Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπόν λούσι-λου... άκου την εμπειρία...

κανονικό εισητήριο με κτελ 17ευρώ -25% έκπτωση στο φοιτητικό, 50% πολύτεκνο

αθήνα πάτρα πήγενε-έλα 50 ευρώ με διόδια χωρίς να το καις και να πηγαίνεις με 200...

αναλογικά πάνε τα λεωφορεία και το αμάξι για πάτρα πύργος...

για 2 άτομα πιστεύω ότι είναι κομπλέ το αμάξι + ότι δεν ταλαιπωρήσε με τα κτελ..

όσο για παρκινγκ έχει 2 δημοτικά και αυτό που λες που είναι μπροστά από θεατράκι είναι του λιμενικού-τσάμπα δλδ...

αλλά σε συμφέρει αυτό που λέει ο μινάρας ποιο πάνω να το βάλει στο παρκινγκ που είναι απέναντι από την veso mare... είναι 15λεπτά με τα πόδια

ή ακόμα καλήτερα μπροστά στο κτήριο του λιμενικού το οποίο δεν λειτουργεί και δεν νομίζω να σου σκωτήσει κανένας (κληση π.χ.)

αν θες αργότερα σου βγάζω χάρτες...

Δημοσ.
Μητρική msi p965 platinum

CPU e6600 core2 duo

2G μνήμη

gpu msi nx8800gts στα 640

ρωτάω γιατί εκτός από τα xp δεν εχω δοκιμάσει άλλο λειτουργικό οπότε δεν έχω ιδέα τι παίζει...

Μόνο για κάρτα γραφικών και ήχου drivers θα χρειαστείς.

(και αυτούς θα τους αναγνωρίσει, αλλά για καλύτερες επιδόσεις).

:-)

Έχω ξαναπεράσει, αλλά όχι ως οδηγός. Και ναι, έχω δει τις ωραίες προσπεράσεις τους και την μιγαδική νησίδα. Αλλά οκ, Μαλιακός, Τέμπη και παλιά εθνική στην Κρήτη, έχω γαλόνια, θα το πάρω ψύχραιμα.

Αλλά γενικά βρείτε μου λόγο να πάμε με ΚΤΕΛ. Αν το πάτε σε λεφτά, διπλασιάστε την τιμή γιατί θα 'μαστε 2.

Το μόνο θετικό των ΚΤΕΛ είναι το δικαίωμα ύπνου στην διαδρομή.

~200χλμ είναι η Πάτρα αν θυμάμαι καλά, υπολόγισε βενζίνες.

Εγώ αν το πάω συντηρητικά (ταρίφας mode), με 35€ πάω και έρχομαι κιόλας. :P

Δημοσ.

Αμαξάκι, γιατί αν υποτίθεται οτι θα πας Πύργο με Κτελ θές και άλλα λεφτά, ενώ με αμαξάκι την βγάζεις πιο οικονομικά αν δεν του πίνεις το αίμα!!!

Δημοσ.
Μόνο για κάρτα γραφικών και ήχου drivers θα χρειαστείς.

(και αυτούς θα τους αναγνωρίσει, αλλά για καλύτερες επιδόσεις).

:-)

οκ! Ευχαριστώ πολύ μεγάλε!

Lucifer κι εγώ πιστεύω με το αυτοκίνητο είναι καλύτερα. Και λίγο πιο ακριβά αν έρχεται από το ΚΤΕΛ, είναι πολύ καλύτερα από θέμα άνεσης (εγώ με το ζόρι χωραω στις θέσεις του ΚΤΕΛ λόγω ύψους) και επίσης πας ότι ώρα θες όπου θες...

Δημοσ.
εμείς όποτε ανεβαίνουμε Αθήνα

[σπαστικός mode] Γιατί για το Πάτρα-Αθήνα έχει επικρατήσει να λέμε ανεβαίνω Αθήνα; Τι ακριβώς ανεβαίνουμε; [/σπαστικός mode] :rolleyes:

Δημοσ.
[σπαστικός mode] Γιατί για το Πάτρα-Αθήνα έχει επικρατήσει να λέμε ανεβαίνω Αθήνα; Τι ακριβώς ανεβαίνουμε; [/σπαστικός mode] :rolleyes:

Τον χάρτη και καλά ανεβαίνεις.

Δημοσ.

'Ελα τσίπη, γράψε όοολους τους παραπάνω και άκου εμένα:

παίρνεις τον Προαστιακό από Αθήνα, σε 1:20' είσαι Κιάτο, πίνεις ένα καπουτσίνο, αλλάζεις τρένο και σε 2 ώρες είσαι Πάτρα. 'Εχει και δρομολόγιο Πάτρα-Πύργος μέσω Αμαλιάδας. Τηλ. στο 1110 να σου πούν τιμές γιατί δε ξέρω, αλλά πιο φτηνά θα σουρθει εννοείται.

Δημοσ.
λοιπόν λούσι-λου... άκου την εμπειρία...

κανονικό εισητήριο με κτελ 17ευρώ -25% έκπτωση στο φοιτητικό, 50% πολύτεκνο

αθήνα πάτρα πήγενε-έλα 50 ευρώ με διόδια χωρίς να το καις και να πηγαίνεις με 200...

