minarokeftes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Αγαπάμε Linux! :D Χάλασε και αυτός....
gang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Χάλασε και αυτός.... τι έγινε πρόλαβες και έφαγες εσύ?
minarokeftes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 τι έγινε πρόλαβες και έφαγες εσύ? Καλά είσαι... ήμουν μόνο με μια ζαμπονοτυρόπιτα απο Everest όλη μέρα. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει και βαριέμαι να φάω τελευταίες μέρες! Και την έκανα ΝΑΑΑΑΑ την πίτσα αμέσως.
eSATA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Καλά είσαι... ήμουν μόνο με μια ζαμπονοτυρόπιτα απο Everest όλη μέρα. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει και βαριέμαι να φάω τελευταίες μέρες! Και την έκανα ΝΑΑΑΑΑ την πίτσα αμέσως. καλή χώνεψη! καλή χώνεψη και στον παοκ
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 καλή χώνεψη! καλή χώνεψη και στον παοκ thanks! εγω τσακισα τα σουβλακια μου...Αυτα που ειναι πανω στην μεγαλη οδοντογλιφιδα...αυτα που λενε οι Α8ηναιοι καλαμακια.... αλλα παντα οταν τρωω πολυ και βαρια τετοιες ωρες μετανιωνω....
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 σε χω σε google maps σε 5μινιτςθα το εντιτάρω... 1ος χάρτης: αυτό που βολεύει περισσότερο.. (1ο δημοτικο παρκινγκ) 2ος χάρτης: ακριβώς δίπλα πάρκινγκ του λιμενικού που δουλεύει με ταρίφα μόνο την μέρα. 8.00-15.00 νομίζω οι ώρες του. 3ος χάρτης: το κτήριο του λιμενικού. άμα το ψήνεις το παρατάς εκεί... νο προμπλεμ 4ος χάρτης: θεατράκι (μαρίνα) ... καλά το ξέρεις 5ο χάρτης: το 2ο δημοτικο παρκινγκ γύρισέ το και σε δορυφορική ματιά στο google maps για να το βλέπεις ποιο καλά τα δημοτικά πάρκινγκ έχουν και συγκοινωνία... δεν ξέρω κάθε πόση ώρα.. 10³ ευχαριστώ =)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Πέτα τη συνταγή καμιά ώρα. http://www.sintagespareas.gr/sintages/ta-teleia-brownies.html behold!
eSATA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 thanks!εγω τσακισα τα σουβλακια μου...Αυτα που ειναι πανω στην μεγαλη οδοντογλιφιδα...αυτα που λενε οι Α8ηναιοι καλαμακια.... αλλα παντα οταν τρωω πολυ και βαρια τετοιες ωρες μετανιωνω.... μονο egw την βγάζω με καφέ ?
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 μονο egw την βγάζω με καφέ ? εγω αν πιω coca cola δεν κοιμαμαι ρε...φαντασου με καφε!
gang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 εγω αν πιω coca cola δεν κοιμαμαι ρε...φαντασου με καφε! μπα... εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα...
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 μπα... εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα... ε η καφεινη δεν ειναι για μενα... συνη8ως ειμαι και νευροσπαστο! οποτε χωρις καφε καλυτερα..
eSATA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 εγω αν πιω coca cola δεν κοιμαμαι ρε...φαντασου με καφε! βάλε linux
minarokeftes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ρε σεις στο Dirt2 πώς διάβολο να φτιάξω να μην κόβει τόσο απότομα το τιμόνι όταν στρίβω? με χειριστήριο είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.