washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μπερδεύτηκα.....Να πεινάσω ή να γ@υλώσω... όπως και να 'χει, θα φας καλά...
status Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεί να είναι σεξουαλική πείνα... Για αυτό δε παντρεύομαι :Ρ
angmar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Για αυτό δε παντρεύομαι :Ρ Ναι, λογικά εμείς οι bachelors δεν αντιμετωπίζουμε τέτοια διλήμματα...
status Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, λογικά εμείς οι bachelors δεν αντιμετωπίζουμε τέτοια διλήμματα... Το "Γρήγορα πριν έρθει η γυναίκα μου" δεν βγήκε τυχαία:Ρ
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 είχα πάρει αυτές τις μνήμες 39ε και τις έκαψα..τώρα κάνουν 99 θα μου τις αντικαταστήσουν έτσι; ρε eSATA εχεις καψει 321321 πραμματα!Αν το κανες επιτηδες παει κ ερχεται... Ε λογικα 8α στις αντικαταστισουν. Βεβαια καλη τυχη με το eshop. Ευχαριστη8ηκα υπνο χ8ες!Την επεσα στις 9 το βραδυ για να ξυπνησω κατα τις 12,το βραδυ παλι, για να βγω εξω και ξυπνησα στις 11 το πρωι! Τηγανιτες πατατες και μπριτζολες μεχρι πανω ειμαι τωρα!!!!Παω να την ξαναπεσω σαν Βουδας!
eSATA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ρε eSATA εχεις καψει 321321 πραμματα!Αν το κανες επιτηδες παει κ ερχεται... Ε λογικα 8α στις αντικαταστισουν. Βεβαια καλη τυχη με το eshop. Δε φταίω εγώ! Αφού κάηκαν οφείλουν να τις αντικαταστήσουν!
andreapaog328 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=323635&page=10
alexzzz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πάλι μπλόου τζόμπ στο ντέρμπι το μυρτόφυτο... και κόκκινη στο τέλος να κλαίγονται. Δεν τους χάλασε τους νιούφιδες... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΛΑΛΟΥΛΟΥ!!!! ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ... τρέλανε τους όλους φέτο'!!!
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Οι Σουηδοί προσφέρθηκαν να στείλουν 600 αστυνομικούς στην Κοπεγχάγη για να βοηθήσουν τις εγχώριες αρχές με το συνέδριο, μιας και οι περισσότεροι Δανοί αστυνομικοί θα χρειαστεί να βαρέσουν 16 ώρες συνεχόμενης βάρδιας. Και φυσικά οι Δανοί αρνήθηκαν.
gang Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 βλέπω όλοι? καλοπερνάνε σήμερα... έχει βγάλει εδώ κάτω και έναν γαμάτο ήλιο σήμερα.. Τεράστιο λέμε. Δεν θέλω να νυχτώσει ρεεεεεεε:-) έλα παίδες χωρίς να το γκαντεμιάσουμε η μέρα τσουλάει ιδανικά... ξυπνήσαμε αργά φάγαμε καλά πήγαμε μια βολτίτσα η Πανάχα νίκησε με 3-2 η Πανάθα νικάει με γκόλ του πατρινού οεοεο άντε να πάει μέχρι τέλους καλά... δώστε την ευχή σας ρεεε
andreapaog328 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 η Πανάχα νίκησε με 3-2 άιντε να ανέβει και αυτή φέτο...
dante14023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 τελικα τα παϊδακια εξελιχθηκαν σε μια απιστευτη προβατινα... ηπιαμε και τα κρασακια μας και τωρα ξαπλα.... σειρα εχει ενα προφιτερολ, αλλα αφου χωνεψουμε λιγο.... η χοληστερινη στα υψη βεβαια αλλα μια φορα στο τοσο δεν πα να...... see ya later!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.