leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 πω πω Αχιλλέα, δεν μου έκατσε καθόλου στον λαιμό ρε συ. Μπουρπ.
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 πω πω Αχιλλέα, δεν μου έκατσε καθόλου στον λαιμό ρε συ. Μπουρπ. Θα σου 'ξηγήσω το όνειρο ρε κάθαρμα το Σαββάτο που ελπίζω να βρεθούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Αλλά θα κάνουμε και μια συμφωνία και με τους υπόλοιπους που θα έρθουν: όποιος φάει και όποιος πιει περισσότερο δεν θα πληρώσει...:-D:-D Συμφωνούμε;
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 πρέπει ΚΑΙ να φάει ΚΑΙ να πιεί περισσότερο;] anyway δεν έχω πρόβλημα, ο πρωταθλητής πρέπει πάντα να αμείβεται. Μέσα.
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι απαραίτητο... Θα πάρουν φωτιά τα πιρούνια... Μέσα για μέσα... Να πάρεις κανένα μοβ χαρτονόμισμα μαζί σου, καλού κακού...
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 έχω χρυσή πιστωτική ρε. Φτωχομπινέ. Πώς θα προίκιζα τον γιο σου αλλιώς;
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Περίμενε να την πιάσει στα χέρια της η κόρη σου και θα σου τι θα μείνει από την περιουσία σου...
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 δεν είπα ότι έχω περιουσία. Είπα ότι έχω μεγάλη πίστωση Μήπως πρέπει να αρχίσω να δουλεύω περισσότερο;
Achilles Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Με 2 γυναίκες στην φαμίλια (με το καλό), μάλλον ΝΑΙ.
antonl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Σα μπιμπελό είναι ρε τζέισον. leftermann προτείνω ν ανοίξεις οινοτσιπουροτσικουδοποιείο.
leftermann Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 η συγχωρεμένη η πεθέρα μου έλεγε: ¨πατίνια έβαλες;" -"τι πατίνια;" -"πατίνια στα πόδια σου, για να προλαβαίνεις..." γειά σου κυρά Βάσω, όλα τα ήξερες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 δεν είν κακό...
KWSN_Men Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Εννοείς αν ανοίγει η σελίδα ή αν μπορείς να κάνεις login; Δε μπορώ να κάνω login. Και έκανα και reset το password, τίποτα. Απλά με ξαναβγάζει στη σελίδα του login.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.