washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Το ότι προσπάθησε να περάσει το είπα γιατί είχα δει μόνο μια φορά το στιγμιότυπο και δεν θυμόμουν καλά τι παίχτηκε. Τώρα αλλάζει το θέμα. Προσωπικά μου φαίνεται ότι είχε σκοπό να χτυπήσει, δεν πήγαινε δα και με 10. ...παραέχει γκάζια για 'κεινο το σημείο (στο τέρμα δεξιά σα να τερματίζει κι ο "δρόμος"...) ακόμα και για να πει να στουκάρει (έχων σώας τας φρένας). Δεν το κάνεις, για 'μενα (που έχω κάνει χοντρές κροκοδειλιές με μηχανή). ΘΕΛΩ να ΕΛΠΙΖΩ πως μπορεί να έπαιξε το σενάριο που είπα : τον χτυπήσανε, έχασε έλεγχο, και στην ουσία έπεσε πάνω τους (ψιλοπαλαντζάρει κι απ' την αρχή, αλλά και προς το τέλος, μετά τα χτυπήματα βέβαια - ίσως να φέτιασε κι όλας, το πλάνο είναι τυφλό στο τέλος) άδολα... Αλλιώς, ΚΡΕΜΑΣΜΑ.
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ρε μαλάκες ο Ματατζής είναι ηλίθιος. Δεν μπορώ τρελαίνομαι. Θα με σκάσει. Λέει: ''Και λέω στους συναδέλφους μου, μην στεναχωριέστε, κουράγιο θα πάμε σπίτια μας σήμερα.'' Ναι βρε στούρνε, αλλά ο Αλέξης δεν θα πάει.
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Κάτσε ρε συνονόματε.....Τί να πει δηλαδή...Κι αυτοί γυναίκα μάνα παιδιά και σχετικά έχουνε...Λες να πηγαίνουν με την αίσθηση ότι θα σπάσουν πλάκα και κεφάλια; Ντάξει, ζώα έχει ο χώρος, αλλά τον συγκεκριμένο δεν τον ΚΟΒΩ έτσι...
andreapaog328 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 εχμ...και τι σχέση έχει ο Αλέξης με τον ματατζή? or ε τότε να μην γυρίσει ούτε ο ματατζής σπίτι του...
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Κάτσε ρε συνονόματε.....Τί να πει δηλαδή...Κι αυτοί γυναίκα μάνα παιδιά και σχετικά έχουνε...Λες να πηγαίνουν με την αίσθηση ότι θα σπάσουν πλάκα και κεφάλια; Ντάξει, ζώα έχει ο χώρος, αλλά τον συγκεκριμένο δεν τον ΚΟΒΩ έτσι... Δεν το περίμενα αυτό από σένα. Αλήθεια.
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Κάτσε ρε συνονόματε.....Τί να πει δηλαδή...Κι αυτοί γυναίκα μάνα παιδιά και σχετικά έχουνε...Λες να πηγαίνουν με την αίσθηση ότι θα σπάσουν πλάκα και κεφάλια; Ντάξει, ζώα έχει ο χώρος, αλλά τον συγκεκριμένο δεν τον ΚΟΒΩ έτσι... Αααα, δεν το ήξερε δηλαδή ότι θα υπάρχουνε και τέτοια όταν δήλωσε στο μηχανογραφικό του την σχολή Αστυνομίας ?
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αααα, δεν το ήξερε δηλαδή ότι θα υπάρχουνε και τέτοια όταν δήλωσε στο μηχανογραφικό του την σχολή Αστυνομίας ? Ποια τέτοια εννοείς; Να σκοτώνουν ή να σκοτώνονται;
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το περίμενα αυτό από σένα. Αλήθεια. Φιζ, δεν ξέρω πώς μ' έχεις κόψει -δεν ξέρω καν αν κάνεις πλάκα- αλλά για τον συγκεκριμένο μίλησα...όσο τον άκουσα δηλαδή....Το τί ρόλο βαράνε (σε τι επάγγελμα), και το τί τους βάζουν να κάνουν είναι άλλο καπέλο, και γενικώς η κατάσταση είναι γάμα τα...
