Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Λίγο χώρο πιάνω και δε τρώω πολύ Εγώ πάλι το αντίθετο... Να έρθω leftermann και 'γω;
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Αχιλλέα, επίσης βάζω και axe στις μασχάλες μου. Απογοήτευση, ε;
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Αχιλλέα, επίσης βάζω και axe στις μασχάλες μου. Απογοήτευση, ε; Άμα είσαι και μπάοκ....γάματα.
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΑΟΓΚ. όχι δεν το ξέχασα, επίτηδες το πάτησα.
Kryptonite Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 To έχω κάπου το psd αλλα στη δουλειά.Δηλώστε συμμετοχές για την φετινή οικογενειακή φωτό (όσοι δεν είστε ήδη μέσα) Που δηλώνουμε συμμετοχές?? Καλή φάση Βερολίνο...εμείς να δω πότε θα αξιωθούμε να το δούμε γμτ γμτ.
giorgos147 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Να'μαι και γω στην οικογενειακή φωτογραφία;
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Άμα είσαι και μπάοκ....γάματα. γιατι βρε παιδια... τι εχει ο mpaok? Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΑΟΓΚ. όχι δεν το ξέχασα, επίτηδες το πάτησα. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΑΟΓΚ ΡΩΤΑΩ!!!!
giorgos147 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Αει μπεκάτε ρε Βασικά κάτι δε πάει καλά, και δε παίζει σωστά... Προσπαθώ να το φτιάξω. Αλλά σεις μπείτε :-p
status Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΑΟΓΚ. όχι δεν το ξέχασα, επίτηδες το πάτησα. Έλα ρε παππού σούλι :Ρ
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Yoyo master τέλος. Από σήμερα θα μπαίνω σαν pappous soulis
status Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Yoyo master τέλος. Από σήμερα θα μπαίνω σαν pappous soulis Τα βαφτιστικά χρέωσε τα σε εμένα ρε :Ρ
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 γιατι βρε παιδια... τι εχει ο mpaok? ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΑΟΓΚ ΡΩΤΑΩ!!!! ...του ανέβασα την Μπαογκνίνη λίγο πριν, μην τον περεξηγείτε....
eSATA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 πως μπορώ να βάλω γύρω από φωτογραφίες αυτό το άσπρο πλαισιακι με στρογγυλές γωνίες; προσπάθησα μάταια να το φτιάξω στο gimp!
Teaser Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Παρένθεση: Πήγα χθες στο σημείο όπου σκοτώθηκε το παιδί από τον πανίβλακα. Είχε μια αφιέρωση, ευχή (όπως θέλετε πείτε το): "ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΗ" Οκ, λέω, και ξαφνικά ένιωσα το στομάχι μου να τραγουδάει. Αν είχα έτοιους ομοϊδεάτες (περί κράτους, κοινωνίας κλπ) θα ντρεπόμουν. Κλείνει η παρένθεση, συνεχίστε την κουβέντα σας.
dante14023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 To έχω κάπου το psd αλλα στη δουλειά.Δηλώστε συμμετοχές για την φετινή οικογενειακή φωτό (όσοι δεν είστε ήδη μέσα) εγω χωραω σε καμια γωνια?? καλησπερες του ολ!! μολις κατεβασα μια ζεστη ψαροσουπα (οτι πρεπει με αυτον τον καιρο...) και τωρα αραααααααζωωω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.