klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Λολ... Πώς γίνεται οι αναρχικοί να έχουν σημαία;
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Λολ... Πώς γίνεται οι αναρχικοί να έχουν σημαία; Εννοείς το τεράστιο καδρόνι με το ύφασμα στην άκρη;
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 ...κι επειδή το δήλωσε δηλαδή; Να πηγαίνει κάθε φορά "στη δουλειά", αποφασισμένος να σκοτωθεί;Υπάρχουν ζώα που κατατάσσονται για να βαράνε. Με χαρά. Όπως ΙΣΩΣ κι ο Ζητάς της προ-προηγούμενης σελίδας. Υπάρχουν κι άλλοι που πηγαίνουν για να πιάνουν κλέφτες, για να παίρνουν τις τρεις κι εξήντα του Σιδηρόπουλου, για ένα μισθό δηλαδή. Λίγοι ίσως; Ίσως. Υπάρχουν όμως. Κι ένας από αυτούς σα να είναι κι ο του Θεοδωράκη. Εμένα έτσι μου ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ πάντως. Το ότι ο "συνάδελφος" του καθάρισε τον πιτσιρικά, τον κάνει το ίδιο; Αν ήταν αυτός στη θέση του, ίσως ο Γρηγορόπουλος να ζούσε ακόμα. Και γενικά, δεν είμαι της άποψης "καταργήστε τα σώματα ασφαλείας, αύριο 7-12-2009. Εξυγείανση, ναι. Μη χρησιμοποίηση τους για άλλους σκοπούς, ναι. Όπως δεν μπορώ το τσουβάλιασμα για τον "επαναστατικό" χώρο, έτσι δεν το μπορώ και για τον αντίπαλο. Ντάξει γενικά μαζί σου είμαι. Αύριο που θα ξεθυμώσω μάλλον θα έρθω να γράψω +1. πλάκα μας κάνει ο Θεοδωράκης ε; Γιατί ρε ?
leftermann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί ρε ? ξέρω γω; Σου φαίνεται λογικό αντιεξουσιαστής ή αναρχικός να δίνει ωραία συγκινητική συνεντευξούλα σε ωραίο ασορτί φόντο στο ΜΕΓΚΑ και στον ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ;
klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Εννοείς το τεράστιο καδρόνι με το ύφασμα στην άκρη; Κατέβασαν τα χαιβάνια την ελληνική στο πολυτεχνείο στην Αθήνα και σήκωσαν μια άλλη custom κόκκινη/μαύρη με ένα Α στη μέση. Αν αυτοί είναι αναρχικοί εγώ είμαι μπετατζής.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Κατέβασαν τα χαιβάνια την ελληνική στο πολυτεχνείο στην Αθήνα και σήκωσαν μια άλλη custom κόκκινη/μαύρη με ένα Α στη μέση.Αν αυτοί είναι αναρχικοί εγώ είμαι μπετατζής. Έπεσαν στα μάτια σου ε;
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 ξέρω γω; Σου φαίνεται λογικό αντιεξουσιαστής ή αναρχικός να δίνει ωραία συγκινητική συνεντευξούλα σε ωραίο ασορτί φόντο στο ΜΕΓΚΑ και στον ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ;
klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ε τουλάχιστον να μην είναι βλαμμένοι τόσο εξώφθαλμα. Τέσπα. Αυτό κανονικά είναι 100σελιδό thread. Δεν γίνεται οι αναρχικοί να σηκώνουν τη σημαία ενός κινήματος/αρχής.
leftermann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Χαχαχααααααααααα! Χτυπιέμαι! 35χρονος χούλιγκαν! Ο Τάκης ο Σουγιάς είναι; Ρε συ κλάιν, τα έχεις μπερδέψει λίγο...
