Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεπαρκαρει ο ξαδερφος μου απεναντι απο το σπιτι μου.... φτανω εκεινη την ωρα εγω.... αναβω τα αλαρμ και περιμενω να φυγει για να παρκαρω στη θεση του.... μου αναβοσβηνει ενας απο πισω τα φωτα.... τον αγνοω.... παρκαρω.... σταματαει διπλα μου.... κατεβαζει το παραθυρο... και μου λεει: 2 φορες το τετραγωνο εκανα για να παρκαρω... (οκ, σε πιστεψαμε...) κατεβαζω κι εγω το παραθυρο και του λεω: κι εγω τι να κανω? και συνεχιζει τον δρομο του...... κοιτα να δεις που χρειαζεται να παρω χαρτακι προτεραιοτητας οπως στο ταχυδρομειο για να παρκαρω εξω απο το σπιτι μου!!!!!

καλησπερες!!!!

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το "2 φορές το τετράγωνο" το είπε ως πολλή ώρα/απόσταση;

το ειπε ως..... εχω κανει 2 βολτες το τετραγωνο και δεν εχω βρει να παρκαρω και μου πηρες την θεση, που ψαχνω τοση ωρα κτλ κτλ..... ;)

Δημοσ.

Ναι, τέσπα, 2 φορές το τετράγωνο είναι κάτι παρακάτω από το προβλεπόμενο minimum. Και Ν. Ηράκλειο κι όλας με τα στενά και τις μονοδρομήσεις.

Δημοσ.
Μπορεί να είπε δυο φορές στο τετράγωνο, οπότε λογική η αγανάκτηση :P

:lol:

και παλι εγω τι να του κανω?? που ξερω οτι εχει κανει οντως 2 φορες το τετραγωνο και δεν βρηκε να παρκαρει.... και στο κατω κατω δεν με νοιαζει κιολας.... ;)

να του αφησω την θεση και να ψαχνω εγω μετα να παρκαρω ενω βρηκα θεση εξω απο το σπτι μου?

γινομαι κακος, το ξερω... :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτά είναι εύκολα περιστατικά.

Τι κάνεις όταν βγάζεις alarm, περιμένεις να φύγει κάποιος εκείνη τη στιγμή, φεύγει, πας λίγο μπροστά για να μπεις με όπισθεν και έρχεται ο νεοέλληνας με τη μούρη και χώνεται στη θέση;

Κι έχεις και το παιδί στο πίσω κάθισμα, να μην μπορείς να πιάσεις ούτε το The Ultimate Stavridia Collection.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι κάνεις όταν βγάζεις alarm, περιμένεις να φύγει κάποιος εκείνη τη στιγμή, φεύγει, πας λίγο μπροστά για να μπεις με όπισθεν και έρχεται ο νεοέλληνας με τη μούρη και χώνεται στη θέση;

Κι έχεις και το παιδί στο πίσω κάθισμα, να μην μπορείς να πιάσεις ούτε το The Ultimate Stavridia Collection.

δυστυχώς τπτ...

υπάρχει βέβαια και η λύση φθοράς ξένης περιουσίας

Δημοσ.

Απλά να προσθέσω πως ούτε μπορείς να κατέβεις και να τον αρχίσεις στις γρήγορες :mad: (όχι μόνο για το parking, γενικά στην οδήγηση), γιατί δεν μπορείς να το αφήσεις μόνο το παιδί... Άσε που δεν κάνει να βλέπει και τέτοιες καταστάσεις... :mad::mad::mad:

Δημοσ.

σ αυτο το περιστατικο, αν κανεις κι εσυ οπισθεν να παρκαρεις οταν παει να χωθει αυτος, ποιος πληρωνει ποιον???

Δημοσ.
σ αυτο το περιστατικο, αν κανεις κι εσυ οπισθεν να παρκαρεις οταν παει να χωθει αυτος, ποιος πληρωνει ποιον???

Αν έχεις βγάλει αλάρμ ( έχεις κάνει προφανές τις προθέσεις να παρκάρεις ) και ο από πίσω είναι σε εμφανή ελιγμό να σου "φάει την θέση" ( δεν ήταν σταματημένος ), τότε πληρώνει ο από πίσω.

Αυτό νομίζω ότι ισχύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...