Achilles Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ιδανική περίπτωση μ ακούγεται. Κι έψαχνα παρέα να πάω για κυνήγι. :lol: βρε τον antonl...
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 :lol: βρε τον antonl... Με καλοπιάνεις για να σου στείλουμε κανα κοψίδι;
Achilles Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Για καμιά παλέτα κοψίδια δεν θα έλεγα όχι...
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Πεινάω... Ναι, ξέρω σας ξύπνησα άλλες φυσικές σας ανάγκες.
gang Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Γαμώ τον ΟΤΕ με γάμησε σήμερα Πεινάω... Ναι, ξέρω σας ξύπνησα άλλες φυσικές σας ανάγκες. πάω να φάω μια σοκολάτα..
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Κι αντί για γιρλάντες να χει λιωμένη σοκολάτα. Κι αντί για λαμπάκια καραμέλες. Κι αντί για μπάλες κομμάτια μπισκότο.
Achilles Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Κι αντί για γιρλάντες να χει λιωμένη σοκολάτα. Κι αντί για λαμπάκια καραμέλες. Κι αντί για μπάλες κομμάτια μπισκότο. :cry: πόστη. εγώ θέλω το κεφάλι! Να σε βγάλω στον τάκο.....να μην σε βγάλω....είμαι σε δίλημμα.
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 [...]Να σε βγάλω στον τάκο.....να μην σε βγάλω....είμαι σε δίλημμα. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά είμαστε ακόμα σε ώρα υψηλής τηλεθέασης
Achilles Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά είμαστε ακόμα σε ώρα υψηλής τηλεθέασης Δίκιο έχεις. Άσε να βραδιάσει λίγο, να πάνε οι μικροί να πιουν το γάλα τους και να κάνουν νανάκια...και τα ξαναλέμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 break με φουντούκι... την πράσινη ντε! brownies> all (almost)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.