pappous_soulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Η κακή μέρα απ'το πρωί φαίνεται. Κάποιος μαλάκας χτύπησε με το μηχανάκι του τον αγαπημένο μου γάτο.
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 στην φετινη να βαλετε και μενα μεσα! εγω κοιμη8ηκα στις 4 και ξυπνησα στις 7! Αλλα εκανα ολες τις δουλειες μου!(servise/πλυσιμο το αμαξι,ψωνια-συμμαζεμα το σπιτι) .Τωρα μπανιο και ετοιμος να παω στην ΔΟΥΛΕΙΑ! Προώθησε την παραγγελιά στον wash ή στον klain. Τι δουλειά κάνεις ρε μπαόκι;
giorgos147 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Η κακή μέρα απ'το πρωί φαίνεται.Κάποιος μαλάκας χτύπησε με το μηχανάκι του τον αγαπημένο μου γάτο. Είναι σοβαρά τώρα ο γάτος; Τα ξέρω πολύ καλά αυτά παππού. Αν και μένω σε δρόμο που αμάξι περνάει κάθε μία ώρα, έχω χάσει πολλά γατιά έτσι
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Προώθησε την παραγγελιά στον wash ή στον klain. Τι δουλειά κάνεις ρε μπαόκι; To έχω κάπου το psd αλλα στη δουλειά. Δηλώστε συμμετοχές για την φετινή οικογενειακή φωτό (όσοι δεν είστε ήδη μέσα)
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Προώθησε την παραγγελιά στον wash ή στον klain. Τι δουλειά κάνεις ρε μπαόκι; Iδιαιτερα κανω σε παιδια γυμνασιου.(Μαθηματικα-Φυσικη) To έχω κάπου το psd αλλα στη δουλειά.Δηλώστε συμμετοχές για την φετινή οικογενειακή φωτό (όσοι δεν είστε ήδη μέσα) Εγω ειμαι μεσα !
dark_banishing Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερούδια .................. ! To έχω κάπου το psd αλλα στη δουλειά.Δηλώστε συμμετοχές για την φετινή οικογενειακή φωτό (όσοι δεν είστε ήδη μέσα) Βάλε λίγο σκοτάδι στην μια άκρη για μενα
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Από πρόσφατη, σχεδόν ημερήσια, οικογενειακή εκδρομούλα στο Βερολίνο. Ξυπνάμε λοιπόν Κυριακή πρωί πρωί, και αφού βολτάρουμε λίγο στην εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου μας το θαυμάζουμε λίγο και από έξω και το παίρνουμε ποδαράτο από την kurfurstendamm μέχρι την αγαπημένη μας μισογκρεμισμένη εκκλησία από εκεί δίπλα παίρνουμε το u-bahnάκι και κατεβαίνουμε στην potsdamer platz, όπου παίζουμε σε μια cycotronic μίνη παιδική χαρά στο sony center χαζεύουμε έναν τυπά που ζωγραφίζει ένα κομμάτι του τείχους παίρνουμε αυθεντική ddrιανή βίζα για την αυριανή μας αναχώρηση και φωτογραφιζόμαστε με τον ddrιανό φύλακα στην συνέχεια το πάμε ποδαράτο προς την πύλη του Βραδεμβούργου. Αφού πρώτα παίξουμε λίγο κρυφτοκυνηγητό στο μνημείο του ολοκαυτώματος φτάνουμε στην πύλη, όπου βρίσκουμε το αρκουδάκι έναν άλλον εκπληκτικό γερμαναρά που παριστάνει το άγαλμα και πολλά άλλα όμορφα. Συνεχίζουμε προς το reichstag, όπου η ουρά είναι τεράστια και δεν μπαίνουμε οπότε παίρνουμε το διώροφο λεοφορείο, που μας εντυπωσιάζει, και πάμε προς τον ζωολογικό κήπο. Πριν μπούμε χτυπάμε ένα βουρστάκι και μια μπυρίτσα να στανιάρουμε και κάνουμε ντου