Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ελεος μου βγηκαν τα ματια, τα παρατησα στην 3η σειρα

ψοφο σε ολα τα κωλοζωα και σκατα στην ψυχη του μαλακα που ξεκινησε την μοδα χωρις τα φωνηεντα

α ξεχασα

ΡΕ σε ολους αυτους.

Δημοσ.
Πάλι τα ίδια

Θα βάλω τα κλάματα.

ρε συ... απλά μάθε στους φίλους σου πως να ανοίγουν το remote control των windows και μετά κάνε τα όλα εσύ από το pc σου... άιντεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.
ρε συ... απλά μάθε στους φίλους σου πως να ανοίγουν το remote control των windows και μετά κάνε τα όλα εσύ από το pc σου... άιντεεεεεεεεεεεεεεε

Έχω και γω δουλειές... :-)

Δημοσ.
Πάλι τα ίδια

Θα βάλω τα κλάματα.

Εμ κι εσύ δεν απάντησες "βάλε λίνουξ"... :lol:

Αν και αυτό στην καινούργια φουρνιά κατεστραμμένων θα αντικατασταθεί από το "πάρε μακ"...

Δημοσ.

ψοφο σε ολα τα κωλοζωα και σκατα στην ψυχη του μαλακα που ξεκινησε την μοδα χωρις τα φωνηεντα

Ναι. Ναι. Ναι! Ώρες ώρες εύχομαι να υπήρχε κόλαση για να πάει.

Δημοσ.

α ξεχασα

ΡΕ σε ολους αυτους.

Σε ποιό πράμα αναφέρεσαι?

Δημοσ.
Δεν ξανατρώω πίτσα το βράδυ. Είδα στον ύπνο μου ότι είχε έρθει να τραγουδήσει ο Lajoie σε εκδήλωση της σχολής μου.

Εγώ είδα ότι είχα παιδί, έναν σκύλο και ένα Hummer. Ανύπαντρος, έτρεχα από 'δω κι από κεί. Μετά με έπιασε κατάθλιψη και σκεφτόμουν "Που πάω εγώ μόνος;".

Δεν είχα φάει πίτσα το βράδυ.

Δημοσ.
Σε ποιό πράμα αναφέρεσαι?

Ένα log όπου ο Γιώργος μιλούσε με έναν που έγραφε σε (πάω ήδη να ξεπλύνω το στόμα μου) neo-greeklish.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...