status Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 χοχοχοχοχο... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ρε? (btw μόνοι μας μείναμε? :-) ) όχι δεν το ξέρω:Ρ Από ότι φαίνεται ναι:Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:04 ---------- καληνύστα έφυγα και έγω!
gang Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 όχι δεν το ξέρω:Ρ Από ότι φαίνεται ναι:Ρ άντε να απαντήσω σοβαρά.... το να έχουν αδειάσει όλα τα αποθέματα ρευστού όχι... Δόξα το θεό, μας δανείζουν άλλες χώρες (είμαστε 300δις μέσα, ψιλοπράγματα) Για χρεωκοπία - χρεωκοπία δεν θα μας αφήσουν... δεν τους συμφέρει [/color]καληνύστα έφυγα και έγω! και εγώ περιμένω να τελειώσει Ράδιο Αρβύλα να την πέσω.. τσιου
minarokeftes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 που χάθηκες εσύ ρε μινάρα? Βλέπω ράδιο αρβύλα και έχω λιώσει να τρώω ηλιόσπορους.... είμαι στο δεύτερο σακούλι και ήδη δεν νιώθω τα χείλια μου απο το αλάτι!!! :lol:
gang Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Βλέπω ράδιο αρβύλα και έχω λιώσει να τρώω ηλιόσπορους.... είμαι στο δεύτερο σακούλι και ήδη δεν νιώθω τα χείλια μου απο το αλάτι!!! :lol: χααχα και εγώ αυτό βλέπω... τώρα που τελειώνει πάω να την πέσω. τον σκύλο τον άκουσες το μεσημέρι να φανταστώ ε? κέντησε πάλι.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:24 ---------- ας πούμε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ αν και προβλέπω να το ανοίγω πάλι εγώ το πρωί.... τέσπα bye
Kryptonite Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Οπότε, εκτός του άλλου, θέλω και ένα τέτοιο Happy birthday του γιού! Πάει..πούρεψες κι εσύ! :lol: Άσε το κάμα σούτρα και μαλακίες, Γάμα μούτρα φουτουγού :Ρ ΑΧχαχαχαΧΑΧΑχαχΑΧΑχαχΑΧΑααα!!!Έεεεετσι...και τα καρούλια μέσα!! :lol: :lol: :lol: Έεελα σεμνάαααα...
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τι δώρο θα μου κάνετε; Xρονια πολλα ρε! Υγεια πανω απ ολα και μετα ο ΠΑΟΚ. Έεελα σεμνάαααα... Ε για μολα ε για λεσα βαλε και τα @@ μεσα!
soturin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τα τελευταία 40 λεπτά, τα οποία διανύω στο 14το χρόνο της ηλικίας μου. Θα μου λείψετε =P Δεν είναι προσωπικό, αλλά πώς παρείσφρησαν τόσο πιτσιρικάδες στο φόρουμ, και συγκεκριμένα στο μπλα-μπλα; Σοβαρά θα πρεπε να υπάρχει ένα όριο ηλικίας Ένιγουέι, χρόνια πολλά μπόι, τσίμπα δωράκι κάτι να τρολάρεις windows/mac-fags (selfmade)
parsifal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ένιγουέι, χρόνια πολλά μπόι, τσίμπα δωράκι κάτι να τρολάρεις windows/mac-fags (selfmade) :lol: Θεός! Με έχει πιάσει νευρικό!
soturin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 :lol: Θεός! Με έχει πιάσει νευρικό! Ήθελα ένα τέτοιο και δεν έβρισκα. So I summoned Gimp
slipknot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ένας συμφορουμίτης μας έγινε 15 χρονών. Αν ήταν κορίτσι θα της εξηγούσα ότι «όταν ένα κορίτσι μεγαλώνει, το σώμα της αλλάζει και ό,τι ήταν έτσι επίπεδο τώρα γίνεται στρογγυλό, αφράτο, γίνεται ζουμερό. Και πρόσεχε τα αγόρια, θέλουν να σε χουφτώσουν, θέλουν αυτά τα στρογγυλά να τα πιάσουν, να τα ζουλήξουν, θέλουνε να σε πηδήξουν, να σε μπιφτεκώσουν.» Αλλά είναι αγόρι οπότε ένα «Χρόνια πολλά, μακρυά απ' τους πούστηδες και τα ναρκωτικά» φτάνει.
minarokeftes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ένας συμφορουμίτης μας έγινε 15 χρονών. Αν ήταν κορίτσι θα της εξηγούσα ότι «όταν ένα κορίτσι μεγαλώνει, το σώμα της αλλάζει και ότι ήταν έτσι επίπεδο τώρα γίνεται στρογγυλό, αφράτο, γίνεται ζουμερό. Και πρόσεχε τα αγόρια, θέλουν να σε χουφτώσουν, θέλουν αυτά τα στρογγυλά να τα πιάσουν, να τα ζουλήξουν, θέλουνε να σε πηδήξουν, να σε μπιφτεκώσουν.» Αλλά είναι αγόρι οπότε ένα «Χρόνια πολλά, μακρυά απ' τους πούστηδες και τα ναρκωτικά» φτάνει. Απλά ΘΕΟΣ!!! You don't exist ρε!!!!! :lol::lol::lol:
pappous_soulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ένας συμφορουμίτης μας έγινε 15 χρονών. Αν ήταν κορίτσι θα της εξηγούσα ότι «όταν ένα κορίτσι μεγαλώνει' date=' το σώμα της αλλάζει και ό,τι ήταν έτσι επίπεδο τώρα γίνεται στρογγυλό, αφράτο, γίνεται ζουμερό. Και πρόσεχε τα αγόρια, θέλουν να σε χουφτώσουν, θέλουν αυτά τα στρογγυλά να τα πιάσουν, να τα ζουλήξουν, θέλουνε να σε πηδήξουν, να σε μπιφτεκώσουν.» Αλλά είναι αγόρι οπότε ένα «Χρόνια πολλά, μακρυά απ' τους πούστηδες και τα ναρκωτικά» φτάνει.[/quote']Απλά ΘΕΟΣ!!! You don't exist ρε!!!!! :lol::lol::lol: Βασικά, 1:47 και μετά... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3fqeyRrGlm0]http://www.youtube.com/watch?v=3fqeyRrGlm0[/ame] Myth-busted! Και χρόνια πολλά Γιώργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.