Mystirios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 ο βασικός για υπάλληλο γραφείου είναι 700κάτι μεικτά - 600κάτι καθαρά (βλ. τηλεφώνικο κέντρο). για καφετέρια μου διαφεύγει , λογικά κάπου εκεί θα ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Ο βασικός παππού είναι πάνω από 600 EU. Καθαρά δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Έχω την εντύπωση ότι ο λόγος που κλειδώθηκε το άλλο thread ΔΕΝ ήταν για να συνεχιστεί εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Όταν ένα θέμα κλειδώνεται σημαίνει ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν είναι επιθυμητή η συνέχιση της κουβέντας. Τα μηνύματα που απαντούν εδώ σε κλειδωμένο θέμα, διαγράφονται. Εάν συνεχιστεί η δημοσίευσή τους, θα αναγκαστούμε να λάβουμε πιο δραστικά μέτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Το δικό μου γιατί το σβήσατε κύριε τροχονόμε; Το γεγονός ότι θα έδειχνε out of context μόνο του απλά θα ενίσχυε το image του ιδιόρυθμου που καλλιεργώ τόσο καιρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 parsifal έγινες μοντεράτορας !? Απο την κοινωνική πάλη κατα της άρχουσας τάξης , τον αντιεξουσιαστικό αγώνα και τον απλοικό ακτιβισμό ( ), στην δυναστική λέλαπα της απολυταρχικής διαχείρησης του ινσομνια .. ααχχ φεύγουν οι εποχές , φεύγουν .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Ο καθένας "εκκλιπαρεί" τις απαντήσεις, με τον τρόπο του... Όλοι για να επικοινωνήσουμε είμαστε εδώ μέσα κι όχι για να "παίξει" ο καθένας μόνος του. Αλλά, εσύ ρε Χιούστον πουλάκι μου, μας έχεις καταλερώσει... Κι είναι κι ακριβά τα καθαριστήρια ! (ουπς) Φιλικά Μο(υ)νικα υ.γ. το ξέρεις ότι οι Rolling Stones είχαν έρθει για συναυλία στην Ελλάδα επί επταετίας ? Ξέρεις γιατί φύγανε νύχτα και διακόπηκε η συναυλία στη μέση (και ξαναπατήσανε Ελλαδα μετά από 20 χρόνια) ? Σου λέει κάτι η λέξη "λογοκρισία" ? Ποιος Μπομπ Ντύλαν να επιτραπεί ? Αυτός τότε θεωρούνταν αναρχοκομμουνιστής ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livadaki Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Όταν ένα θέμα κλειδώνεται σημαίνει ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν είναι επιθυμητή η συνέχιση της κουβέντας. Τα μηνύματα που απαντούν εδώ σε κλειδωμένο θέμα, διαγράφονται. Εάν συνεχιστεί η δημοσίευσή τους, θα αναγκαστούμε να λάβουμε πιο δραστικά μέτρα. Δηλαδή τι εννοείται κ. moderator πιο δραστικά; Ρωτάω μήπως μας πάρει όλους ο διάολος όπως απειλεί στο κλειδωμένο πλέον (αν και αργά) θέμα για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Λυπάμαι πολύ που είναι moderator τέτοια άτομα με την συγκεκριμένη παιδεία στο insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Ρωτάω μήπως μας πάρει όλους ο διάολος όπως απειλεί στο κλειδωμένο πλέον (αν και αργά) θέμα για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. κι εγώ το φοβήθηκα προς το παρών αυτό γι αυτό δεν απάντησα... μπρρρρρρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 κι εγώ το φοβήθηκα προς το παρών αυτό γι αυτό δεν απάντησα...μπρρρρρρ το παρόν ο παρών κι η πωρών(ομαι με ορθογραφία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.