Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και μια και αναφέρθηκε το love bites, σήμερα στον ηλεκτρικό ήταν μια που είχε πάει σε ένα επεισόδιο. Γτπ.

Δημοσ.
Και μια και αναφέρθηκε το love bites, σήμερα στον ηλεκτρικό ήταν μια που είχε πάει σε ένα επεισόδιο. Γτπ.

Και δε ζήτησες αυτόγραφο????????? :confused: :confused: :confused: :confused:

Χάνουν τέτοιες ευκαιρίες?? Πόσες φορές θα βρεθείς μπροστά στα είδωλά σου?? (εκτός κι αν μένεις σε σπίτι με πολλούς καθρέφτες) :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Και δε ζήτησες αυτόγραφο????????? :confused: :confused: :confused: :confused:

Χάνουν τέτοιες ευκαιρίες?? Πόσες φορές θα βρεθείς μπροστά στα είδωλά σου?? (εκτός κι αν μένεις σε σπίτι με πολλούς καθρέφτες) :lol: :lol: :lol:

Είχε αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση ώστε να μην της την πέφτουν παπαράτσι. Εγώ απλά δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα.

Δημοσ.

έχω περιέργεια να δω πότε θα πάω για ύπνο... :-)

θα σας ενημερώσω αύριο τι ώρα έπεσα τελικά...

Δημοσ.
Απο τώρα????Ούτε 3 δεν είναι ακόμα! :confused:

γάμησέ τα 9 χαρακτήρες είναι ρε γαμώτο... κοίτα που κολάει έλεος

Δημοσ.
λουσι μλκ δες αυτη την βδομαδα λοβ μπαιτσ.....

This is relevant to my interests. Γιατί ο Κωνσταντίνος Γάμα να πρέπει να δει αυτήν τη βδομάδα λοβ μπάιτσ;

Δημοσ.

Έχω υπ' όψιν μου, το βλέπει η ΕΤΣΙ και έχω εφεύρει τουλάχιστον 2 ντουζίνες καινούριες βρισιές με τα ζώα.

Δημοσ.
έχω περιέργεια να δω πότε θα πάω για ύπνο... :-)

θα σας ενημερώσω αύριο τι ώρα έπεσα τελικά...

γεννημενο για ξενυχτια αυτο το παιδι:P

Δημοσ.

Εχω ακούσει οτι μπορούν να βρουν τη διέυθυνση του απιτιού σου ελέγχοντας την IP.

Είναι αλήθεια?

Και ποιος μπορεί να το κάνει αυτό? Η Δίωξη ηλεκτρονικού εγλήματος?Η Μυστική υπηρεσία?

Δημοσ.

Ο Chuck Norris σίγουρα..Οι υπόλοιποι δε νομίζω οτι είναι τόσο εύκολο χωρίς τη βοήθεια του ISP σου..Μυστικες υπηρεσίες, εφ-μπι-αϊ, σι-αϊ-εϊ, σι-εσ-αϊ κτλ σίγουρα αλλα γιατί?Τι έκανες πάλι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...