jason_rethymno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 • VirtualDub• AQTitle • MicroDVD • MPEG-4 Timed Text • RealText Ευχαριστώ. Ποιο είναι το καλύτερο?
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά έχω πάρει εδώ και κανα 2-3μηνο κάτι ηχεία logitec 2.1 απο e-shop και το ένα ηχείο τα έχει φτύσει έχει βραχνιάσει και κάνει και χράτσα χρούτσα όλην ώρα.... Αυτά είχαν εγγύηση 2 χρόνια αλλα απόδειξη ΕΝ ΈΧΩ τί να κάνω? Όχι οτι ήταν και τίποτα ακριβά κανα 25€ τα είχα πάρει, απλά μου σπάει τα νεύρα ο ήχος.....
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ. Ποιο είναι το καλύτερο? Το Auto Gordian Knot.
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γρήγορα γρηγορα!!! Επείγον !! Επείγον !! Πεθαίνω!! Θέλω ένα πρόγραμμα εκτός από το Auto Gordian Knot που να ενσωματώνει την ταινία με τους υπότιτλους!! Άσχετη απορία δικά μου... το ανάποδο δεν γίνεται?
jason_rethymno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το Auto Gordian Knot. Αποκλέιεται αφου στις περισσότερες ταινίες που ενσωματώνω αλλού πάνε τα χείλια και αλλού ο ήχος
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αποκλέιεται αφου στις περισσότερες ταινίες που ενσωματώνω αλλού πάνε τα χείλια και αλλού ο ήχος Νομίζω οτι παίζει ρόλο αν είναι καλά συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι απο τον συγγραφέα τους. achilles έκανες καθόλου μεταφράσεις παλαιότερα? Είδα το νίκ σου σε κάτι επεισόδεια απο Big Bang Theory
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 άλλο ένα με την παραλλαγή του γιατί βαρέθηκα...
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ζωγραφίζεις καρντάση... Κάνε και ένα με το τοίχος του Βερολίνου καλυμμένο με post του Τάσου... Wall of text ftw!!!
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 άλλο ένα με την παραλλαγή του γιατί βαρέθηκα... αχαχαχαχαχαχαχαχαχα EPICNESS!!!
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δεν μου βγαίνει καλά σε τοίχο πάππου. Ωραίο είναι. Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις σε τοίχο.....πολυκατοικίας.
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δεν μου βγαίνει καλά σε τοίχο πάππου. Αντί για delete με transparent bg, layer via cut, και παίξε με το opacity στο blending options. Καπάκια colour balance στο post του wash να είναι στα ίδια με το τείχος. Λέωγωτώρα.
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αντί για delete με transparent bg, layer via cut, και παίξε με το opacity στο blending options.Καπάκια colour balance στο post του wash να είναι στα ίδια με το τείχος. Λέωγωτώρα. είναι που το φυσικό του τοίχου και της φωτό είναι το σκούρο... σε πολυκατοικία πιστεύω να κολλάει καλύτερα... αϊ να δουμ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.