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ποια τέτοια εννοείς; Να σκοτώνουν ή να σκοτώνονται; Να σκοτώνονται. Anyway. Δεν μπορώ να δω καθαρά τώρα. Θόλωσα.
leftermann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 επειδή δεν είδα όλη την εκπομπή (λίγο στο τέλος είδα), ο τύπος με την κουκούλα ήταν και καλά αντιεξουσιαστής - αναρχικός που πέρσι βγήκε και έσπαγε;
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αααα, δεν το ήξερε δηλαδή ότι θα υπάρχουνε και τέτοια όταν δήλωσε στο μηχανογραφικό του την σχολή Αστυνομίας ? ...κι επειδή το δήλωσε δηλαδή; Να πηγαίνει κάθε φορά "στη δουλειά", αποφασισμένος να σκοτωθεί; Υπάρχουν ζώα που κατατάσσονται για να βαράνε. Με χαρά. Όπως ΙΣΩΣ κι ο Ζητάς της προ-προηγούμενης σελίδας. Υπάρχουν κι άλλοι που πηγαίνουν για να πιάνουν κλέφτες, για να παίρνουν τις τρεις κι εξήντα του Σιδηρόπουλου, για ένα μισθό δηλαδή. Λίγοι ίσως; Ίσως. Υπάρχουν όμως. Κι ένας από αυτούς σα να είναι κι ο του Θεοδωράκη. Εμένα έτσι μου ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ πάντως. Το ότι ο "συνάδελφος" του καθάρισε τον πιτσιρικά, τον κάνει το ίδιο; Αν ήταν αυτός στη θέση του, ίσως ο Γρηγορόπουλος να ζούσε ακόμα. Και γενικά, δεν είμαι της άποψης "καταργήστε τα σώματα ασφαλείας, αύριο 7-12-2009". Εξυγίανση, ναι. Μη χρησιμοποίηση τους για άλλους σκοπούς, ναι. Όπως δεν μπορώ το τσουβάλιασμα για τον "επαναστατικό" χώρο, έτσι δεν το μπορώ και για τον αντίπαλο.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Φιζ, δεν ξέρω πώς μ' έχεις κόψει -δεν ξέρω καν αν κάνεις πλάκα- αλλά για τον συγκεκριμένο μίλησα...όσο τον άκουσα δηλαδή....Το τί ρόλο βαράνε (σε τι επάγγελμα), και το τί τους βάζουν να κάνουν είναι άλλο καπέλο, και γενικώς η κατάσταση είναι γάμα τα... Πρώτη φορά συμφωνούμε τόσο πολύ. Ούτε 0,00001Hz διαφορά δεν έχουμε. Να σκοτώνονται.Anyway. Δεν μπορώ να δω καθαρά τώρα. Θόλωσα. Μάλλον δεν μπορείς, γιατί όσο σκέφτεσαι στο μηχανογραφικό σου ότι με την επιλογή σου αυτή μπορεί να σκοτωθείς, άλλο τόσο το σκέφτεσαι όταν αποφασίζεις να πας ένα ταξίδι με το αμάξι σου, ή να πας σε μια πορεία. Όχι ακριβώς έτσι, αλλά περίπου.
slipknot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 ...παραέχει γκάζια για 'κεινο το σημείο (στο τέρμα δεξιά σα να τερματίζει κι ο "δρόμος"...) ακόμα και για να πει να στουκάρει (έχων σώας τας φρένας). Δεν το κάνεις, για 'μενα (που έχω κάνει χοντρές κροκοδειλιές με μηχανή).ΘΕΛΩ να ΕΛΠΙΖΩ πως μπορεί να έπαιξε το σενάριο που είπα : τον χτυπήσανε, έχασε έλεγχο, και στην ουσία έπεσε πάνω τους (ψιλοπαλαντζάρει κι απ' την αρχή, αλλά και προς το τέλος, μετά τα χτυπήματα βέβαια - ίσως να φέτιασε κι όλας, το πλάνο είναι τυφλό στο τέλος) άδολα... Αλλιώς, ΚΡΕΜΑΣΜΑ. Ακόμα κι αν τον χτύπησαν κι έχασε τον έλεγχο, κάτι μου λέει ότι πρέπει να 'χει τρελές οδηγικές ικανότητες για να κρατήσει τη μηχανή και να μη χάσει την ισορροπία του εξαρχής. Άσε που μου φαίνεται ότι αρχίζει και χάνει ισορροπία αφότου πέτυχε τον διαδηλωτή. Τέλος πάντων, δεν μπορώ να γνωρίζω. Ρίξε μια ματιά κι εδώ (EDIT 15.24 και 15.40). Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν εκεί πέτυχαν κι άλλους με μηχανές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.