eSATA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 σου φαίνεται απίθανο δηλαδή? αστείο μου φαίνεται...
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ελεος μου βγηκαν τα ματια, τα παρατησα στην 3η σειρα ψοφο σε ολα τα κωλοζωα και σκατα στην ψυχη του μαλακα που ξεκινησε την μοδα χωρις τα φωνηεντα α ξεχασα ΡΕ σε ολους αυτους.
antonl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ελεος μου βγηκαν τα ματια, τα παρατησα στην 3η σειρα [...] Εγώ μετά το πάτημα του spoiler. Σα να βλεπα washcloud ήταν.
gang Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πάλι τα ίδια Θα βάλω τα κλάματα. ρε συ... απλά μάθε στους φίλους σου πως να ανοίγουν το remote control των windows και μετά κάνε τα όλα εσύ από το pc σου... άιντεεεεεεεεεεεεεεε
giorgos147 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ρε συ... απλά μάθε στους φίλους σου πως να ανοίγουν το remote control των windows και μετά κάνε τα όλα εσύ από το pc σου... άιντεεεεεεεεεεεεεεε Έχω και γω δουλειές...
gang Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Έχω και γω δουλειές... μάθε τους 1 πράγμα για να γλιτώνεις 100 ώρες μαλακίας
giorgos147 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Και τώρα... Ποιος διαβάζει αρχαία για το αυριανό γαμωτεστ; :mad:
status Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Και τώρα... Ποιος διαβάζει αρχαία για το αυριανό γαμωτεστ; :mad: Εσύ ! χοχοχοχ :Ρ
eSATA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3048195#post3048195 χαχαχαχαχαχα
thanocaster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πάλι τα ίδια Θα βάλω τα κλάματα. Εμ κι εσύ δεν απάντησες "βάλε λίνουξ"... Αν και αυτό στην καινούργια φουρνιά κατεστραμμένων θα αντικατασταθεί από το "πάρε μακ"...
teo64x Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ελεος μου βγηκαν τα ματια, τα παρατησα στην 3η σειραψοφο σε ολα τα κωλοζωα και σκατα στην ψυχη του μαλακα που ξεκινησε την μοδα χωρις τα φωνηεντα Ναι. Ναι. Ναι! Ώρες ώρες εύχομαι να υπήρχε κόλαση για να πάει.
pappous_soulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ελεος μου βγηκαν τα ματια, τα παρατησα στην 3η σειραψοφο σε ολα τα κωλοζωα και σκατα στην ψυχη του μαλακα που ξεκινησε την μοδα χωρις τα φωνηεντα α ξεχασα ΡΕ σε ολους αυτους. Σε ποιό πράμα αναφέρεσαι?
slipknot Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξανατρώω πίτσα το βράδυ. Είδα στον ύπνο μου ότι είχε έρθει να τραγουδήσει ο Lajoie σε εκδήλωση της σχολής μου. Εγώ είδα ότι είχα παιδί, έναν σκύλο και ένα Hummer. Ανύπαντρος, έτρεχα από 'δω κι από κεί. Μετά με έπιασε κατάθλιψη και σκεφτόμουν "Που πάω εγώ μόνος;". Δεν είχα φάει πίτσα το βράδυ.
teo64x Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Σε ποιό πράμα αναφέρεσαι? Ένα log όπου ο Γιώργος μιλούσε με έναν που έγραφε σε (πάω ήδη να ξεπλύνω το στόμα μου) neo-greeklish.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.