Achilles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ενώ αν ήξερες θα σ έριχνε με λίγη μαστίχα Όχι βέβαια. Για να απαντήσω σοβαρά θέλω τα εξής:
Achilles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ε, να μην κάνω προπόνηση για τις γιορτές;
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[...] Γιατί το μεσημεριανό μου δεν τρωγόταν κι έφυγε με το μπολ για σκουπίδια. Τώρα υπομονή μέχρι τις 10 νηστικός!
Achilles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί το μεσημεριανό μου δεν τρωγόταν κι έφυγε με το μπολ για σκουπίδια. Τώρα υπομονή μέχρι τις 10 νηστικός! Λιποθύμησα μόνο στο άκουσμα...
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Άρα ήμουν πολύ επιεικής με τον χαρακτηρισμό «απαράδεκτος» Εκείνη την κόντρα που λέγεται την υλοποιήσατε; Ανεβάστε και κανα βιντεάκι youtube.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Όποιος μου πεί πώς λέγεται στα Λατινικά η φράση "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς" θα του στείλω πεσκέσι μαστέλο και μαστίχα!!! Απο την συνέντευξη του Pablo Garcia είναι?
Achilles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Άρα ήμουν πολύ επιεικής με τον χαρακτηρισμό «απαράδεκτος» Εκείνη την κόντρα που λέγεται την υλοποιήσατε; Ανεβάστε και κανα βιντεάκι youtube. Αν μπορέσουμε αυτό το ΣΚ.
minarokeftes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Απο την συνέντευξη του Pablo Garcia είναι? Ούτε που ξέρω.... και εμένα με βάλανε να ψάξω....
andreapaog328 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 άμα είναι για μπαόγκια, δεν αξίζει...
minarokeftes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 άμα είναι για μπαόγκια, δεν αξίζει... όχι η μινάρο η ξαδερφή μου έχει *αμηθεί να ψάχνει.....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Αυτό που βρήκα είναι από τις απόπειρές σας να μεταφράσετε τη φράση;
minarokeftes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτήσω λοιπόν την μλκ μου... Το ίδιο είναι τα λατινικά με τα ισπανικά? είμαι σκράπας σε τέτοια
andreapaog328 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτήσω λοιπόν την μλκ μου... Το ίδιο είναι τα λατινικά με τα ισπανικά? είμαι σκράπας σε τέτοια QFT:lol: όχι δεν είναι το ίδιο
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τα λατινικά λέγονται νεκρή γλώσσα για κάποιον λόγο ωρέ :>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.