Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nα ρωτησω κάτι: Αμα θέλω να μοιράσω κάρτες σε μαγαζιά κ σε πολυκατοικίες που γράφω το επάγγελμά μου και την εργασία μου πρέπει να βγάλω κάποια άδεια πρώτα ?

Θες άδεια επαγγέλματος, άδεια εκτύπωσης κάρτας, άδεια μοιράσματος κάρτας και άδεια από τον paredwse

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α μαλιστα.Η δουλειά μου θα είναι Τεχνικός Ηλεκτρονικων Υπολογιστών και θα πηγαίνω στα σπίτια που έχουν πρόβλημα δε θα χω δικό μου μαγαζί.

Στην εφορία πρέπει να πληρώνω τίποτα ή απλώς συμπληρώνω τίποτα χαρτιά μόνο?

Δημοσ.
Θες άδεια επαγγέλματος, άδεια εκτύπωσης κάρτας, άδεια μοιράσματος κάρτας και άδεια από τον paredwse

τοσες πολλες αδειες?

Α μαλιστα.Η δουλειά μου θα είναι Τεχνικός Ηλεκτρονικων Υπολογιστών και θα πηγαίνω στα σπίτια που έχουν πρόβλημα δε θα χω δικό μου μαγαζί.

Στην εφορία πρέπει να πληρώνω τίποτα ή απλώς συμπληρώνω τίποτα χαρτιά μόνο?

Σιγουρα αδεια επαγγελματος.αλλα για να τα λεει ο soturin κατι 8α ξερει.

Δημοσ.

Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ έχω έναν τρομερό πονολαιμο εδώ και μια εβδομάδα, αλλά μάλλον είναι οι αδενες γιατί ποναω κάτω από το σαγονι τέρμα πίσω και μόνο όταν καταπινω. Ότι καραμέλα και να πήρα δεν περνάει, και τώρα έγινε τόσο έντονος που ξύπνησαν από Βαθύ ύπνο.... Πείτε κανά ματζουνι σας παρακαλώ δεν την παλεύω

Δημοσ.
Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ έχω έναν τρομερό πονολαιμο εδώ και μια εβδομάδα, αλλά μάλλον είναι οι αδενες γιατί ποναω κάτω από το σαγονι τέρμα πίσω και μόνο όταν καταπινω. Ότι καραμέλα και να πήρα δεν περνάει, και τώρα έγινε τόσο έντονος που ξύπνησαν από Βαθύ ύπνο.... Πείτε κανά ματζουνι σας παρακαλώ δεν την παλεύω

δεν ξερω κατα ποσο 8α σε βοη8ησει,αλλα εγω οταν εχω πονολαιμο κανω το παρακατω.

Ζεσταινω αρκετα γαλα και λιωνω μεσα μελι και βουτηρο.Παλιο ματζουνι που το μα8α απο την γιαγια μ.

μην το παρακανεις με το βουτηρο ομως.

Δημοσ.

Καλώς ήρθες στο μαγικό κόσμο της αμυγδαλίτιδας.

Δημοσ.
Καλώς ήρθες στο μαγικό κόσμο της αμυγδαλίτιδας.

Να πάω σε γιατρό λούσι, ή να πάω φαρμακείο και να πάρω κανα Hexalen και τίποτε τέτοιο? Εννοώ θέλει φάρμακα για να περάσει?

Παιδιά τώρα ο Πόνος είναι απλά ΑΦΟΡΗΤΟΣ!!!! προτιμάω να φτύνω παρά να καταπιώ!!!

Πο ρε *ουστη μου βραδιάτικα....

Δημοσ.

Το σωστό είναι να γράψεις στα παπάργια σου τι λέει ο κάθε λούσιφερ στο κάθε θρεντ και να πας γιατί μπορεί να 'ναι αμυγδαλίτιδα, μπορεί να 'ναι όμως και καμιά φαρυγγίτιδα. Μπορεί να 'ναι και το πλοκάμι του εξωγήινου, δεν ξες.

Αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σου, είναι να έβαζα κάποιον που ξέρει τι είναι οι αμυγδαλές να κοιτάξει στα τρίσβαθα του λαιμού μου με φως για να διαπιστώσει αν έχουν διογκωθεί και αν είναι φλεγμονώδεις. Αν ναι, θα βαρούσα τυχαία αντιβίωση ευρέως φάσματος (αγαπημένη Klaricid) και θα έκανα γαργάρες με τσίπουρο. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, εγώ δρω σαν καθυστερημένος σε τέτοιες περιστάσεις οπότε μη με ακούς.

Δημοσ.
το 6?

Εμενα μου το στειλε ο 8ειος αλλα δεν το βαλα ακομα.ΤΟ colin mcray dirt 2 παιζω τωρα.

Αυριο δν εχω πραγματικα τιποτα να κανω και εφοσον εδω εχει σκατοκαιρο και δεν βγηκε κανεις...λεω να λιωσω στο web!

Yup.

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΟΣ τεράστιος είναι. Ιδιαίτερα για online. Αλλα και το single player...

Ωραία μέρα σήμερα..

Πήρα το κανο/καγιάκ μου και ήρθα στη δουλειά. Σπάνιο να βλέπεις δελφίνια να χοροπηδάνε στο πλάι ενώ οδηγείς..

Δημοσ.

Γεια χαρρρά!!! Ο λαιμός μου με πεθαίνει σήμερα, εφάρμοσα την τακτική του λούσι απο χτές το βράδυ... Θα πάρω και κανα καραφάκι ΣΤΕΦΟ σήμερα και θα αρχίσω τις γαργάρες :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...