χάπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Θου Κύριε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livadaki Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Απάντηση επί της ουσίας δεν πήρα και ούτε θα πάρω. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Άρα συμφωνώ μαζί σου και σταματάω εδώ. Υ.Γ. «Δεν προάγεται το καλό του forum» ----> τραβάω τα μαλλία μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Ο βασικός παππού είναι πάνω από 600 EU. Καθαρά δηλαδή. ο βασικός για υπάλληλο γραφείου είναι 700κάτι μεικτά - 600κάτι καθαρά (βλ. τηλεφώνικο κέντρο). για καφετέρια μου διαφεύγει , λογικά κάπου εκεί θα ναι. Και γω έτσι ήξερα και με ξάφνιασε το 500άρι που είδα να αναφέρεται. Απ'όσο ξέρω δεν φορολογείται ένας τόσο χαμηλός μισθός,σωστά? Μόνο ασφάλιση υποχρεούσαι να πληρώνεις ε? Ευχαριστώ πάντως. Άσχετο,τα θερμόμετρα υδράργυρο δεν έχουν μέσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Και γω έτσι ήξερα και με ξάφνιασε το 500άρι που είδα να αναφέρεται.Απ'όσο ξέρω δεν φορολογείται ένας τόσο χαμηλός μισθός,σωστά? Μόνο ασφάλιση υποχρεούσαι να πληρώνεις ε? Ευχαριστώ πάντως. Άσχετο,τα θερμόμετρα υδράργυρο δεν έχουν μέσα? Ναι, αλλά κοίταξε εδώ σχετικά με την απαγόρευση του υδραργύρου σε όργανα μέτρησης. Να ρωτήσω και εγώ κάτι: Τα μηνύματα που είναι αξιολογημένα με -2 και παραπάνω θα είναι πλέον εμφανή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Που είναι ο aledjo ορέ ? Μέρος της αίγλης του forum έχει χαθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 αυτο το κοκκινο δεν ειναι υδραργυρος, αν εχεις κανα παλιο θερμομετρο ειναι ασημενιο χρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δηλαδή τι εννοείται κ. moderator πιο δραστικά; Ρωτάω μήπως μας πάρει όλους ο διάολος όπως απειλεί στο κλειδωμένο πλέον (αν και αργά) θέμα για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Λυπάμαι πολύ που είναι moderator τέτοια άτομα με την συγκεκριμένη παιδεία στο insomnia. Θέλω σε παρακαλώ να μου δώσεις μια απάντηση: Η διαχείρισης του forum είναι σύμφωνη με την απειλή του συγκεκριμένου μηνύματος; Αν όχι κάνατε κάτι γι' αυτό; Εγώ σαν μέλος του insomnia δεν δέχομαι να με διαολοστέλνει κανένας. Η άποψή σου και της διαχείρισης για το παραπάνω μήνυμα; Νομίζω ότι το αποφεύγεις. Εντάξει τότε. Ας αποκλείσουμε τον χαρακτηρισμό ερίφιο. Αλλά τότε πάλι, θα μας πάρει ο διάολος όλους. Και να σου πω και κάτι άλλο. Ακόμα και αν αναφέρεται σε εμένα, δεν δέχομαι να με διαολοστέλνει ο καθένας. Τέλος πάντων μια απάντηση για την συμπεριφορά του lucifer δεν πήρα. Απάντηση επί της ουσίας δεν πήρα και ούτε θα πάρω. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Άρα συμφωνώ μαζί σου και σταματάω εδώ. Υ.Γ. «Δεν προάγεται το καλό του forum» ----> τραβάω τα μαλλία μου!!! Αρχικά, συγγνώμη που διακόπτω, ελπίζω να μη φανεί πως χώνομαι απρόσκλητος σε μια ξένη συζήτηση ε, ευελπιστώ πως όντας το ΘΕΜΑ της, έχω κάποιο δικαίωμα συμμετοχής! Χρήστρη/Χρήστρια ΛΙΒΑΔΑΚΙ. Είσαι σχετικά παλαιό μέλος. Δεν έχεις δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα. Και δε μπορώ να πω πως τα post σου τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά αναδεικνύουν κάποιον poster επιδιδόμενο σε αμιγείς περιττολογίες. Μέχρι σήμερα! Από την ημέρα της εγγραφής σου