στον ελέφαντα της πύλης ξεκινάμε με το ενυδρείο, όπου φυσικά σκαλώνουμε κάνα μισάωρο στα χαζόψαρα που σου ματσουλάνε τα δάχτυλα αφού αλλάξουμε ρούχα γιατί γίναμε μούσκεμα, πάμε να δούμε τα ζωάκια. Όχι όλα βεβαίως βεβαίως, αλλά τα πιό εντυπωσιακά. Ελέφαντες, τίγρεις, λιοντάρια, πιγκουίνους, φώκιες, ιπποπόταμους, ρινόκερους, μαϊμούδες. Μας εντυπωσιάζει περισσότερο όλων ένας γορίλας που χτυπάει τα χέρια στο στήθος και φωνάζει ο οποίος μάλλον είναι πολύ σπουδαίος, γιατί του έχουν και ανδριάντα έιμαστε πλέον πολύ κουρασμένοι, οπότε βγαίνουμε, περνάμε απέναντι για μερικά ντονέρια, και πάμε με το πόδι προς το ξενοδοχείο κάνα δύωρο μετά, ξεκινάμε για βραδινή βολτίτσα παίρνουμε το s-bahnάκι και πάμε alexanderplatz, όπου η χριστουγεννιάτικη αγορά είναι μεν έτοιμη, αλλά όχι ακόμα ανοιχτή τέλος, κατηφορίζουμε προς την συνοικία του Αγίου Νικολάου, όπου βολτάρουμε πριν καταλήξουμε στο αγαπημένο μας εστιατόριο για φαγητό και - κυρίως - μπύρες. Ιδού η σκιά του αγίου στην απέναντι πλευρά του ποταμού Αυτά. Να ξαναρθούμε, μπαμπά... Σε μισώ ρε μαλάκα. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Άσχετο...αλλά ρε συ δεν φαίνεσαι για 97 κιλά ρε σειρά. Αδυνατούλης είσαι... Και τι σκουλαρίκι είναι αυτό ρε. Παρέα με τον klain κάνεις και πόστρεψες;
eSATA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Γαμώ το κερατό σας άχρηστοι! Λακούβα σα χαντάκι σε δρόμο χωρίς φωτισμό...πως διάολο να την δω... Ακόμα και η πινακίδα κόπηκε! Τα αποτελέσματα να κουβαλάω το μηχανάκι στα χέρια 2χλμ...2.30 το βράδυ
Freakster Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 ω ρε esata :S sux man ερώτηση άσχετη: λεφτά τσίμα τσίμα, τι παίρνω.. το κινητό ίσα ίσα να κάνω τη δουλειά μου στα 200€, ή το γαμάτο κινητό που έχω ερωτευτεί στα 300; Και με τα δυο η δουλειά γίνεται..
Freakster Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 στο μηχανάκι του esata λες; ή στη φωτογραφική του lefterman?
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Σε μισώ ρε μαλάκα. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Άσχετο...αλλά ρε συ δεν φαίνεσαι για 97 κιλά ρε σειρά. Αδυνατούλης είσαι... Και τι σκουλαρίκι είναι αυτό ρε. Παρέα με τον klain κάνεις και πόστρεψες; είμαι μυώδης και βαρυκόκαλος ρε Τι, στραβώνεις με τα σκουλαρίκια; Κατά τα τέλη του Μαρτιού θα βάλω και δεύτερο.
Freakster Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Τι, στραβώνεις με τα σκουλαρίκια; Κατά τα τέλη του Μαρτιού θα βάλω κει δεύτερο. Μπορώ να έρθω να κάνω πρακτική στο ιατρείο σου;; Λίγο χώρο πιάνω και δε τρώω πολύ
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Φάτε έναν βαρυκόκαλο ρε..... Δεν στραβώνω βρε, απλά πίστευα πως ήσουν 100% Άντρας.... Muth busted.
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Έλα συνάδερφε. Ξεκινάς πρακτική; Καλά να περάσεις, χου χου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.