Physics_Rulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 "Η γιορτή, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου [αργόσχολοι περίεργοι τηλεορασόπληκτοι], στην πλατεία Αριστοτέλους,ολοκληρώθηκε με συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η εκδήλωση μεταδόθηκε από την δημοτική τηλεόραση.[η οποία κέρδισε το διαγωνισμό για τα δικαιώματα μετάδοσης πλειοδοτώντας έναντι BBC, MTV κλπ, εκπρόσωποι των οποίων δηλώνουν συντετριμμένοι]" http://www.skylos.gr/
status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Λολ... Πώς γίνεται οι αναρχικοί να έχουν σημαία; Όσο έχουν τα μυρμήγκια άλλο τόσο έχουν και οι αναρχική παντιέρα! ξέρω γω; Σου φαίνεται λογικό αντιεξουσιαστής ή αναρχικός να δίνει ωραία συγκινητική συνεντευξούλα σε ωραίο ασορτί φόντο στο ΜΕΓΚΑ και στον ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ; Απόφοιτος του ΙΕΚ Αφτιάς είναι μου φαίνεται! Κατέβασαν τα χαιβάνια την ελληνική στο πολυτεχνείο στην Αθήνα και σήκωσαν μια άλλη custom κόκκινη/μαύρη με ένα Α στη μέση.Αν αυτοί είναι αναρχικοί εγώ είμαι μπετατζής. Οκ αν είναι πότε ξεκινάς τα μπετά;:Ρ εικόνα γιαλαντζί αναρχικού.jpg Ου να μου χαθείς 35 χρονών μα'ακας κ είσαι κ αναρχικός:Ρ
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά δείχνει μόνο την τραυματισμένη να δέχεται τις πρώτες βοήθειες και έχει το προηγούμενο video (αυτό για το οποίο συζητάμε εδώ και ώρα) με zoom. Εντάξει, δεν είναι indymedia ...άντε να δούμε τις επόμενες γαμημένες μέρες τι πορίσματα θα βγουν για τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...... ( αναρωτιέμαι αν "ΤΟ βίντεο" δείχνει να χτυπάει την 55χρονη...; Και μετά την πήγανε -στο άλλο- στην "άκρη".....; )
status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Απαγορεύονται τέτοιου είδους συζητήσεις παίδες! Το λέει το Εουλα της σελίδας:Ρ (ο Δελτάς έκανε στράϊκ τελικά ; :Ρ)
pappous_soulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Έχει κανείς λινκ για τη συνέντευξη του αναρχικού που λέτε? Ο Ματαζτής μας τα λέει αυτά να τον λυπηθοπύμε. Ψόφα ρε μπαστάρδι. Ευτυχώς δεν βρήκε λέει το μάρμαρο εγκέφαλο. Που να τον βρει βρε βλάκα ? έλιωσα
minarokeftes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Βοήθεια!!! Να περπατήσω κανα 5λεπτο για να βγάλω λεφτά απο την τράπεζα και να πάω Everest να φάω τίποτα ή να περπατήσω 1 λέπτο να βγάλω λεφτά και να πάρω κανα πατατάκι απο το περίφτερο?
status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Βοήθεια!!! Να περπατήσω κανα 5λεπτο για να βγάλω λεφτά απο την τράπεζα και να πάω Everest να φάω τίποτα ή να περπατήσω 1 λέπτο να βγάλω λεφτά και να πάρω κανα πατατάκι απο το περίφτερο? Προφυλακτικά πάρε.:Ρ
slipknot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Έχει κανείς λινκ για τη συνέντευξη του αναρχικού που λέτε? Τον αναρχικό του Θεωδοράκη ή του Λουσιφεράκη; Αν θες τον πρώτο, σήμερα έπαιξε η εκπομπή οπότε λογικά μέχρι αύριο θα έχει κυκλοφορήσει κάτι.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Βοήθεια!!! Να περπατήσω κανα 5λεπτο για να βγάλω λεφτά απο την τράπεζα και να πάω Everest να φάω τίποτα ή να περπατήσω 1 λέπτο να βγάλω λεφτά και να πάρω κανα πατατάκι απο το περίφτερο? Να συρθείς 5 λεπτά για να βγάλεις λεφτά να πας για κινέζικο. Τον αναρχικό του Θεωδοράκη ή του Λουσιφεράκη; Αν θες τον πρώτο, σήμερα έπαιξε η εκπομπή οπότε λογικά μέχρι αύριο θα έχει κυκλοφορήσει κάτι. Α, δεν πρόκειται για τον ίδιο? Για τον πρώτο μίλαγα, αλλά αν υπάρχει κάτι κι απ'τον δεύτερο μας κάνει.
minarokeftes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Προφυλακτικά πάρε.:Ρ Τί με πέρασες για τον andreapaog3,14? Να συρθείς 5 λεπτά για να βγάλεις λεφτά να πας για κινέζικο. Κινέζικο??? και στην Χίο?? και τετοια ώρα??? Μόνο μια πιτσαρία παίζει ανοιχτεί... και δεν είναι το στομάχι μου για τέτοια πειράματα.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχεις φάει πίτα φίδι απ'όλα γι'αυτό το λες.
alexzzz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Σπέρα... O/H status έχει ξεπεράσει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο αποθηκευμένων προσωπικών μηνυμάτων και δε μπορεί να δεχθεί νέα μηνύματα μέχρι να διαγράψει μερικά. ...και φεύγω πάλι... ΠιΕς: μωρή κουφάλα γουός τα είδες τα φοτοσοπια μου ; δεν σχολιάζεις;
leftermann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχεις φάει πίτα φίδι απ'όλα γι'αυτό το λες. και που να φας και πίτα πεθερά χωρίς μουστάρδα-κέτσαπ από τον Κατερινιώτη...
gang Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τί με πέρασες για τον andreapaog3,14? Κινέζικο??? και στην Χίο?? και τετοια ώρα??? Μόνο μια πιτσαρία παίζει ανοιχτεί... και δεν είναι το στομάχι μου για τέτοια πειράματα. oh my god my eyeeeeeeeee aaarrrrgggg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.