Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Το δικό μου γιατί το σβήσατε κύριε τροχονόμε;

Το γεγονός ότι θα έδειχνε out of context μόνο του απλά θα ενίσχυε το image του ιδιόρυθμου που καλλιεργώ τόσο καιρό... :P

Επεστράφη στη θέση του αυτούσιο. ;)

[...]

Λυπάμαι πολύ που είναι moderator τέτοια άτομα με την συγκεκριμένη παιδεία στο insomnia.

Να'σαι καλά (αν το σχόλιο αυτό απευθύνεται σε εμένα). :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

υ.γ. το ξέρεις ότι οι Rolling Stones είχαν έρθει για συναυλία στην Ελλάδα επί επταετίας ? Ξέρεις γιατί φύγανε νύχτα και διακόπηκε η συναυλία στη μέση (και ξαναπατήσανε Ελλαδα μετά από 20 χρόνια) ? Σου λέει κάτι η λέξη "λογοκρισία" ? Ποιος Μπομπ Ντύλαν να επιτραπεί ? Αυτός τότε θεωρούνταν αναρχοκομμουνιστής ...

Χαπι αν ήταν θέμα λογοκρισίας δεν θα τους επιτρεπόταν να παίξουν εξ' αρχής.

Οι Rolling Stones ήρθαν να παίξουν τα κομμάτια τους και οι νέοι μετέτρεψαν την συναυλία σε αντίχουντικο συλλαλητήριο (με τα κόκκινα γαρύφαλλα, τα συνθήματα κτλ). Αν θυμάσαι οι εν λόγω έκαναν και στην Κίνα (που όσον αφορά την λογοκρισία είναι εξίσου αν όχι περισσότερο αυστηρή απ' την Χούντα). Και την ολοκλήρωσαν επιτυχώς σε αντίθεση με εδώ.

Ο Bob Dylan δε νομίζω ποτέ να είχε την όρεξη να έρθει στην Ελλάδα, δυστυχώς σαν προορισμός μεγάλων συγκροτημάτων/καλλιτεχνών δεν είμαστε ψηλά στη λίστα. Για την ακρίβεια είμαστε πάρα πολύ χαμηλά.

Κλασσικό παράδειγμα οι U2 που πραγματοποίησαν τη συναυλία τους μόνο στη Θεσσαλονίκη, για να υπάρχει η δυνατότητα και σε κόσμο απ' τα Βαλκάνια και Τουρκία να έρθει σε αυτήν.

• Super Moderators
Όταν ένα θέμα κλειδώνεται σημαίνει ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν είναι επιθυμητή η συνέχιση της κουβέντας.

Τα μηνύματα που απαντούν εδώ σε κλειδωμένο θέμα, διαγράφονται. Εάν συνεχιστεί η δημοσίευσή τους, θα αναγκαστούμε να λάβουμε πιο δραστικά μέτρα.

Δηλαδή, το thread με το Χριστόδουλο κλειδώθηκε επειδή δεν είναι επιθυμητή η συνέχιση της "κουβέντας" και όχι επειδή παραβίαζε κάθε όρο του μπλα-μπλα;

Ενδιαφέρον.

• Super Moderators
Δηλαδή, το thread με το Χριστόδουλο κλειδώθηκε επειδή δεν είναι επιθυμητή η συνέχιση της "κουβέντας" και όχι επειδή παραβίαζε κάθε όρο του μπλα-μπλα;

Ενδιαφέρον.

Ας μην αρχίσουμε τις σημειολογικές αναλύσεις γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη. Εμμένω στο προηγούμενο post μου. Δεν αναφέρθηκα πουθενά στους λόγους για τους οποίους δεν είναι επιθυμητή συνέχιση της κουβέντας, τουλάχιστον προς το παρόν. Αναφέρθηκα μόνο στη βούληση της διαχείρισης του forum, η οποία εξωτερικεύτηκε με το τελευταίο post του The_Edge και το λουκέτο στο επίμαχο θέμα.

