teo64x Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Παρένθεση:Πήγα χθες στο σημείο όπου σκοτώθηκε το παιδί από τον πανίβλακα. Είχε μια αφιέρωση, ευχή (όπως θέλετε πείτε το): "ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΗ" Οκ, λέω, και ξαφνικά ένιωσα το στομάχι μου να τραγουδάει. Αν είχα έτοιους ομοϊδεάτες (περί κράτους, κοινωνίας κλπ) θα ντρεπόμουν. Κλείνει η παρένθεση, συνεχίστε την κουβέντα σας. Εγώ θα ντρεπόμουν μόνο αν τους είχα ομοϊδεάτες περί ορθογραφίας. Ή τα άτομα σαν κι εσένα σε οτιδήποτε άλλο εκτός ορθογραφίας. Γούστα, ε.
Teaser Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ θα ντρεπόμουν μόνο αν τους είχα ομοϊδεάτες περί ορθογραφίας. Ή τα άτομα σαν κι εσένα σε οτιδήποτε άλλο εκτός ορθογραφίας. Γούστα, ε. Δεν μπορώ να διαφωνήσω. Τα γούστα είναι γούστα. (ενημερωτικά-πήγα για να τιμήσω το παιδί)
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ομάδα της νεολαίας --------- Θεσσαλονίκης ξεδίπλωσε στο Λευκό Πύργο πανό με σύνθημα «η Εξέγερση είναι πάντα δίκαιη, διεκδικούμε ζωή, όχι επιβίωση».Το πανό παρασύρθηκε από τον αέρα (...) χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχ
minarokeftes Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα άμα πώ Καλημέρα θα με βαρέσετε????? βάλτε και εμένα στην φωτό! τον minarokefte όχι το παλιό τον deminho11
andreapaog328 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 ποιός θα φτιάξει φωτό??? και εγώ θέλω...
minarokeftes Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 [ame] [/ame] Τί τρελό που είναι το ξανθό???
andreapaog328 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 προσπαθώ να βγάλω το wish you were here με την κιθάρα στο ιποδ. Κάψιμο.
Toufas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Τί τρελό που είναι το ξανθό??? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qLH9fnhLaHU[/ame]
Kryptonite Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Τί τρελό που είναι το ξανθό??? Και τι ανήλικο επίσης....
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Και τι ανήλικο ανήθικο επίσης.... (totally) fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.