Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα, υπάρχουν δύο περιπτώσεις, να έχεις static IP ή να έχεις dynamic IP. Στην πρώτη περίπτωση είναι σαφώς πιο εύκολα τα πράγματα καθώς η ΙΡ συνδέεται με το όνομά σου. Στην δεύτερη περίπτωση ο ISP θα πρέπει να ψάξει στα logs του για να δει σε ποιον συνδρομητή ανήκε η συγκεκριμένη ΙΡ την δεδομένη χρονική στιγμή. Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία αυτά υπάρχουν στον ISP και θεωρητικά η αστυνομία μπορεί να τα ζητήσει, όπως θα ζητούσε από την εταιρία τηλεφωνίας τον κατάλογο με τις κλήσεις που έχεις κάνει. Δεν έχω ακούσει όμως να έχει γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το πει.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει αναφερθεί ταυτοποίηση των i.p. απ' την 4net,όταν αφού έμπλεξε τα μπούτια της με την nobα (συγχωνεύεις-εξαγορές-διαπλοκή γενικά),έδωσε στις αρμόδιες διωκτικές αρχές κατάλογο με πολλά ονόματα που ήταν μπλεγμένα στη διακίνηση "κλειδιών".

Πέραν τούτου,ουδέν...

Δημοσ.

Μπήκα σήμερα πάλι στην Εθνική Τράπεζα, έφαγα την ιριδοσκόπηση στα ματάκια μου, γράφτηκα στα logs, μια χαρά.

Θα αρχίσω να φοράω εκείνους τους φακούς επαφής με τα σχεδιάκια

Δημοσ.
Γιατί ρε; Μια χαρά μέρα έχει :P

Πάνε στον νιπτήρα, ρίξε μπόλικο νερό στα μούτρα σου και ξαναπάνε στο παράθυρο να τσεκάρεις.

Αυτή την φορά σήκωσε τα στόρια. :-D

Δημοσ.
Που την είδες; Μην δεν άνοιξες ακόμα το παράθυρο αλλά μόνο τα windows?:P

το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να ανοίγω το παντζούρι...

σιχαίνομαι να ανάβω φως την μέρα...

Δημοσ.
Πάνε στον νιπτήρα, ρίξε μπόλικο νερό στα μούτρα σου και ξαναπάνε στο παράθυρο να τσεκάρεις.

Αυτή την φορά σήκωσε τα στόρια. :-D

Έχει συννεφιά. Πού είναι το κακό; :P

Δημοσ.
Σιχαίνομαι την συννεφιά.....:-(

Άντε καλημέρα.

"Συυυννεφιές ,γκλιν, γκλιν, γκλιν, συυυυννεφιέεεεεςςς! όταν δεν φιξάρω έχω ακεφιές!"

Δημοσ.

Καλημέρα. Ε απ το να βρέχει/χιονίζει/φυσάει και να πρέπει να πάω στη δουλειά, καλύτερη είναι η συννεφιά.

lol κρητικέ :>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...