status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Σπέρα... ...και φεύγω πάλι... ΠιΕς: μωρή κουφάλα γουός τα είδες τα φοτοσοπια μου ; δεν σχολιάζεις; Επιλήφθηκα του θέματος Αλέκο.
minarokeftes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 oh my god my eyeeeeeeeee aaarrrrgggg Το πιο γαμάτο είναι οτι έχω βάλει και λεξικό
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 ΠιΕς: μωρή κουφάλα γουός τα είδες τα φοτοσοπια μου ; δεν σχολιάζεις; ναι πασάκαμ', και ήταν εκτός από εμπνευσμένα και υπέροχα ...παλιοροζοπόντιε...θα με το πλερώκεις... αλλά είναι χμ λίγο περίεργες οι μέρες....μη με ξεσυνερίζεσαι που δε μου βγήκε να σχολιάσω.....κάτσε να έρθω στα ίσα μου και θα φας καλά... (εκείνο με το σεντονοφόρο, το έσωσα μάλιστα...πόστη...) ...τί να πιω, ρε ;;
pappous_soulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Το πιο γαμάτο είναι οτι έχω βάλει και λεξικό much to learn you have, young padawan Άντε καληνύχτες από μένα...
gang Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ήσυχη βραδιά τελικά. ανάλογα από ποια σκοπιά το δεις... άντε πάω να την πέσω γιατί αύριο πρέπει να ξυπνήσω στις 8 και να ξανακοιμηθώ στις 9 (που θα ξεκινήσω για Αθήνα )
alexis333 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Aλητες, κλεφτες , τσαρλατανοι γιατι με ριξατε παλι στα 1200 posts... :cry: Ντροπη και αισχος... Θελω παλι 1700...:cry: Καλημερες..
alexzzz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 είναι μια μέρα από αυτές τις μέρες που το μόνο που θα ήθελα είναι να είμαι στο κρεβάτι μου και να τα γράψω όλα στα κάκαλαμ'... σιχτίρι...
gang Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 άντε καλημέρα και από μένα.... ξεκινάω για Αθήνα εντός ολίγου και ξανά μανά στην ρουτίνα... 2 weeks left baby cu from Athenz!
status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 είναι μια μέρα από αυτές τις μέρες που το μόνο που θα ήθελα είναι να είμαι στο κρεβάτι μου και να τα γράψω όλα στα κάκαλαμ'... σιχτίρι... τρου...τρου...! Μερακλαντάν!
andreapaog328 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τί με πέρασες για τον andreapaog3,14? εγώ ρε? εγώ είμαι καλό παιδάκι... τέλεια! εγώ θα πάω πάτρα να πάρω το βιβλίο μου...ας ελπίσουμε να μην φάω ξύλο...δεν θα βάλω κουκούλα (άν και δεν έχω αλλες μπλουζες)...έχει πορεία σήμερα?
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα. Να περάσουν αυτές οι 10 κωλομέρες. 9....
status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μάθημα καθομιλουμένης Ποντιακής σε βίντεο ΜΕ υπότιτλους.!;ρ
pappous_soulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα συμφορουμίτες. Πως και δε γεμίσατε ούτε μια σελίδα όλο το βράδυ? εγώ ρε? εγώ είμαι καλό παιδάκι... τέλεια! εγώ θα πάω πάτρα να πάρω το βιβλίο μου...ας ελπίσουμε να μην φάω ξύλο...δεν θα βάλω κουκούλα (άν και δεν έχω αλλες μπλουζες)...έχει πορεία σήμερα? Ναι, έχει σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.