Lucifer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Έχει φάει και κανένα άλλο Live Messenger σκάλωμα ή μόνο εδώ το 'χω;
-nick- Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Έχει φάει και κανένα άλλο Live Messenger σκάλωμα ή μόνο εδώ το 'χω; Εμενα καλα παει
djskoufos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το gaypatras.gr μοιράζει δωρεάν mac. Για σπρώξιμο, εντός.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το gaypatras.gr μοιράσει δωρεάν mac. Για σπρώξιμο, εντός. it's a TRAP!
blashyrkh+ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 μαγκες μου την εκανε τελικα ο σκυλος οταν πηγα να τον *βγαλω* ΒΟΛΤΑ !τωρα χωρις πλακα αρχισε να κυνηγα αμαξια κλπ και μετα μην τον ειδατε ...και μου κλειδωσατε και το θρεντ..
djskoufos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 No! No! Its not a trap! Βρε blashyrkh+, έπρεπε να του βάλεις λουράκι.. : (
gang Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Έχει φάει και κανένα άλλο Live Messenger σκάλωμα ή μόνο εδώ το 'χω; από τότε που με ΑΝΑΓΚΑΣΕ η γαμωmicrosoft να αναβαθμίσω το μσν δεν έχει ξαναμπεί... (βασικά μπαίνει και μετά τα 10σεκοντ βγάζει σφάλμα και κλείνει...)
blashyrkh+ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξερω μου την εδωσε πολυ η ολη ιστορια τι να πω ...ισως εφταιγα και γω αλλα ρε μαστορα πως φευγεις ετσι...ξερω και γω και νομιζα οτι μονο οι γυναικες εχουν αβυσαλλεΑ ψυχη...
djskoufos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ξερω και γω και νομιζα οτι μονο οι γυναικες εχουν αβυσαλλεΑ ψυχη... Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Ψάχτον μωρέ, κάπου εκέι γύρω θα είναι..
black_widow Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 μαγκες μου την εκανε τελικα ο σκυλος οταν πηγα να τον *βγαλω* ΒΟΛΤΑ !τωρα χωρις πλακα αρχισε να κυνηγα αμαξια κλπ και μετα μην τον ειδατε ...και μου κλειδωσατε και το θρεντ.. :cry: μα χωρίς λουρί τον έβγαλες βόλτα; Ελπίζω να τον ξαναβρείς τον αλητήριο Δε νομίζω να έχει πάει μακριά...
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 εγω ξερω και απο την δικια μου,οτι χερι που την ταιζει δεν το δαγκωνει..και σιγουρα οσες φορες και να την αφησα να παει βολτα μονη της,γυρισε. Τωρα λογικα καπου εκει κοντα 8α ειναι βρες το και κανε το να συνη8ισει το σπιτι σου σαν σπιτι του.Στην αρχη βολτα με λουρι,κατα προτιμηση κοντο οδηγο,και μετα οταν πλεον σε εχει συνη8ισει τοτε βολτα μονο του. Τι εγινε ρε παιδια?insomnia και εχετε παει για υπνο απο τωρα?
klainmaingr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πλέον τo call of duty καταπολεμά την αυπνία μας και καταστρέφει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα... Ύπνο όμως τώρα γιατι αύριο πάλι σαν κοτόπουλο θα είμαι. Σεντ φρομ ινσομνια.αππ
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πλέον τo call of duty καταπολεμά την αυπνία μας και καταστρέφει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα... Ύπνο όμως τώρα γιατι αύριο πάλι σαν κοτόπουλο θα είμαι. Σεντ φρομ ινσομνια.αππ το 6? Εμενα μου το στειλε ο 8ειος αλλα δεν το βαλα ακομα.ΤΟ colin mcray dirt 2 παιζω τωρα. Αυριο δν εχω πραγματικα τιποτα να κανω και εφοσον εδω εχει σκατοκαιρο και δεν βγηκε κανεις...λεω να λιωσω στο web!
jason_rethymno Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Nα ρωτησω κάτι: Αμα θέλω να μοιράσω κάρτες σε μαγαζιά κ σε πολυκατοικίες που γράφω το επάγγελμά μου και την εργασία μου πρέπει να βγάλω κάποια άδεια πρώτα ?
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Nα ρωτησω κάτι: Αμα θέλω να μοιράσω κάρτες σε μαγαζιά κ σε πολυκατοικίες που γράφω το επάγγελμά μου και την εργασία μου πρέπει να βγάλω κάποια άδεια πρώτα ? αν το επαγγελμα σου ειναι νομιμο(εφοριες κτλ) δεν νομιζω να χεις προβλημα. Βεβαια και να μην ειναι δεν 8α χεις,εκτος αν σε καρφωσει κανεις στην αναλογη αρχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.