status Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Γεια χαρρρά!!! Ο λαιμός μου με πεθαίνει σήμερα, εφάρμοσα την τακτική του λούσι απο χτές το βράδυ... Θα πάρω και κανα καραφάκι ΣΤΕΦΟ σήμερα και θα αρχίσω τις γαργάρες Πάνε γιατρό μην σου γίνουν τούμπανο (επισυνάπτεται φωτό:Ρ)
status Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μπλιάχ ρε μλκ πρωί πρωί. Αφού δε νιώθει για να πάει στον πρωκ..εε στο ωριλά ρε.
dante14023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 καλημερες!! μια και αρχισατε τις ιατρικες συμβουλες, ριξτε κι εδω τα φωτα σας..... εχω πιαστει ασχημα σβερκο-ωμο απο την κυριακη (μπορει να ειναι και ψυξη...). βαζω counterpain (βρωμαει αθλια η αθλια... ), τσιροτα και δεν λεει να περασει.... καμια ιδεα??
dante14023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Θα περάσει... αυτο ελλειπε!!! απλως εχει καταντησει ενοχλητικο τοσες μερες.... μεχρι και το ποντικι που κουναω, ποναω τρελα... no fix please... ελεγα μηπως υπαρχει κατι να περασει πιο γρηγορα..... εχετε τρελο culoκαιρο εκει ε??
angmar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 dante άλλαξε αλοιφή, πάρε voltaren και βάλε και μια κοπελίτσα να σε τρίψει, ακόμα και να μη περάσει δε θα σε νοιάζει...
dante14023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 dante άλλαξε αλοιφή, πάρε voltaren και βάλε και μια κοπελίτσα να σε τρίψει, ακόμα και να μη περάσει δε θα σε νοιάζει... thanks angmar.. την ειχα ξεχασει την voltaren... αμα δω τα σκουρα θα επιστρατευσω και τον θηλυκο πληθυσμο του γεωπονικου αυριο!
angmar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 αμα δω τα σκουρα θα επιστρατευσω και τον θηλυκο πληθυσμο του γεωπονικου αυριο! Προφανώς έπρεπε να είναι η πρώτη λύση Να και μια από ψηλά κι εδώ culoκαιρος από χτες δε σταματάει η βροχή
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Yup.ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΟΣ τεράστιος είναι. Ιδιαίτερα για online. Αλλα και το single player... Ωραία μέρα σήμερα.. Πήρα το κανο/καγιάκ μου και ήρθα στη δουλειά. Σπάνιο να βλέπεις δελφίνια να χοροπηδάνε στο πλάι ενώ οδηγείς..
Chrisxxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Κάποιος (Κλαιν ) http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3054712#post3054712 ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.