Achilles Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε να σβήσεις cookies ή να μπεις με άλλο browser.
minarokeftes Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - Law Abiding Citizen ΤΙ ΤΑΙΝΙΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Kryptonite Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δε μπορώ να κάνω login. Και έκανα και reset το password, τίποτα. Απλά με ξαναβγάζει στη σελίδα του login. Άσχετο αλλα μήπως χρησιμοποιείς opera?
jason_rethymno Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Τελικά αυτό είναι καλύτερο. suzuki alto
jason_rethymno Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 χαχα είναι δύσκολη η επιλογή αυτοκινήτου τελικά..
Achilles Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως καταστάλαξες στο μοβ χρώμα. Κάτι είναι και αυτό...
antonl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 χαχα είναι δύσκολη η επιλογή αυτοκινήτου τελικά.. Ειδικά άμα παίζει κι αυτό: [...] ο αναποφάσιστος αγοραστής. Εγώ εδώ και 3 χρόνια δε μπορώ να καταλήξω και με τρων τα ΜΜΜ
soturin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ford Ka Δεν είναι όνειρο? πάω να απαντήσω και βλέπω αυτό Τελικά αυτό είναι καλύτερο. suzuki alto Δεν ξέρω ποιο είναι πιο άσχημο, προσπαθούν και τα δύο πολύ. Το ka είναι λίγο μεγαλύτερη απογοήτευση γιατί το προηγούμενο ήταν πολύ συμπαθητικό.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Το suzuki alto είναι 5θυρο ενώ το ford ka βγαίνει μόνο σε 3θυρο γι αυτό προτιμάω το alto
Achilles Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Κοιμήθηκα στις 3 και ξύπνησα στις 7. Και είναι Κυριακή Ποιος με μάτιαξε; Την κατάρα μου να ΄χει... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:23 ---------- Jason αν δεν αποφασίσεις μέχρι το τέλος του 2009 τι θες, θα σου πάρω αυτό.
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δε μπορώ να κάνω login. Και έκανα και reset το password, τίποτα. Απλά με ξαναβγάζει στη σελίδα του login. Ενώ δέχεται κανονικά τον κωδικό, σε καλως ορίζει κλπ., σε ξαναπετάει στην σελίδα του login ε; To είχα πάθει κι εγώ πρόσφατα, αλλά δε θυμάμαι πως το διόρθωσα. Δοκίμασε αυτό που σου λέει και ο Achilles.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.