soturin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 10³ ευχαριστώ =) Δεν διατυπώνεις έτσι να χαίρονται οι ηλεκτρολόγοι; (1111101000) αλλη μια φωτο μου κάποιο από τα χέρια; Λοιπόν θυμάστε το loituma που σου σκάλωνε στο κεφάλι και δεν έβγαινε με τίποτα;Το ξανάπαθα με αυτό: αυτό Δε φεύγει με τίποτα, ούτε με ράμσταη. Ίδια ιστορία εγώ με τούτο έπαθα (δανέζκο...)
klainmaingr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 "Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ελέγχου κωδικού πρόσβασης σε μία μεγάλη εταιρεία, διαπιστώθηκε ότι μια ξανθιά χρησιμοποίησε τον ακόλουθο κωδικό: "Mickey_Minnie_Pluto_Huey_Louie_Dewey_Donald_Goofy" Όταν ρωτήθηκε γιατί χρησιμοποίησε τόσο μεγάλο κωδικό πρόσβασης, είπε ότι: Eπρεπε να είναι τουλάχιστον 8 χαρακτήρες." Μέρες
otherside88 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 χαχαχαχαχα!!! πολύ καλό!!! Καλημέρα σας!!!
dante14023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα από ένα από τα αμφιθεατρα του aua! Όπου ο χρόνος περνάει βασανιστικά αργά...
otherside88 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Σε καταλαβαίνω.... Καλή σου μέρα και καλό μάθημα...
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα από ένα από τα αμφιθεατρα του aua! Όπου ο χρόνος περνάει βασανιστικά αργά... Μουχαχα (κάνει και ρίμα :Ρ)
dante14023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μουχαχα (κάνει και ρίμα :Ρ) Χε χε! Δεν το είχα προσέξει!! Ευτυχώς σε μισή ώρα τελειώνουμε και παίρνει σειρά το καφεδάκι...
BadBoy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα λέω να κάνω μαραθώνιο ταινιών. Ξεκίνησα το πρωί βλέποντας αυτή, λέω να συνεχίσω με αυτή και ύστερα κάτι περισσότερο cult όπως αυτό. Λογικά χωράνε άλλες δύο ταινίες στην ημέρα, έχετε να προτείνετε κάτι με παρόμοια θεματολογία;
gang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 καλημέρα... πάω σε λίγο σχολή για ένα εργαστήριο και καπάκια τρέχοντας φεύγουμε για Πάτρα.
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ολοι απουσιες σημερα Βγάλε τη σκούφια σου κ βάρα μας :Ρ
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα σας Θα ήθελα να εκφράσω τα παράπονα μου για το τμήμα διανομής της πόλης του Ηρακλείου. Επανειλημμένα πολλά συστημένα μου (επί παραδείγματι RJ248529795GB & RJ235988205GB) μου έρχονται και μεγάλη καθυστέρηση (υποτίθεται ότι έρχονται με το που φθάνουν στο κέντρο διανομής σωστά; Άντε πες και μια μέρα γιατί άνθρωποι είμαστε...αλλά 4!??!?!?!??!?!?! ). Αυτή τι φορά έφτασε ο κόμπος στο χτένι, η ταχυδρόμος της περιοχής μου μου ειδοποίησε ένα δέμα (ογκώδες)για να το παραλάβω από το κατάστημα στην Πλατεία Δασκαλογιάννη (να σημειώσω εδώ ότι στο κατάστημα της Πλατείας Δασκαλογιάννη ήταν ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΌΤΑΤΟΙ). Το δέμα δεν είχε φτάσει ακόμα ακόμα στο κατάστημα (10 μέρες από Ηνωμένες πολιτείες και 3 από την βιομηχανική στο κέντρο; ) και αναγκάστηκα να πάω κ 2η φορά αλλά εν τέλει το δέμα από ότι φαίνεται έρχεται με τα πόδια από την ΒΙ.ΠΕ.. Δεν πάει άλλο η κατάσταση, τη πληρώνουμε ένα σκασμό μεταφορικά και καπέλο για τα συστημένα στην τελική, για να γινόμαστε μπαλάκι του πινκ πονκ κ να μην εξυπηρετούμαστε; ). Επικοινώνησα με το κέντρο διανομής (ναι αυτό στην ΒΙ.ΠΕ) και ο κύριος ----- μου είπε ότι δε μπορεί να κάνει κάτι και ότι δεν γνωρίζει (ποιος γνωρίζει ρε παιδιά στην τελική που πάνε τα απλά δέματα. Το θέμα είναι ότι το δέμα είναι απλό, δεν το βρίσκουν κ δεν έχω κάποιον αντίλογο. Στέλιος Θάνος Αρβανίτης
dante14023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ..........και εκει που ειχα πασαλειφτει χθες βραδυ με voltaren, παω να σηκωθω απο τον καναπε, ακουω ενα κρουκ στην πλατη και ως εκ θαυματος ξεπιαστηκα... βεβαια ακομα δεν ειμαι πληρως λειτουργικος αλλα πολυ καλυτερα απο χθες μπορω να πω.... status φαινεται το δεμα σου απολαμβανει την διαδρομη.... υπομονη φιλε μου...
antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα σας Θα ήθελα να εκφράσω τα παράπονα μου για το τμήμα διανομής της πόλης του Ηρακλείου. Επανειλημμένα πολλά συστημένα μου (επί παραδείγματι RJ248529795GB & RJ235988205GB) μου έρχονται και μεγάλη καθυστέρηση (υποτίθεται ότι έρχονται με το που φθάνουν στο κέντρο διανομής σωστά; Άντε πες και μια μέρα γιατί άνθρωποι είμαστε...αλλά 4!??!?!?!??!?!?! ). Αυτή τι τη φορά έφτασε ο κόμπος στο χτένι, η ταχυδρόμος της περιοχής μου μου ειδοποίησε ένα δέμα (ογκώδες)για να το παραλάβω από το κατάστημα στην Πλατεία Δασκαλογιάννη (να σημειώσω εδώ ότι στο κατάστημα της Πλατείας Δασκαλογιάννη ήταν ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΌΤΑΤΟΙ). Το δέμα δεν είχε φτάσει ακόμα ακόμα στο κατάστημα (10 μέρες από Ηνωμένες πολιτείες και 3 από την βιομηχανική στο κέντρο; ) και αναγκάστηκα να πάω κ 2η φορά αλλά εν τέλει το δέμα από ότι φαίνεται έρχεται με τα πόδια από την ΒΙ.ΠΕ.. Δεν πάει άλλο η κατάσταση, τη πληρώνουμε ένα σκασμό μεταφορικά και καπέλο για τα συστημένα στην τελική, για να γινόμαστε μπαλάκι του πινκ πονκ κ να μην εξυπηρετούμαστε; ). Επικοινώνησα με το κέντρο διανομής (ναι αυτό στην ΒΙ.ΠΕ) και ο κύριος ----- μου είπε ότι δε μπορεί να κάνει κάτι και ότι δεν γνωρίζει (ποιος γνωρίζει ρε παιδιά στην τελική που πάνε τα απλά δέματα. Το θέμα είναι ότι το δέμα είναι απλό, δεν το βρίσκουν κ δεν έχω κάποιον αντίλογο. Στέλιος Θάνος Αρβανίτης ΕΛ.ΤΑ. υποθέτω ε; Άμα βγάλεις άκρη πες μας
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ΕΛ.ΤΑ. υποθέτω ε; Άμα βγάλεις άκρη πες μας Γιεαπ! Χέσε με παλινδρόμησή, για να μην σου πω μέσα μόνο κ με πεις μετριόφρον :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.