washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 καλά εκτός του ότι είναι όλα κορυφαία... συγκεκριμένα στον Σημίτη... Νόμιζα ότι ήταν ο ίδιος με μαλλιά (ποιο νέος δηλαδή). όντως, εξαιρετικοί όλοι οι παραλληλισμοί (ο δε Σημίτης, παίζει να ήταν έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ στα νειάτα του....θυμάμαι παλιές φωτός του...) ...αλλά προσωπικά έλυωσα με τον παραλληλισμό με Mr. Fredricksen με τον Ζάχο Χατζηφωτίου
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ε όχι και η Ζιζέλ με τη καλομοίρα. Έκφυλοι να πούμε. /εντιτ: Α λέει πορνσταρ. Πάω να κατεβάσω καμιά τσόντα να δω. =ρ
minarokeftes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Διάλογος στο Next top model (καγιά ρωτάει - γκομενέτο απαντάει) -How tall are you? -... i am eighteen years old
klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ντάξ... Ψάχνοντας έτσι απο περιέργεια(όπως κάθε καθημερινός άνθρωπος άλλωστε) για δουλειά στην blizzard, είδα την αγγελιά για Account Support Representative Με άλλα λόγια τηλεφωνητή/χαμάλη. https://blizzard.taleo.net/careersection/2/jobdetail.ftl Λέω κάτσε να δώ τα requirements... Και τι να δώ.. *Must play Blizzard Entertainment games and understand RTS games *Must be able to type at least 30 Chinese characters per minute WHAT?!
eSATA Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 The job is no longer available. κρίμα στην πήρε άλλος τη θέση!
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ε εντάξει, στην Taiwan θα πας, να μη μπορείς να συνεννοηθείς με τους ντόπιους (γρήγορα); @eSATA: Υπάρχει ακόμα, πιο κάτω.
klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ναι τα περισσότερα ήτανε για california και αυτό ήταν το μόνο για taiwan οπότε δεν το πρόσεξα και μου'ρθε λιγάκι κάπως
giorgos147 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τα τελευταία 40 λεπτά, τα οποία διανύω στο 14το χρόνο της ηλικίας μου. Θα μου λείψετε =P
giorgos147 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Χρόνια Πολλά Κάτσε ρε. Έχω ακόμα 45 ολόκληρα λεπτά Πάω να φορέσω πιτζαμάκια ()και να βάλω αντιΑκμη-ακές αλοιφές, για να με βρει φρεσκαδούρα η νέα προσωπική χρονολογία
status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Κάτσε ρε. Έχω ακόμα 45 ολόκληρα λεπτά Πάω να φορέσω πιτζαμάκια ()και να βάλω αντιΑκμη-ακές αλοιφές, για να με βρει φρεσκαδούρα η νέα προσωπική χρονολογία Αντίο παιδικότητα, καλημέρα εφηβεία! :Ρ
gang Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αντίο παιδικότητα, καλημέρα εφηβεία! :Ρ καλά αν νομίζεις εσύ ότι η εφηβεία ξεκινά πλέον στα 15 είσαι πολύ γελασμένος... ΜΑ ΠΟΛΥ Α! να μην ξεχάσω... δωράκι από τον ΠαρεΔωσε στον αλέκο0ο0ο0ο 0ο
status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 καλά αν νομίζεις εσύ ότι η εφηβεία ξεκινά πλέον στα 15 είσαι πολύ γελασμένος... ΜΑ ΠΟΛΥ Άσε με να τον τρομοκρατήσω και λίγο..πω πω...party breaker που είσαι αδελφάκι μου.:ρ
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Εγω πάντως θα περιμένω μέχρι να κλήσεις τα 16 σου.... Χρόνια σου πολλά απο τώρα, μιας και δεν θα ειμαι εδώ σε 20 λεπτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.