Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν έχεις βγάλει αλάρμ ( έχεις κάνει προφανές τις προθέσεις να παρκάρεις ) και ο από πίσω είναι σε εμφανή ελιγμό να σου "φάει την θέση" ( δεν ήταν σταματημένος ), τότε πληρώνει ο από πίσω.

Αυτό νομίζω ότι ισχύει.

λογικο μου ακουγεται.... απλως ειναι να εχεις την ορεξη να τσακωθεις/μπλεξεις κτλ κτλ....

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έτσι ρε και άρχισα να ανησυχώ μήπως και δεν το έχει δει κανένας άλλος.

Αχ Λουτσία ντε λα Πάκο, πώς να στα πω αυτά τα πράγματα, είσαι και τρελή, ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ.

... τι θες ρε αράπη

Δημοσ.
Απλά να προσθέσω πως ούτε μπορείς να κατέβεις και να τον αρχίσεις στις γρήγορες :mad: (όχι μόνο για το parking, γενικά στην οδήγηση), γιατί δεν μπορείς να το αφήσεις μόνο το παιδί... Άσε που δεν κάνει να βλέπει και τέτοιες καταστάσεις... :mad::mad::mad:

Γι αυτό το λόγο έχεις πάντα μια στολή Μπομπ Σφουγγαράκη στο αυτοκίνητο την οποία φοράς πριν σαπακιάσεις τον άλλον στο ξύλο. Έτσι και εσύ βρίσκεις το δίκιο σου και το παιδί ψυχαγωγείται. ;)

Δημοσ.

Εύκολο,ρε μαγγίτες και αλανιάρηδες τόχετε το ξύλο και αδέκαστα εισηγήστε επιθετική συμπεριφορά,ιδίως σε άνθρωπο που έχει και προσφιλέστατο μέλος της οικογένειάς του μαζί.

Το γεγονός του ο "αντίπαλος" νάχει μαζί του κάτι που μπορεί να κάνει τη δουλειά του από μακρυά,τόχει σκεφτεί κανένας;

Πολλά θρίλερ πέσανε μαζεμένα,θ' αλλάξω τορρεντ μου φαίνεται...

Δημοσ.

Ω μαγαζάτορα δεν βλέπεις ταινίες;; Αν εχεις δικιο δεν υπάρχει περιπτωση να φας ξυλο και αν γίνει το αντίθετο το πιθανότερο είναι να του φας τη γκόμενα :-D

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε, εντάξει, αν ίσχυαν όλα όσα γράφαμε σε ένα φόρουμ ο κόσμος θα ήταν κάπως έτσι...

αν συμπεριφερόμασταν όπως στα forums τα meetings θα ήταν έτσι...

Δημοσ.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ: Θα δοκιμάσω πρώτα εδώ που οι απαντήσεις είναι πιο γρήγορες και αν δεν έχω τύχη θα προχωρήσω και στα υπόλοιπα section του insomnia.

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ: Στα Windows 7 πως θα κάνω μόνιμα τους φακέλους να φαίνονται με Large Icons και όχι List όπως έχεουν προεπειλεγεί? Αν τα κάνω Large και κάνω το λάθος να τα μετακινήσω τα εμφανίζει μετά όλα σε Λίστα. Πως θα το κάνω αυτό?

ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Ε;

Δημοσ.

ΑΙΣΧΟΣ

Παίζοντας άνισα απέναντι σε 14 παίκτες της Θερμοπηγής, η Ελπίς έχασε για τρίτη φορά φέτος. Το γκολ ο προδότης στο πρώτο λεπτό, αφού προηγήθηκε φάουλ σε αμυντικό μας. Η Θερμοπηγή έπρεπε να παίζει με 10 από το πρώτο μέρος, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε κίτρινη! Στο δεύτερος μέρος το γήπεδο έγινε ρινγκ, ο Σίμος μετά από σκληρό μαρκάρισμα εφάρμοσε την τεχνική «καροτσάκι» στον αντίπαλο και πήρε κόκκινη. Λίγο αργότερα ο Σωκράτης δέχτηκε μια σκαριά και πέσαν κάτι «ψιλές» στη κερκίδα. Μακράν η χειρότερη διαιτησία που είχαμε από το 2004. Και τώρα καταλαβαίνουμε γιατί δείρανε αυτόν τον διαιτητή πριν δύο βδομάδες στο Ποντισμένο. Πολύς κόσμος ήρθε από το Χορτερό και όλοι φύγανε αγανακτισμένοι με τη διαιτησία.

O προδότης είναι αυτός που του δίνει οδηγίες ο κόουτς!!![ame=http://www.youtube.com/watch?v=BOMqgcbF_A8]Εδώ[/ame]

και έχουν φτιάξει και φωτό!!!

prodoti-theodosi.jpg

http://xortero.blogspot.com/

Δημοσ.
Ωπ το βρήκα μόνος μου. Οκ. Αν θέλει κανείς να μάθει ας πει, αλλιώς μην γράφω τζάμπα.

Για πες :-D Προχθες τα εβαλα στο λαπτοπ και δεν το εψαξα ακομα.

Βρηκες καλη αγγλικη εκδοση;; Που;;; :-)

Δημοσ.

Κάνε μια επαναδιάταξη στις λέξεις στο ποστ γιατί δεν βγάζω νόημα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:09 ----------

Για πες :-D Προχθες τα εβαλα στο λαπτοπ και δεν το εψαξα ακομα.

Βρηκες καλη αγγλικη εκδοση;; Που;;; :-)

Καλή, κακή έκδοση δεν ξέρω. Μια χαρά μου φαίνονται εμένα. Και τα έχω κανένα τρίμηνο περασμένα...

Πατάς σε έναν φάκελο που το βλέπεις με το view που θες και μετά πηγαίνεις πάνω αριστερά (όπως με βλέπεις) που λέει Organize και επιλέγεις το Folder And search Options. Εκεί θα σου εμφανιστεί πάνω δεξιά (όπως σε βλέπεις) ένα παραθυράκι, εσύ παένς στην καρτέλα View και πατάς Apply to Folders. Και θα γίνει. (Όπως σε βλέπω και με βλέπεις.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...