αναλογικά πάνε τα λεωφορεία και το αμάξι για πάτρα πύργος...

για 2 άτομα πιστεύω ότι είναι κομπλέ το αμάξι + ότι δεν ταλαιπωρήσε με τα κτελ..

όσο για παρκινγκ έχει 2 δημοτικά και αυτό που λες που είναι μπροστά από θεατράκι είναι του λιμενικού-τσάμπα δλδ...

αλλά σε συμφέρει αυτό που λέει ο μινάρας ποιο πάνω να το βάλει στο παρκινγκ που είναι απέναντι από την veso mare... είναι 15λεπτά με τα πόδια

ή ακόμα καλήτερα μπροστά στο κτήριο του λιμενικού το οποίο δεν λειτουργεί και δεν νομίζω να σου σκωτήσει κανένας (κληση π.χ.)

αν θες αργότερα σου βγάζω χάρτες...

Βασικά στο πάρκιν του λιμενικού δεν επιτρέπεται. Βέβαια σπάνια να σε ελέγξουν.

Επίσης, σχετικά με το άλλο απέναντι απ'τη veso, έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά ληστείας. (σου σκαν το λάστιχο, ανοίγεις το αμάξι να βγάλεις ρεζέρβα, στη πέφτουν, και άλλα τέτοια)

Δημοσ.
'Ελα τσίπη, γράψε όοολους τους παραπάνω και άκου εμένα:

παίρνεις τον Προαστιακό από Αθήνα, σε 1:20' είσαι Κιάτο, πίνεις ένα καπουτσίνο, αλλάζεις τρένο και σε 2 ώρες είσαι Πάτρα. 'Εχει και δρομολόγιο Πάτρα-Πύργος μέσω Αμαλιάδας. Τηλ. στο 1110 να σου πούν τιμές, αλλά πιο φτηνά θα σουρθει εννοείται.

BUSTED Έχει σταματήσει η γραμμή απο Κιάτο προς τα χάμου... και εξυπηρετείται απο λεωφορεία, τα οποία δεν έχω ιδέα τί παίζει μέχρι Διακοφτό ή Αίγιο νομίζω σε πάνε, όπου και ξανα έχει τρένο για Πάτρα στάνταρ, γιατί μένω ακριβώς δίπλα απο γραμμές τρένου και έχει συχνά δρομολόγια πέρα-δώθε. Γενικά είναι μεγάλη ταλαιπωρία το τρένο...

http://www.trainose.com/content/article/225

Δημοσ.

Επίσης, σχετικά με το άλλο απέναντι απ'τη veso, έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά ληστείας. (σου σκαν το λάστιχο, ανοίγεις το αμάξι να βγάλεις ρεζέρβα, στη πέφτουν, και άλλα τέτοια)

καλά το διάβαζα και εγώ στον Κόσμο αυτό με τις κλοπές...

στο παρκινγκ μπροστά στο θεατράκι επιτρέπεται μπροστά στο κτήριο λιμένος Πατρών απαγορεύεται αλλά τώρα που δεν λειτουργεί παπάρια..

Δημοσ.

Εγώ τόσα χρόνια εκεί παρκάρω, και λιμενόμπατσοι που ήταν δεν είπαν τίποτα, μόνο δεν αφήνουν να παρκάρεις κάτω απο το κτήριο, γιατί είναι έτοιμο να πέσει αν δεν κάνω λάθος...

Τώρα με κλοπές και λάστιχα, δεν έχω ακούσει κάποιο περιστατικό...

Δημοσ.
BUSTED Έχει σταματήσει η γραμμή απο Κιάτο προς τα χάμου... και εξυπηρετείται απο λεωφορεία, τα οποία δεν έχω ιδέα τί παίζει μέχρι Διακοφτό ή Αίγιο νομίζω σε πάνε, όπου και ξανα έχει τρένο για Πάτρα στάνταρ, γιατί μένω ακριβώς δίπλα απο γραμμές τρένου και έχει συχνά δρομολόγια πέρα-δώθε. Γενικά είναι μεγάλη ταλαιπωρία το τρένο...

http://www.trainose.com/content/article/225

Σιγά δε μασάει ο λούσι, αυτός παίζει να έχει ταξιδέψει Μίνσκ-Ταλίν Δεκέμβρη μήνα μέσα σε βαγόνι καρβουνιάρη που μεταφέρει πρόβατα.

Και επίσης τόσο το καλύτερο, θα κάνει το ήμισυ τουλάχιστον του ταξιδιού με λεοφωρείο έχοντας πληρώσει τρένο. Δε τον χαλάει.

Δημοσ.

Οπότε βάση των (ως τώρα) δεδομένων ο lucifer θα πρέπει να εξοπλιστεί με:

Τύχη

Ψυχραιμία

Βενζίνη

Καφέδες

Αγχολυτικά

Ρεζέρβα

Παραλάιζερ

.

Και όλα αυτά πριν καν φτάσει στον γάμο.

Εφιάλτης!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...