eSATA Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=345123&page=12 AXAXXAXAAXAXAXXXAAXAXAXAXXAAXAXXAAXAXXAAXXAAXAAXAXAX
slipknot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Και μια και αναφέρθηκε το love bites, σήμερα στον ηλεκτρικό ήταν μια που είχε πάει σε ένα επεισόδιο. Γτπ.
Kryptonite Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Και μια και αναφέρθηκε το love bites, σήμερα στον ηλεκτρικό ήταν μια που είχε πάει σε ένα επεισόδιο. Γτπ. Και δε ζήτησες αυτόγραφο????????? :confused: :confused: Χάνουν τέτοιες ευκαιρίες?? Πόσες φορές θα βρεθείς μπροστά στα είδωλά σου?? (εκτός κι αν μένεις σε σπίτι με πολλούς καθρέφτες) :lol:
slipknot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Και δε ζήτησες αυτόγραφο????????? :confused: :confused:Χάνουν τέτοιες ευκαιρίες?? Πόσες φορές θα βρεθείς μπροστά στα είδωλά σου?? (εκτός κι αν μένεις σε σπίτι με πολλούς καθρέφτες) :lol: Είχε αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση ώστε να μην της την πέφτουν παπαράτσι. Εγώ απλά δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα.
gang Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 έχω περιέργεια να δω πότε θα πάω για ύπνο... θα σας ενημερώσω αύριο τι ώρα έπεσα τελικά...
gang Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Απο τώρα????Ούτε 3 δεν είναι ακόμα! γάμησέ τα 9 χαρακτήρες είναι ρε γαμώτο... κοίτα που κολάει έλεος
soturin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 λουσι μλκ δες αυτη την βδομαδα λοβ μπαιτσ..... This is relevant to my interests. Γιατί ο Κωνσταντίνος Γάμα να πρέπει να δει αυτήν τη βδομάδα λοβ μπάιτσ;
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Έχω υπ' όψιν μου, το βλέπει η ΕΤΣΙ και έχω εφεύρει τουλάχιστον 2 ντουζίνες καινούριες βρισιές με τα ζώα.
little loulou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 έχω περιέργεια να δω πότε θα πάω για ύπνο... θα σας ενημερώσω αύριο τι ώρα έπεσα τελικά... γεννημενο για ξενυχτια αυτο το παιδι
Kryptonite Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το οφ τόπικ ρέιντιο μπαλαλάει τίποτα ή να συνεχίσω να ακούω θέατρο των ονείρων?
jason_rethymno Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ακούσει οτι μπορούν να βρουν τη διέυθυνση του απιτιού σου ελέγχοντας την IP. Είναι αλήθεια? Και ποιος μπορεί να το κάνει αυτό? Η Δίωξη ηλεκτρονικού εγλήματος?Η Μυστική υπηρεσία?
Kryptonite Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ο Chuck Norris σίγουρα..Οι υπόλοιποι δε νομίζω οτι είναι τόσο εύκολο χωρίς τη βοήθεια του ISP σου..Μυστικες υπηρεσίες, εφ-μπι-αϊ, σι-αϊ-εϊ, σι-εσ-αϊ κτλ σίγουρα αλλα γιατί?Τι έκανες πάλι?
jason_rethymno Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 χαχα δεν εκανα τίποτα ρε .Ετσι ρωταω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.