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ακόμα κι αν τον χτύπησαν κι έχασε τον έλεγχο, κάτι μου λέει ότι πρέπει να 'χει τρελές οδηγικές ικανότητες για να κρατήσει τη μηχανή και να μη χάσει την ισορροπία του εξαρχής. Άσε που μου φαίνεται ότι αρχίζει και χάνει ισορροπία αφότου πέτυχε τον διαδηλωτή. Τέλος πάντων, δεν μπορώ να γνωρίζω. Ρίξε μια ματιά κι εδώ (EDIT 15.24 και 15.40). Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν εκεί πέτυχαν κι άλλους με μηχανές. σλιπ, γι' αυτό τόνισα 2 πράμματα νωρίτερα : α) Πως ΘΕΛΩ να ΕΛΠΙΖΩ πως δεν το 'κανε επί τούτου (το ξαναλέω πως είναι σχεδόν παρανοϊκό να το κάνεις, για διάφορους λόγους, ξεκινώντας από ιδίας σωματικής ακεραιότητας, έως του ότι εκθέτεις έτσι τους πάντες). β) Και ΑΝ το έκανε εν πλήρει ψυχραιμία, θέλει ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. Αν είσαι με μια τάδε φόρα πάντως σε μηχανή, και σου "συμβεί" κάτι (φας κάτι στο κεφάλι, έστω και με κράνος), το πιο πιθανό είναι να πας ευθεία (το λέω το λιγότερο εκ προσωπικής πείρας). Από ένστικτο όσον αφορά τη φορά (προσπαθείς να το "κρατήσεις"), γενικώς οι κινήσεις σου δεν είναι οι καθώς πρέπει "μετρημένες" (ενδέχεται "ν' αρπαχτείς" στο γκάζι, να το σφίξεις και να το "κολλήσεις" ). Η (κατόπιν εορτής, και μάθημα προς εαυτόν και αλλήλους) "σκέψη" βέβαια λέει να φετιάσεις επί τούτου, κι όχι να προσπαθήσεις να το κρατήσεις, ακριβώς για να μην έρθουν χειρότερα παρακάτω. Η δε φόρα που έχεις, έχει αποτέλεσμα να κάνεις ακριβώς αυτό που φαίνεται στο βίντεο : ξερή ευθεία (θες δε θες). Μόνο "καμικάζι" (όλα για όλα δηλαδή), θα έκανε για 'μενα τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κίνηση που είδαμε. Δεν μπορώ να ΧΩΝΕΨΩ ότι ήταν "μελετημένο". (κι ακόμα λιγότερο btw μπορώ να χωνέψω σχετική ΟΔΗΓΙΑ από ανώτερους........!!!) (και θα βγει κάτι τέτοιο προς τα έξω...σήμερα...αύριο....δεν θα βγει αν είναι;!;!) Όσον αφορά αυτό που λέει το άρθρο του tvxs, έμεινα λίγο κάγκελο μόλις το είδα,,,όμως αφήνω την περίπτωση να ΜΗΝ εννοεί επιθέσεις με "ΟΠΛΟ" τη μηχανή (αλλά το "επίθεση" να ήταν γενικός όρος...). Διότι χαλαρά μπορείς να σκοτώσεις έτσι. Δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ διάθεση να τους δικιολογήσω, απλά δε όπως είπα δεν μπορώ να το χωνέψω, κι ΕΛΠΙΖΩ να ήταν το ΜΟΝΟ περιστατικό, αυτό που είδαμε στο βίντεο..... Αν αποδειχθεί το αντίθετο, κι αν ειδικά είναι κατόπιν εντολής,,,,,,,,,,,μάλλον πρέπει να βγούμε ΟΛΟΙ στους δρόμους.
klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Χαχαχααααααααααα! Χτυπιέμαι! 35χρονος χούλιγκαν! Ο Τάκης ο Σουγιάς είναι; Ρε συ κλάιν, τα έχεις μπερδέψει λίγο... Ξέρω γώ. Μπορεί. Αλλα η αναρχία πιστεύω είναι αρκετά απλή σαν έννοια. Οι πράξεις και οι κινήσεις των περισσότερων αυτοαποκαλούμενων αναρχικών με αρχηγούς και υποκινητές, μόνο αναρχικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Πές το όπως αλλιώς θέλεις. Αλλα αναρχία.. Δεν νομίζω. (λέω εγώ ο κοινός θνητός, βλέποντας εννοιολογικά το πράγμα)
slipknot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 σλιπ, γι' αυτό τόνισα 2 πράμματα νωρίτερα : α) Πως ΘΕΛΩ να ΕΛΠΙΖΩ πως δεν το 'κανε επί τούτου (το ξαναλέω πως είναι σχεδόν παρανοϊκό να το κάνεις, για διάφορους λόγους, ξεκινώντας από ιδίας σωματικής ακεραιότητας, έως του ότι εκθέτεις έτσι τους πάντες). β) Και ΑΝ το έκανε εν πλήρει ψυχραιμία, θέλει ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. Αν είσαι με μια τάδε φόρα πάντως σε μηχανή, και σου "συμβεί" κάτι (φας κάτι στο κεφάλι, έστω και με κράνος), το πιο πιθανό είναι να πας ευθεία (το λέω το λιγότερο εκ προσωπικής πείρας). Από ένστικτο όσον αφορά τη φορά (προσπαθείς να το "κρατήσεις"), γενικώς οι κινήσεις σου δεν είναι οι καθώς πρέπει "μετρημένες" (ενδέχεται "ν' αρπαχτείς" στο γκάζι, να το σφίξεις και να το "κολλήσεις" ). Η (κατόπιν εορτής, και μάθημα προς εαυτόν και αλλήλους) "σκέψη" βέβαια λέει να φετιάσεις επί τούτου, κι όχι να προσπαθήσεις να το κρατήσεις, ακριβώς για να μην έρθουν χειρότερα παρακάτω. Η δε φόρα που έχεις, έχει αποτέλεσμα να κάνεις ακριβώς αυτό που φαίνεται στο βίντεο : ξερή ευθεία (θες δε θες). Μόνο "καμικάζι" (όλα για όλα δηλαδή), θα έκανε για 'μενα τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κίνηση που είδαμε. Δεν μπορώ να ΧΩΝΕΨΩ ότι ήταν "μελετημένο". (κι ακόμα λιγότερο btw μπορώ να χωνέψω σχετική ΟΔΗΓΙΑ από ανώτερους........!!!) (και θα βγει κάτι τέτοιο προς τα έξω...σήμερα...αύριο....δεν θα βγει αν είναι;!;!) Όσον αφορά αυτό που λέει το άρθρο του tvxs, έμεινα λίγο κάγκελο μόλις το είδα,,,όμως αφήνω την περίπτωση να ΜΗΝ εννοεί επιθέσεις με "ΟΠΛΟ" τη μηχανή (αλλά το "επίθεση" να ήταν γενικός όρος...). Διότι χαλαρά μπορείς να σκοτώσεις έτσι. Δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ διάθεση να τους δικιολογήσω, απλά δε όπως είπα δεν μπορώ να το χωνέψω, κι ΕΛΠΙΖΩ να ήταν το ΜΟΝΟ περιστατικό, αυτό που είδαμε στο βίντεο..... Αν αποδειχθεί το αντίθετο, κι αν ειδικά είναι κατόπιν εντολής,,,,,,,,,,,μάλλον πρέπει να βγούμε ΟΛΟΙ στους δρόμους. Σίγουρα, δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι παίχτηκε ακριβώς. Ούτε θέλω να κατηγορήσω ευθέως κάποιον, μιλάω πάντα για την εντύπωση που μου προκάλεσε το βιντεάκι με αυτόν στο Σύνταγμα, μόνο αυτό. Απλά επειδή κι εμένα μου φαίνεται εξωφρενικό να γκαζώνουν με μηχανάκια κι όποιον πάρει ο χάρος, προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει. Btw μηχανή έχω οδηγήσει μόνο μια φορά, μη φανταστείς τίποτα σοβαρό όμως. Δες κι εδώ αν θες, ο δεύτερος επιβεβαιωμένος τραυματισμός. Gtp πηγή ξέρω, απλά έμαθα μέσα από ραδιοφωνική εκπομπή ότι εκεί υπάρχουν βίντεο.
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δες κι εδώ αν θες, ο δεύτερος επιβεβαιωμένος τραυματισμός. Gtp πηγή ξέρω, απλά έμαθα μέσα από ραδιοφωνική εκπομπή ότι εκεί υπάρχουν βίντεο. ...ειλικρινά και σοβαρά, αν σου πω ότι..."φοβάμαι" να κλικάρω το λινκ......... (...)
slipknot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά δείχνει μόνο την τραυματισμένη να δέχεται τις πρώτες βοήθειες και έχει το προηγούμενο video (αυτό για το οποίο συζητάμε εδώ και ώρα) με zoom. Εντάξει, δεν είναι indymedia
minarokeftes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ρε εδώ η ΑΕΚ καταστρέφεται και εσείς ασχολείστε με μλκς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.