PaokToTheBone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 βάλε linux αν μου βρεις τον πιγκουινο με μπλουζα του ΠΑΟΚ 8α βαλω linux! Ρε σεις στο Dirt2 πώς διάβολο να φτιάξω να μην κόβει τόσο απότομα το τιμόνι όταν στρίβω? με χειριστήριο είμαι. αφηνε γκαζι!και στριβε λιγοτερο.
gang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ε η καφεινη δεν ειναι για μενα... συνη8ως ειμαι και νευροσπαστο! οποτε χωρις καφε καλυτερα.. καλά και εγώ άμα πιω καφέ το πρωί επειδή την προηγούμενη ώρα στο μάθημα κουτούλαγα θα μπω στην επόμενη ώρα και θα σπάσω τα @@ σε όποιον κάθετε δίπλα μου...
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 καλά και εγώ άμα πιω καφέ το πρωί επειδή την προηγούμενη ώρα στο μάθημα κουτούλαγα θα μπω στην επόμενη ώρα και θα σπάσω τα @@ σε όποιον κάθετε δίπλα μου... αν κουτουλαω απο την νυστα δεν νιω8ω αμεσα την ενεργεια απο τον καφε...αλλα μονο οταν παω να κοιμη8ω τοτε γυρναω χωρις λογο γυρω γυρω στο κρεβατι.
pappous_soulis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 καλά και εγώ άμα πιω καφέ το πρωί επειδή την προηγούμενη ώρα στο μάθημα κουτούλαγα θα μπω στην επόμενη ώρα και θα σπάσω τα @@ σε όποιον κάθετε δίπλα μου... Speaking of coffee, άμα κατέβεις σαβ/κο να κανονίσουμε να βγούμε. Άντε καληνύχτααα...
gang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Speaking of coffee, άμα κατέβεις σαβ/κο να κανονίσουμε να βγούμε.Άντε καληνύχτααα... ναι ρε το έχω υπόψη μου... καιρό έχουμε να τα πούμε. Λογικά το Σάββατο που δεν έχει και μαθήματα ο άλλος... τι είναι αυτό που μου έβγαλε πάλι ρε? Αυτό το μήνυμα είναι διπλοεγγραφή ενός μηνύματος που έχετε δημοσιεύσει τα τελευταία πέντε λεπτά. Θα μεταφερθείτε τώρα σε αυτό το θέμα. εντομεταξύ μου το πέρασε κανονικά το μήνυμα
eSATA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 αν μου βρεις τον πιγκουινο με μπλουζα του ΠΑΟΚ 8α βαλω linux!
Sellers Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ρε σεις ψάχνω ένα παιχνίδι στο pc που έπαιζα μικρός και δεν μπορώ να το βρω. Ήσουν ένα ανθρωπάκι και σκαρφάλωνες σε ένα κάστρο που το έδαφος του όλο και ανέβαινε προς τα πάνω και αν έπεφτες έχανες. Όσο πιο ψηλά πήγαινες, αλλάζαν και τα σκαλοπατάκια που πατούσες (στην αρχή ήταν ξύλα, μετά πάγος κ.λ.π Νομίζω ότι το όνομα περιέχει μέσα και την λέξη tower αλλά δεν μπορώ να το βρω στον google. Καμιά ιδέα? Edit: Κάθε φορά που ποστάρω εδώ μετά το βρίσκω. Icy tower λέγεται. Γαμάτο παιχνιδάκι.
Kryptonite Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Έριξα πάρα πολύ νερό σήμερα. Πάρα πολύ. Εσύ το έριξες ολο αυτό το νερό και δε χαρήκαμε μπαλίτσα?Ξεκινήσαμε με ποδόσφαιρο και καταλήξαμε να παίζουμε water polo.. :mad: :mad: :mad: εγω αν πιω coca cola δεν κοιμαμαι ρε...φαντασου με καφε! Εγώ πάλι έχω κοιμηθεί ουκ ολίγες φορές με τον καφέ (κυριολεκτικά) στα χέρια.. Είστε αλήτες όμως...μου ανοίξατε την όρεξη με τις ομελέτες και τα σουβλακο-πιτσοειδή γμτ γμτ :mad:
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 θα βαλω linux! ωραιο ονομα κιολας στο jpg!
minarokeftes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Έπρεπε να χαμηλώσεις λίγο το opacity και θα ήταν κουκλί!!!
eSATA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Έπρεπε να χαμηλώσεις λίγο το opacity και θα ήταν κουκλί!!! ναι νυχτιάτικα μάστορα
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν θυμάστε το loituma που σου σκάλωνε στο κεφάλι και δεν έβγαινε με τίποτα; Το ξανάπαθα με αυτό: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SEKZ8HHC_Pk]αυτό[/ame] Δε φεύγει με τίποτα, ούτε με ράμσταη.
Kryptonite Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Αυτή είναι η τιμωρία σου για να μάθεις να ακούς αηδίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.