censOred Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα θυμήθηκα αυτό. Τι καλό που ήταν. Κορυφή. http://www.youtube.com/watch?v=YVeZyxfKt9o αν και γραφω σπανια στο οφφτοπικ πεταγομαι σαν την τσουτσου και "ναι οντως ηταν γαματη σειρα,μαθαινες διασκεδαζοντας ταυτοχρονα.ρεσπεκτ.."
freedubus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ανοιχτά για να έχει ροή, αλλά μην τα ξεβιδώσεις πολύ και φύγει τελείως η βίδα διότι θα καείς από το νερό που θα πετάγεται. και θα είναι και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ εκείνο το νερό... Και θα μυρίζει ρόδα και κρίνα. Και ΝΑΙ, μόλις τα κατάφερα και έκανα μπάνιο με αυτό το νερό!
censOred Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Και ΝΑΙ, μόλις τα κατάφερα και έκανα μπάνιο με αυτό το νερό! εχεις ραντεβου το βραδυ?? για αυτο και η καθαριοτητα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Και ΝΑΙ, μόλις τα κατάφερα και έκανα μπάνιο με αυτό το νερό!
andreapaog328 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Και ΝΑΙ, μόλις τα κατάφερα και έκανα μπάνιο με αυτό το νερό! άμα έχεις ακόμα 2 χέρια και 2 πόδια είναι καλά...
liopyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Και ΝΑΙ, μόλις τα κατάφερα και έκανα μπάνιο με αυτό το νερό!
status Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα θυμήθηκα αυτό. Τι καλό που ήταν. Κορυφή. http://www.youtube.com/watch?v=YVeZyxfKt9o Τρομερή όντως!
freedubus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Αυτός που έβαλε τα καλοριφέρ σ' αυτή την τρώγλη το 1960 πρέπει να ήταν τρομερά κρετίνος. Είχε βάλει αυτά που βγαίνει ο αέρας με την τρύπα ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. 'Ολο στη μούρη το φαγα. Ευτυχώς δεν έκαιγε πολύ.
andreapaog328 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 εχμ...δεν γυρνάει εκείνο το μαρτζαφλάρι?
freedubus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πώς; Αφου είναι βιδωμένο πάνω στο σώμα.
andreapaog328 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 σε εμένα (καινούρια καλοριφέρ, εχμ...τα γεμάτα όχι με τις φέτες?) έχει ένα πλαστικό πάνω αυτό το πράγμα και το γυρνάς όπου θές...
Lucifer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 @λούσι ναι παίζει και εκεί...μπαίνεις απο την μαρίνα μέσα...ντεν γκσέρει σίγκουρα όμως γιατί δεν έχω χωθεί ποτέ με αμάξι κει μέσα...μπορείς να το αφήσεις και στην ακτή δυμαίων απέναντι απο το βέσο αμα ξές και θές 15 λεπτά με τα πόδια για κέντρο. οκ εγώ θέλω 15, εσύ δεν ξέρω... Έχω κοζάρει πως μπαίνουνε, θα πατήσω 2-3 γιαγιές αλλά θα παρκάρω, που θα πάει. Το άλλο δε το ξέρω, αλλά θα το μάθω. Θενξ ε =) Κατά τα άλλα, βενζίνες κτλ βγαίνουν λιγότερα από κτελάκια, ε; Τι θα πας να κάνεις στον πύργο ρε, ψώνια; Γάμος. Μπα,τόσο χαζός δεν είναι,το Καλαματιανό έχει δικό του γήπεδο. Και το Δανέζικο επίσης, δεν έχουμε έλλειψη από τέτοια.
giorgos147 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Κανένα μικρό σωληνάκι δεν έχεις να το βάλεις εκεί πάνω να μη πετάγεται παντού;
freedubus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 σε εμένα (καινούρια καλοριφέρ, εχμ...τα γεμάτα όχι με τις φέτες?) έχει ένα πλαστικό πάνω αυτό το πράγμα και το γυρνάς όπου θές... Χεχε, τι είπες ρε μαν τώρα. Με τις φέτες εννοείται. Και σε ψιλοδιαλυμένη κατάσταση.
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πήγαν να περάσουν ένα δρόμο με το τρακτέρ που ήταν σκεπασμένος με νερό. Το νερό ήταν τόσο ορμητικό όμως που τους παρέσυρε. 4+ τόνους όχημα. Έριξα πάρα πολύ νερό σήμερα. Πάρα πολύ. Στον Αλμυρο η Στην Ευξηνουπολη εγινε αυτο?(Δεν ξερω αν γραφεται ετσι.! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.