μέχρι και σήμερα, σίγουρα θα έχεις πετύχει κάποιο ποστ μου -δεν έκανα και λίγα άλλωστε- και θα γνώριζες πάνω κάτω τον τρόπο γραφής μου -ο οποίος, καλώς ή κακώς, μαζί με τον τρόπο γραφής άλλων χρηστών και moderators χρίζει καλής και κακής δημοσιότητας. Μια παρέα είμαστε, όσοι γράφουν πολύ σταμπάρονται! Και ενώ ποτέ δεν είδα παράπονο από σένα πριν από κάθε ένα από τα 2 ban που έχω φάει ή για όλες εκείνες τις φορές που χρησιμοποίησα αδόκιμες εκφράσεις (πριν γίνω μοντ) και τις εξίσου αδόκιμες τεχνικά αλλά -πιστεύω- εύστοχες ειρωνικές μου τοποθετήσεις (αφού έγινα μοντ) ξαφνικά, τι βλέπω; Ρηπορτ!!! Και όχι για κάποιο πραγματικά απαράδεκτο ποστ -έχω ΚΑΙ αυτογνωσία εκτός από ωραία μάτια- αλλά για ένα "θα σας πάρει ο διάολος". Σε ένα καταφανώς καλοπροαίρετο ποστ -εκτός αν εσύ συνηθίζεις να χρησιμοποιείς τις φράσεις "κάποια ΕΡΙΦΙΑ" και "βρε μπαγάσηδες!" όταν διαολοστέλνεις. Μπορεί για κάποιον λόγο (συνήθως διαφαίνεται στη Β' επιπέδου) να μη το κατάλαβες, εντάξει. Αλλά καθώς κανείς αβέβαιος ποτέ δε χρησιμοποίησε τόσο απόλυτες εκφράσεις περί ντροπής και τόσο απαξιωτικό τόνο, δε μπορώ να αποτινάξω αυτό το αίσθημα της βεβαιότητας πως αν η ΕΠΙΜΑΧΗ φράση μου βρισκόταν σε άλλο θρεντ, δε θα ήξερες καν που είναι το κουμπάκι του report. Σε περίπτωση που σου ξύπνησα κακές αναμνήσεις με τη φράση μου λοιπόν -γιατί μεθάω και συχνά και δε θυμάμαι- συγγνώμη, δεν την εννοούσα κυριολεκτικά και αν περνάει από το χέρι μου, θα φροντίσω να μη σε πάρει κανένας διάολος. Αν όμως κάνεις κατάχρηση του δικαιώματος αξιολόγησης ΘΑ ΦΑΣ ΜΠΑΝ. Δεν εννοώ πως θα το μασήσεις και θα το καταπιείς, μη με κάνεις ρηπορτ, εννοώ πως θα υποστείς έναν περιορισμό πρόσβασης στο παρόν φόρουμ. Αυτό το μήνυμα είναι παράβαση των κανόνων (...ξέρετε τι να κάνετε!) καθώς θα έπρεπε να έχει δοθεί σε πμ, αλλά επειδή το κλίμα των ημερών ευνοεί μερικούς να βρίσκουν αφορμές από το τίποτα, θα ήθελα απλώς να μην υπάρχει κάποια αμφιβολία για το αν υπήρξε απάντηση ή αν ο χρήστης αγνοήθηκε φασιστικά. Η συνέχεια ΘΑ ΕΙΝΑΙ σε πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 μη με κάνεις ρηπορτ. τα σχόλια δικά σας.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Round 2 Garnele Vs Lucifer | | \/ Θεσσαλονίκη Vs Αθήνα Αντε συνεχιστε ...φέρνω ποπ κορν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 τα σχόλια δικά σας.- Σωστά το έγραψε: «μη με κάνεις report» <==> «μη με αναφέρεις», όχι «μη μου αναφέρεις». Τα σχόλια είναι περιττά. Ας ψάξουμε να βρούμε κάπου αλλού για ψεγάδι του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 αυτο το κοκκινο δεν ειναι υδραργυρος, αν εχεις κανα παλιο θερμομετρο ειναι ασημενιο χρωμα. Ένα ασημένιο υγρό είναι μέσα.Για παλιό θερμόμετρο μιλάμε. (Έσπασε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 "Μη με κάνεις αναφορά" μεταφράζεται, δυστυχώς. Πρώτο πλήγμα της αλλοτρίωσης. εντιτ, δεν ξέρω τι λέτε οι αποπάνω, το ασημένιο υγρό όμως είναι μέταλλο και είναι υδράργυρος. Και καλά θα κάνετε να το μαζέψετε και να το πετάξετε στα σκουπίδια -όχι στο νεροχύτη και μη το φάτε/εισπνεύσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkKnight Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 K προς θεού μη το αφήσετε να μπει στα αυτιά σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.