Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτήσω τους καταυλακιώτες, θα πρέπει να κατέβω το Δεκέμβρη Πάτρα-Πύργο. Συμφέρει να πάρω το αμάξι ή να προτιμήσω κτελάκια; Τι παίζει με πάρκινγκΖ και τέτοια στη μπάτρα;

Δημοσ.
Να ρωτήσω τους καταυλακιώτες, θα πρέπει να κατέβω το Δεκέμβρη Πάτρα-Πύργο. Συμφέρει να πάρω το αμάξι ή να προτιμήσω κτελάκια; Τι παίζει με πάρκινγκΖ και τέτοια στη μπάτρα;

μπάργκινγκζ έχει ιδιωτικά όσα θές με 5€/ώρα, 5€πρώτη ώρα και μετά 1€/ώρα αλλιώς για κέντρο πληρώνεις στο δήμο 0.50€/ώρα αν θυμάμαι καλά...έχει ζόρι όμως να βρείς. Αν είναι να κάτσεις μόνο πάτρα νομίζω ότι και με κτέλ είσαι καλά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Α ναι, δε σας το είπα. Πάει, καιρό τώρα. Στράβωσε η δουλειά σε πολλούς τομείς.

όχι δεν είπες τπτ, αναφορά ΤΩΡΑ!

Δημοσ.
μπάργκινγκζ έχει ιδιωτικά όσα θές με 5€/ώρα αλλιώς για κέντρο 0.50€/ώρα αν θυμάμαι καλά...έχει ζόρι όμως να βρείς. Αν είναι να κάτσεις μόνο πάτρα νομίζω ότι και με κτέλ είσαι καλά.

Το πλάνο είναι Αθήνα-Πάτρα (διανυκτέρευση), Πάτρα-Πύργος την επόμενη, επιστροφή στην Πάτρα και διανυκτέρευση, και την 3η μέρα πίσω Αθήνα. Οπότε αν τα πάρκι είναι με την ΩΡΑ, χέσε μέσα. Αυτό που σκεφτόμουν είναι να το άφηνα σε εκείνο το πάρκη μπροστά από το θεατράκι (έτσι δε λέγεται;) αλλά δεν ξέρω αν είναι ιδιωτικό, σε φάση, της καφετέριας.

Δημοσ.

Αντε ρε?

Πήγαν να περάσουν ένα δρόμο με το τρακτέρ που ήταν σκεπασμένος με νερό. Το νερό ήταν τόσο ορμητικό όμως που τους παρέσυρε. 4+ τόνους όχημα. Έριξα πάρα πολύ νερό σήμερα. Πάρα πολύ.

Δημοσ.

@λούσι ναι παίζει και εκεί...μπαίνεις απο την μαρίνα μέσα...ντεν γκσέρει σίγκουρα όμως γιατί δεν έχω χωθεί ποτέ με αμάξι κει μέσα...μπορείς να το αφήσεις και στην ακτή δυμαίων απέναντι απο το βέσο αμα ξές και θές 15 λεπτά με τα πόδια για κέντρο.

οκ εγώ θέλω 15, εσύ δεν ξέρω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...