slipknot Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 http://googlegooglegooglegoogle.com/ Γαμάτο, τώρα δε θα χρειάζεται να κάνω αναζήτηση youtube, να ανοίγω tab, μετά να κάνω αναζήτηση hi5, ξανά tab, αναζήτηση facebook, ξανά tab και τέλος αναζήτηση google.gr.
Toufas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 πω το κεφαλι μου , δεν επρεπε να βγω εξω μετα απο τοσο χαλια υπνο χτες...
giorgos147 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Είναι που κάθεσαι και σκας για παπαριές όπως η Ελένη. και "νευροπονος" μπορει να ειναι απο κακη σταση του σωματος.Αν σε ενοχλει η καρδια απο τα 14 δυσκολα την εχεις... Δεν ειναι τπτ ρεεεεεε Δεν ειμαστε απο γυαλι... Ντάξει ρε σεις, χθες με έπιασε πρώτη φορά, και είπα να ρωτήσω. Σήμερα μια χαρά.
status Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ντάξει ρε σεις, χθες με έπιασε πρώτη φορά, και είπα να ρωτήσω. Σήμερα μια χαρά. Κάπως έτσι πήγε και ένας οικογενειακός μας φίλος...στην αρχή ποναλάκια κ μετά ανακοπή..και τώρα οριζόντια.
status Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 κάνει κάτι ψάαααααααπλες τώρα... Έτσι, κάθε νύχτα κοιτάει τα άστρα.:Ρ
giorgos147 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Κάπως έτσι πήγε και ένας οικογενειακός μας φίλος...στην αρχή ποναλάκια κ μετά ανακοπή..και τώρα οριζόντια. Φχαριστώ για τα ευχάριστα που μου λες
status Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Φχαριστώ για τα ευχάριστα που μου λες Ε, τι μόνο χαβαλέ θα κάνουμε;
andreapaog328 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 τα μεγάλα σουπερμάρκετ είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 σήμερα?
gang Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 τα μεγάλα σουπερμάρκετ είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 σήμερα? νομίζω 9, καλημέρα (ναι! ναι! είπα καλημέρα μετά τις 12!!! λίγο ύπνος και για μένααααααααα )
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Το βρήκα... EDIT: Ορίστε και η περσινή φώτο... στην φετινη να βαλετε και μενα μεσα! νομίζω 9, καλημέρα (ναι! ναι! είπα καλημέρα μετά τις 12!!! λίγο ύπνος και για μένααααααααα ) εγω κοιμη8ηκα στις 4 και ξυπνησα στις 7! Αλλα εκανα ολες τις δουλειες μου!(servise/πλυσιμο το αμαξι,ψωνια-συμμαζεμα το σπιτι) .Τωρα μπανιο και ετοιμος να παω στην ΔΟΥΛΕΙΑ!
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Σάββατο μέχρι 20:00 μου φαίνεται. μπορει και 6 το απογευμα.!Δεν ειμαι σιγουρος.
gang Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 στην φετινη να βαλετε και μενα μεσα! εγω κοιμη8ηκα στις 4 και ξυπνησα στις 7! Αλλα εκανα ολες τις δουλειες μου!(servise/πλυσιμο το αμαξι,ψωνια-συμμαζεμα το σπιτι) .Τωρα μπανιο και ετοιμος να παω στην ΔΟΥΛΕΙΑ! εγώ 3.30 ξύπνησα 7 ξανακοιμήθηκα 8 και πάλι ξύπνημα 12.... τώρα πάω για καφέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.