορες μαλακίες στο γιουτιουμπ και σε κάποια φάση πάει να βρει κάτι που δε το είχε έτοιμο στις καρτέλες και το ιστορικό βγάζει γιουπορν γέλαγα μόνος μου)

Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι η αστυνομία μας έχει ένα σουπερ ουαου μηχάνημα που βλέπει τι γράφουμε στο μσν πριν το γράψουμε, και τόνισε ότι δε πρέπει να αναφέρουμε ούτε για πλάκα τις λέξεις χόρτο και ναρκωτικά γιατί μπορεί να μπλέξουμε. Τέλος μας ενημέρωσε ότι δε πρέπει να μιλάμε με ενήλικους γιατί μπορεί να τους δούμε ξαφνικά κάτω από το σπίτι μας!

Α ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΚΟΚΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ

:mad:

Δημοσ.
μη βγαίνεις έξω με μπυτζάμες !

μεγειά το Mint !

.

Κάτσε να το βρούν το δέμα πρώτα....!

Από ότι φαίνεται έπεσε σε καμιά χαραμάδα:Ρ

Δημοσ.

Σήμερα στο σχολείο ήρθε ένας δημοσιογράφος(γνωστός της ΝΕΤ) να μας κάνει ενημέρωση για το ιντερνετ. Καταρχήν είχε μακ και του ταίριαζε. Μας έμαθε πολλά πράγματα.

1) άμα θέλουμε και το πιστεύουμε μπορούμε να γίνουμε αστροναύτες στην αμερική

2) Η Αμερική έχει τα καλύτερα πανεπιστήμια.

3)Η Αμερική είναι η καλύτερη χώρα.

4)Στο γιουτιουμπ υπάρχει κανάλι που μπορούμε να δούμε βιντεάκια από όλα τα πανεπιστήμια της Αμερικης που είναι τα καυλύτερα.

5) Μπορούμε να γραφτούμε σε οπεν πανεπιστήμιο αμερικάνικο και να πάρουμε πτυχίο. Υπάρχει και ελληνικό αλλά δεν είναι καλό.

6) Εγγυήθηκε ότι αν δεν έχουμε προφίσενσι δε πρόκειται να παίρνουμε πάνω από 700ε.

Μετά αφού διαπίστωσε ότι τα περισσότερα παιδιά ήθελαν να σπουδάσουν Αμερική συμφώνησε μαζί τους.

(μας έδειχνε διάφορες μαλακίες στο γιουτιουμπ και σε κάποια φάση πάει να βρει κάτι που δε το είχε έτοιμο στις καρτέλες και το ιστορικό βγάζει γιουπορν γέλαγα μόνος μου)

Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι η αστυνομία μας έχει ένα σουπερ ουαου μηχάνημα που βλέπει τι γράφουμε στο μσν πριν το γράψουμε, και τόνισε ότι δε πρέπει να αναφέρουμε ούτε για πλάκα τις λέξεις χόρτο και ναρκωτικά γιατί μπορεί να μπλέξουμε. Τέλος μας ενημέρωσε ότι δε πρέπει να μιλάμε με ενήλικους γιατί μπορεί να τους δούμε ξαφνικά κάτω από το σπίτι μας!

Α ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

:mad:

για..... κοιτα κατω απο το σπιτι σου..... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...