Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Και θα μυρίζει ρόδα και κρίνα. from hell!
teo64x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Και θα περπατήσουν στη Γη πλάσματα με 11 κεφάλια και 22 πόδια.
liopyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μετακόμισα σε πολυκατοικία ηλιθίων. Δεν πήγες στο στοιχειωμένο ΡΕ;
Lucifer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτήσω τους καταυλακιώτες, θα πρέπει να κατέβω το Δεκέμβρη Πάτρα-Πύργο. Συμφέρει να πάρω το αμάξι ή να προτιμήσω κτελάκια; Τι παίζει με πάρκινγκΖ και τέτοια στη μπάτρα;
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μετακόμισα σε πολυκατοικία ηλιθίων. παει το σπιτι στα εξαρχεια ?
andreapaog328 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτήσω τους καταυλακιώτες, θα πρέπει να κατέβω το Δεκέμβρη Πάτρα-Πύργο. Συμφέρει να πάρω το αμάξι ή να προτιμήσω κτελάκια; Τι παίζει με πάρκινγκΖ και τέτοια στη μπάτρα; μπάργκινγκζ έχει ιδιωτικά όσα θές με 5€/ώρα, 5€πρώτη ώρα και μετά 1€/ώρα αλλιώς για κέντρο πληρώνεις στο δήμο 0.50€/ώρα αν θυμάμαι καλά...έχει ζόρι όμως να βρείς. Αν είναι να κάτσεις μόνο πάτρα νομίζω ότι και με κτέλ είσαι καλά.
freedubus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 παει το σπιτι στα εξαρχεια ? Α ναι, δε σας το είπα. Πάει, καιρό τώρα. Στράβωσε η δουλειά σε πολλούς τομείς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Α ναι, δε σας το είπα. Πάει, καιρό τώρα. Στράβωσε η δουλειά σε πολλούς τομείς. όχι δεν είπες τπτ, αναφορά ΤΩΡΑ!
Lucifer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 μπάργκινγκζ έχει ιδιωτικά όσα θές με 5€/ώρα αλλιώς για κέντρο 0.50€/ώρα αν θυμάμαι καλά...έχει ζόρι όμως να βρείς. Αν είναι να κάτσεις μόνο πάτρα νομίζω ότι και με κτέλ είσαι καλά. Το πλάνο είναι Αθήνα-Πάτρα (διανυκτέρευση), Πάτρα-Πύργος την επόμενη, επιστροφή στην Πάτρα και διανυκτέρευση, και την 3η μέρα πίσω Αθήνα. Οπότε αν τα πάρκι είναι με την ΩΡΑ, χέσε μέσα. Αυτό που σκεφτόμουν είναι να το άφηνα σε εκείνο το πάρκη μπροστά από το θεατράκι (έτσι δε λέγεται αλλά δεν ξέρω αν είναι ιδιωτικό, σε φάση, της καφετέριας.
firewalker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Αντε ρε? Πήγαν να περάσουν ένα δρόμο με το τρακτέρ που ήταν σκεπασμένος με νερό. Το νερό ήταν τόσο ορμητικό όμως που τους παρέσυρε. 4+ τόνους όχημα. Έριξα πάρα πολύ νερό σήμερα. Πάρα πολύ.
andreapaog328 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 @λούσι ναι παίζει και εκεί...μπαίνεις απο την μαρίνα μέσα...ντεν γκσέρει σίγκουρα όμως γιατί δεν έχω χωθεί ποτέ με αμάξι κει μέσα...μπορείς να το αφήσεις και στην ακτή δυμαίων απέναντι απο το βέσο αμα ξές και θές 15 λεπτά με τα πόδια για κέντρο. οκ εγώ θέλω 15, εσύ δεν ξέρω...
Garnele Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Τι θα πας να κάνεις στον πύργο ρε, ψώνια;
o_magazatoras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μπα,τόσο χαζός δεν είναι,το Καλαματιανό έχει δικό του γήπεδο. Μάλλον πάει για βουλευτής και μαζεύει οπαδούς... Πως το λένε;
SweeT_DreamS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα θυμήθηκα αυτό. Τι καλό που ήταν. Κορυφή. http://www.youtube.com/watch?v=KSUowxeR6ds http://www.youtube.com/watch?v=YVeZyxfKt9o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.