Θυμίζω δε ότι οι Όροι του forum, στους οποίους παραπέμπεις, απαιτούν τη μη δημοσιότητα της όποιας κουβέντα για την εφαρμογή τους. ;)

parsifal έγινες μοντεράτορας !? :shock: Απο την κοινωνική πάλη κατα της άρχουσας τάξης , τον αντιεξουσιαστικό αγώνα και τον απλοικό ακτιβισμό ( :rolleyes: ), στην δυναστική λέλαπα της απολυταρχικής διαχείρησης του ινσομνια .. ααχχ φεύγουν οι εποχές , φεύγουν ....

:P

:confused:

Μπε; Ή μάλλον: Κουάκ;

• Super Moderators

Θυμίζω δε ότι οι Όροι του forum, στους οποίους παραπέμπεις, απαιτούν τη μη δημοσιότητα της όποιας κουβέντα για την εφαρμογή τους. ;)

Στο να μη γίνεται καμία δημόσια συζήτηση βοηθά και το να παίρνουμε κάποια απάντηση στα προσωπικά μηνύματα που στέλνουμε. ;)

εχω νευρα.... ο αλλος με εχει παρει 4 τηλεφωνα απ'το πρωι μεχρι να αποφασισει οτι τελικα μαλλον το dvd-rw του ειναι για πεταμα και θελει καινουριο.την τρελα μου $%^$%#@#$^%$

και καθε φορα η κλασσικη ερωτηση.Ελα τι κανεις?Δεν πιστευω να σε διακοπτω απ'το διαβασμα?Ημουν ετοιμος να του πω οτι με διακοπτει απ'το χεσιμο αλλα κρατηθηκα

επισης,συγχαρητηρια στους poulinos και parsifal για την προαγωγη.το αξιζαν και οι 2.

Αφού η Μο(ύ)νικα εκλιπαρεί απαντήσεις:

υ.γ. το ξέρεις ότι οι Rolling Stones είχαν έρθει για συναυλία στην Ελλάδα επί επταετίας ? Ξέρεις γιατί φύγανε νύχτα και διακόπηκε η συναυλία στη μέση (και ξαναπατήσανε Ελλαδα μετά από 20 χρόνια) ? Σου λέει κάτι η λέξη "λογοκρισία" ? Ποιος Μπομπ Ντύλαν να επιτραπεί ? Αυτός τότε θεωρούνταν αναρχοκομμουνιστής ...

1967 διαιρείται σε 2 μέρη : προ 21 Απριλίου, και μετά 21 Απριλίου.

Τώρα αν κάποιον τον πείραζε μόνο ο βασιλιάς και όχι ο Παπαδόπουλος σημαίνει ότι μιλάμε για προ 21 ης (μέχρι το 70 καλά τα πήγαιναν απ όσο ξέρω, οπότε ο τυπάς και χούντα να ταν δε θα αναθεμάτιζε τον κώτσο) γκε γκε?

υγ. σέβομαι τον χρόνο κάποιου (lucifer) που θα με απευθύνεται μέσω ενός κάποιου μεγάλου ποστ και θεωρώ αναίδεια την αγνόηση του.

@ Mithrantir (και οποιονδήποτε αλλο ενδιαφερόμενο)

"...The Stones were situated in the middle of the stadium field with the Greek fans in the stands. Police surrounded the stage and repressed displays of enthusiasm by the fans. Keylock was sent to throw rose petals into the audience when police dragged him back to the staging area. The Stones ceased their performance with pandemonium breaking out in the stands.

On April 18, the Stones entourage left Greece, but bassist Bill Wyman remained to holiday with his girlfriend and son. The band had been harassed by Greek officials, resulting in Keith being detained and having to catch a later flight. Two days later, Wyman heard gunfire as Greece was consumed by a military coup, deposing the Greek Royal Family.

