klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Έλα μσν να σε πώ. Δεν πρέπει να ήσουν εκείνη τη μέρα.
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 έτοιμο το παπί Μου θύμισες το περσινό μου αβατάρι...:cry:
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μου θύμισες το περσινό μου αβατάρι...:cry: δεν το θυμάμαι καλέ μου παππούλι...
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δεν το θυμάμαι καλέ μου παππούλι... Ψάξε την ομαδική φώτο που βγάλαμε...
giorgos147 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Άσχημη είναι.Μόνο μια καλούλα φίλη έχει και γι αυτήνα δεν είμαι σίγουρος. Από κοντά είναι καλύτερη. Στις φωτογραφίες, ούτε μένα μου άρεσε. Θα έλεγα ότι δε μου άρεσε και καθόλου όμως. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:18 ---------- Πάω να δω GodFather, το πρώτο. 20 GB blueray! Χμ.
jason_rethymno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γρήγορα γρηγορα!!! Επείγον !! Επείγον !! Πεθαίνω!! Θέλω ένα πρόγραμμα εκτός από το Auto Gordian Knot που να ενσωματώνει την ταινία με τους υπότιτλους!!
giorgos147 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις έμαθα ότι το πρωί θα κάνω αρχαία. Τι ταινία να δεις τώρα; Με τι ψυχολογία; Γαμώ τα θεωρητικά μου! Μου καταστρέφουν τη ζωή!
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γρήγορα γρηγορα!!! Επείγον !! Επείγον !! Πεθαίνω!! Θέλω ένα πρόγραμμα εκτός από το Auto Gordian Knot που να ενσωματώνει την ταινία με τους υπότιτλους!! • VirtualDub • AQTitle • MicroDVD • MPEG-4 Timed Text • RealText
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δεν το θυμάμαι καλέ μου παππούλι... Το βρήκα... EDIT: Ορίστε και η περσινή φώτο...
andreapaog328 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 μπα στο γιουτούμπ μου δείχνει μόνο τα σημερινά...ο chrome μου κρατάει history μόνο για μια μέρα....έχω αδειάσει και cookies... δεν το θυμάμαι με τίποτααααα.... έψαξα και μσν λογκ μιας βδομάδας...τίποτα...δεν γα...θα συνεχίσω να τρώω τα τηγανητά καλαμαράκια μου...
soturin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζουμε τον εμπνευστή του γκάμι μπέαρ του πράσινου που μας τα έχει κάνει ζεπελιν για να πάω να τον ταίσω στα σκυλιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.