giorgos147 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Έλεος. Έκανα μια παραγγελία στο Play.com στις 16/11. Έτυχε ένα θέμα με τα στοιχεία της κάρτας μου, και την επόμενη μέρα τα άλλαξα. Από τότε και για κανένα 20ήμερο, έλεγε Status: Processing. Δεν άντεξα, τους έστειλα Mail. Μου απάντησαν μετά από ~2 μέρες, και έλεγαν ότι σε 2-3 μέρες αν δεν αλλάξει από Processing να τους ενημερώσω ή κάτι τέτοιο. Πέρασαν 7 μέρες, και σήμερα επιτέλους λέει Packing. Έχουν χάρη που βαριέμαι να ξανά στείλω Mail για να μου το ακυρώσουν. ____________________________ Και τώρα; Ώρα να κάνω Ελένη.
andreapaog328 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 αμα στείλω ένα μεγάλο μήνυμα που πιάνει 2 ξέρω γω...όταν φτάσει στον άλλον θα του βγάζει πρώτα το πρώτο και μετά το δεύτερο ή πρώτα αυτό που έφτασε τελευταίο(δεύτερο) και μετά το πρώτο? καταλάβατε ε? όποιος μπορεί γρήγορα...
minarokeftes Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Έχω κοζάρει πως μπαίνουνε, θα πατήσω 2-3 γιαγιές αλλά θα παρκάρω, που θα πάει. Το άλλο δε το ξέρω, αλλά θα το μάθω. Θενξ ε =) Κατά τα άλλα, βενζίνες κτλ βγαίνουν λιγότερα από κτελάκια, ε; Γάμος. Και το Δανέζικο επίσης, δεν έχουμε έλλειψη από τέτοια. Κοίτα μπορείς να το χώσεις και στο λιμάνι στην μεριά του τελωνείου, εγώ όποτε πάω Πάτρα εκεί το χώνω και είμαι κομπλέ. Θα περπατήσεις λίγο, αλλα δεν θα πληρώσεις τίποτα και θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου... Τώρα για τα έξοδα βενζίνες και διόδια νομίζω οτι το ΚΤΕΛ είναι πολύ καλύτερο.... Αλλά με το αμαξάκι θα μπορείς να πάς όπου θές και να πάς και να δείς το ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ και ΕΞΩΤΙΚΟ Αίγιο....
liopyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Έχε το νου στην Κορίνθου-Πατρών btw άμα δεν την έχεις ξαναπεράσει οδηγώντας. Βάση δρόμου και κυρίως οδηγικής συμπεριφοράς κάποιων ντόπιων, σε ορισμένα σημεία είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να μην τρέχεις.
dante14023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ηρθε η ωρα και για μενα να βαλω τα windows7.... μιας και λεω να βαλω τα 64αρια, με τους drivers μητρικης (πιο πολυ) και γενικοτερα τι γινεται?? πρεπει να τους εχω απο πριν κανω την εγκατασταση των 7? ή θα τους βρει με καποιο τροπο μετα?? ρε σεις! ποτε προλαβατε να γραψετε 8 σελιδες απο το πρωι?? ξαφνιαστηκα!!
liopyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να τους βάλεις καν. Τι σύστημα έχεις;
minarokeftes Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Έχε το νου στην Κορίνθου-Πατρών btw άμα δεν την έχεις ξαναπεράσει οδηγώντας. Βάση δρόμου και κυρίως οδηγικής συμπεριφοράς κάποιων ντόπιων, σε ΟΛΑ σημεία είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να μην τρέχεις. Εγώ έχω δώσει όρκο, να οδηγήσω για Αθήνα μόνο όταν γίνει η Ολυμπια Οδός. Ο δρόμος είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ
dante14023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να τους βάλεις καν. Τι σύστημα έχεις; Μητρική msi p965 platinum CPU e6600 core2 duo 2G μνήμη gpu msi nx8800gts στα 640 ρωτάω γιατί εκτός από τα xp δεν εχω δοκιμάσει άλλο λειτουργικό οπότε δεν έχω ιδέα τι παίζει...
Lucifer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα μπορείς να το χώσεις και στο λιμάνι στην μεριά του τελωνείου, εγώ όποτε πάω Πάτρα εκεί το χώνω και είμαι κομπλέ. Θα περπατήσεις λίγο, αλλα δεν θα πληρώσεις τίποτα και θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου... Τώρα για τα έξοδα βενζίνες και διόδια νομίζω οτι το ΚΤΕΛ είναι πολύ καλύτερο.... Αλλά με το αμαξάκι θα μπορείς να πάς όπου θές και να πάς και να δείς το ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ και ΕΞΩΤΙΚΟ Αίγιο.... Δε σκοπεύω να εκδρομιάσω, θέλω να ξεμπερδεύω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πόσο βγαίνει πάνω κάτω σε φράγκα το τριπ με αμάξι; (Απ' ότι καταλαβαίνετε, δε θέλω να πάρω αμάξι γιατί όποτε οδηγώ μέσα σε πόλη γίνομαι μεγάλος, πράσινος και ποινικά διώξιμος). Έχε το νου στην Κορίνθου-Πατρών btw άμα δεν την έχεις ξαναπεράσει οδηγώντας. Βάση δρόμου και κυρίως οδηγικής συμπεριφοράς κάποιων ντόπιων, σε ορισμένα σημεία είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να μην τρέχεις. Έχω ξαναπεράσει, αλλά όχι ως οδηγός. Και ναι, έχω δει τις ωραίες προσπεράσεις τους και την μιγαδική νησίδα. Αλλά οκ, Μαλιακός, Τέμπη και παλιά εθνική στην Κρήτη, έχω γαλόνια, θα το πάρω ψύχραιμα. Αλλά γενικά βρείτε μου λόγο να πάμε με ΚΤΕΛ. Αν το πάτε σε λεφτά, διπλασιάστε την τιμή γιατί θα 'μαστε 2.
minarokeftes Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία άλλη ερώτηση για Κτελ, έχεις κάποια έκπτωση? αν όχι τότε συμφέρει αυτοκίνητο, που αν καίει λίγο θα σου βγεί κανα 50άρι 60άρι σύνολο "πάνε-έλα" (που λένε και οι σαλονηκείς). Παράδειγμα, εμείς όποτε ανεβαίνουμε Αθήνα βάζουμε ένα 50άρι βενζίνα και ότι βγεί στα διόδια, και έχει μείνει και βενζίνα όταν γυρίσουμε. Αν έχεις φοιτητική έκπτωση είναι 10 και κάτι εγώ μέχρι Αίγιο δίνω 10,30. Πάντως την Πάτρα μην την περνάς για Αθήνα απο κίνηση, ντάξει έχει τις ώρες αιχμής αλλα παλεύεται πολύ ΑΝΕΤΑ
andreapaog328 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Αθήνα - Πάτρα το κανονικό είναι 18€, οπότε χ2 = 36€, οπότε πήγαινε έλα χ2 = 72€ φοιτητικό είναι 12,70€ αν θυμάμαι καλά
Achilles Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ...σαλονηκείς... Μάθε πρώτα να το γράφεις σωστά και μετά έλα να μας την πεις... Και άμα έρθεις, έλα με την όπισθεν....
minarokeftes Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μάθε πρώτα να το γράφεις σωστά και μετά έλα να μας την πεις...Και άμα έρθεις, έλα με την όπισθεν.... Δυσκολεύομαι στις ξένες γλώσσες :p:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.