status Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα. Ε απ το να βρέχει/χιονίζει/φυσάει και να πρέπει να πάω στη δουλειά, καλύτερη είναι η συννεφιά. lol κρητικέ :> Είδες είμαι και ετοιμόλογος ο πόστης :ρ
Achilles Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Είδες είμαι και πόστης :ρ Fixed. Για να μάθεις...
status Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Fixed. Για να μάθεις... Κ εδώ βλέπουμε την Ακίλι-Ακίλι στο φυσικό του περιβάλλον που βρήκε να κάνει φιξ ένα ποστ και τη χαρά παίρνει.! ;ρ
dante14023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 καλημερεεεες!!!! που ειδατε συννεφιες ωρε παλικαρια??? εδω ηλιο και μπλε ουρανο εχουμε απο το πρωι...
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 καλημερεεεες!!!!που ειδατε συννεφιες ωρε παλικαρια??? εδω ηλιο και μπλε ουρανο εχουμε απο το πρωι... Ψεύτη Και σύννεφα έχει ωρέ. Απλά σκάει μύτη και ο ήλιος πού και πού. Το χε πει κι η Πετρούλα.
dante14023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ψεύτη Και σύννεφα έχει ωρέ. Απλά σκάει μύτη και ο ήλιος πού και πού. Το χε πει κι η Πετρούλα. αφου το ειπε η Πετρουλα.... ωωωω Σουλταν παω πασο!! παντως τωρα που βγηκα και στο αλλο μπαλκονι εχει συννεφια στον οριζοντα.... (οσο οριζοντα μπορω να δω... ) μαλλον απο πανω σας θα ναι...
pappous_soulis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ακούσει οτι μπορούν να βρουν τη διέυθυνση του απιτιού σου ελέγχοντας την IP.Είναι αλήθεια? Και ποιος μπορεί να το κάνει αυτό? Η Δίωξη ηλεκτρονικού εγλήματος?Η Μυστική υπηρεσία? χαχα δεν εκανα τίποτα ρε .Ετσι ρωταω Η επόμενη απορία του jason.. Αρχικά καταχωρημένο από jason_rethymno Πόσο πάει ένα εισιτήριο για Κούβα?
jason_rethymno Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Επόμενη είδηση στο CNN :Το FBI έπιασε έναν νεαρό στην Κούβα αφου προηγουμένως είχε κάνει περίεργα πραγματα στο Ιντερνετ απο την Κρητη.
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το FBI στην Κούβα; Έχουν βελτιωθεί τόσο πολύ οι σχέσεις τους με τις ΗΠΑ μετά τον Ομπάμα;
dante14023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το FBI στην Κούβα; Έχουν βελτιωθεί τόσο πολύ οι σχέσεις τους με τις ΗΠΑ μετά τον Ομπάμα; θα ειναι ο λογος που θα βελτιωθουν τοσο οι σχεσεις τους
gang Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 κουλά πράγματα... πήγα για μάθημα αλλά δεν μας άφησαν να μπούμε στο εργαστήριο γιατί είχαν κλέψει κάτι υπολογιστές, και περιμένανε την σήμανση ίσως...!!!:whistle: γύρισα έκατσα στο pc και μετά από λίγο με πετάει το ιντερνετ και για περίπου ένα μισάωρο δεν αναγνώριζε το username και το psw ... τρελά πράγματα λέμε.
pappous_soulis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Έλα μαν, πες τι τους έκανες να λήξει εδώ το θέμα.
eSATA Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 2ο bsod από 7 σε μια μέρα..μετά από ενημερώσεις που εγκατέστησαν.. ξέρω ξέρω ΒΑΛΕ LINUX!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.