A curfew was imposed cutting him off from all communication with the outside world. As military police swarmed Athens Airport, Wyman departed for home on April 23. Bill was besieged by BBC reporters to smuggle out newsreels of footage of the coup, but he refused. Wyman was thoroughly searched and stripped of any Greek currency in his immediate possession."

http://www.rockontour.net/bj67.html

εντιτ/ υ.γ. είναι γεγονός ότι από παλιά η Ελλάδα ήταν χαμηλά ή και ανύπαρκτη στις λίστες "μεγάλων ονομάτων" αλλά, ο συγκεκριμένος (Ντύλαν), ο οποιος τραγούδησε για ανθρώπινα δικαιώματα, ισονομία, ισοπολιτεία και άλλα τέτοια "γραφικά" δε νομίζω ότι ήταν ευπρόσδεκτος στην χώρα μας, εκείνη τη χρονική περίοδο.

Ας μην αρχίσουμε τις σημειολογικές αναλύσεις γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη. Εμμένω στο προηγούμενο post μου. Δεν αναφέρθηκα πουθενά στους λόγους για τους οποίους δεν είναι επιθυμητή συνέχιση της κουβέντας, τουλάχιστον προς το παρόν. Αναφέρθηκα μόνο στη βούληση της διαχείρισης του forum, η οποία εξωτερικεύτηκε με το τελευταίο post του The_Edge και το λουκέτο στο επίμαχο θέμα.

Θέλω σε παρακαλώ να μου δώσεις μια απάντηση:

Η διαχείρισης του forum είναι σύμφωνη με την απειλή του συγκεκριμένου μηνύματος; Αν όχι κάνατε κάτι γι' αυτό; Εγώ σαν μέλος του insomnia δεν δέχομαι να με διαολοστέλνει κανένας. Η άποψή σου και της διαχείρισης για το παραπάνω μήνυμα;

Νομίζω ότι το αποφεύγεις.

Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο τα παρουσιάζεις. Σκοπεύεις να κάνεις κατάχρηση της δυνατότητας βαθμολόγησης των posts με τον τρόπο που περιγράφεται στο μήνυμα; Αν όχι, το μήνυμα δεν απευθύνεται σε εσένα και δε θα έπρεπε να νοιώθεις θιγμένος από αυτό...

Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο τα παρουσιάζεις. Σκοπεύεις να κάνεις κατάχρηση της δυνατότητας βαθμολόγησης των posts με τον τρόπο που περιγράφεται στο μήνυμα; Αν όχι, το μήνυμα δεν απευθύνεται σε εσένα και δε θα έπρεπε να νοιώθεις θιγμένος από αυτό...

Εντάξει τότε. Ας αποκλείσουμε τον χαρακτηρισμό ερίφιο. Αλλά τότε πάλι, θα μας πάρει ο διάολος όλους. Και να σου πω και κάτι άλλο. Ακόμα και αν αναφέρεται σε εμένα, δεν δέχομαι να με διαολοστέλνει ο καθένας.

Τέλος πάντων μια απάντηση για την συμπεριφορά του lucifer δεν πήρα.

• Super Moderators
Θέλω σε παρακαλώ να μου δώσεις μια απάντηση:

Η διαχείρισης του forum είναι σύμφωνη με την απειλή του συγκεκριμένου μηνύματος; Αν όχι κάνατε κάτι γι' αυτό; Εγώ σαν μέλος του insomnia δεν δέχομαι να με διαολοστέλνει κανένας. Η άποψή σου και της διαχείρισης για το παραπάνω μήνυμα;

Νομίζω ότι το αποφεύγεις.

Δόθηκε απάντηση από τον parsifal:

Παρακαλώ θερμά να σταματήσει το θέμα εδώ.

Εάν υπάρξει οποιοδήποτε άλλο μήνυμα επί του συγκεκριμένου θέματος, θα αναγκαστώ να τα αφαιρέσω. Δεν προάγεται το καλό του forum με την προσκόλληση σε μεμονομένες λέξεις και με την προσπάθεια να βγάλουμε "από τη μύγα ξύγγι", κατά την λαϊκή έκφραση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...