dante14023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Welcome!11 ώρες + πήξιμο στην εθνική και τώρα είναι 7:00 pm. Εσύ την άνοιξες τη σχολή σήμερα; το πηξιμο στην εθνικη ειναι μεσα στις 11 ωρες.... δεν ξερω αν την ανοιξα εγω αλλα μαλλον θα ημουν απο τους τελευταιους που εφυγαν....
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ρε συ... αυτό ήθελα να κάνω... να αντικαταστήσω το παπί με ψητή πάπια... στο μυαλό μου είσαι και με τρομάζει αυτό .
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 2 μέτρα παλικάρι (σε πλάτος) είμαι, σίγουρα χωράω; Αυτό θα πει ότι είμαι και στο μυαλό του alter; Spooky...
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 πόλλα άλτερ μαζευτήκαμε... κάποιοι πρέπει να αλλάξουν σε μενταλιστ...
eSATA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 [ame] [/ame]ποιος ξέρει σε τι κατάσταση θα είμαι σε 7 ώρες
giorgos147 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 πόλλα άλτερ μαζευτήκαμε... κάποιοι πρέπει να αλλάξουν σε μενταλιστ... It is Ολτερ, not Αλτερ. Μας το είπε η κυρά δασκάλα στα αγγλικά. Που και που την προσέχω και γω Καλησπέρα στα παιδιά.
giorgos147 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πως σας φαίνεται; Πριν λίγη ώρα το τελείωσα.
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Νόμιζα ότι της αφοσίωνες μόνο την όρασή σου κι όχι και την ακοή. Καλό είναι. Αυτό το περτικαλί είναι σαν τον Mr.Pacman.
giorgos147 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Νόμιζα ότι της αφοσίωνες μόνο την όρασή σου κι όχι και την ακοή. Καλό είναι. Αυτό το περτικαλί είναι σαν τον M.Pacman. Όταν θα χρειαστεί, θα έχω και την ακοή ανοιχτή. Οπότε προετοιμάζομαι Χαίρομαι που σου άρεσε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:10 ---------- Οου φακ. Τη βρήκα στο Google τη κυρά δασκάλα, και σε μία σελίδα έχει: Dial a Student Primary business: Student Recruitment, selection and strategic place Services: Hostesses, promoters, Instore, on-con, off-con, wet&dry demo, Meet&Greet, Rent a Crowd, Drivers, Pamphlet distributors, Intersection promotions, ANYTHING Legal for money, Waiters ANYTHING Legal for money,;;; =p ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:12 ---------- Την βρήκα και στο Hi5 και έχει φωτογραφίες!!!
giorgos147 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Η κυρα Δήμητρα είναι ρε; Ναι. Αυτή είναι σίγουρα, τουλάχιστον στο Hi5. Πως βρήκες το όνομα της;
sugata Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αργεντινή ΝΙγηρία Κορέα Ελλάδα τώρα μπορούμε να το πιούμε
giorgos147 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ΑργεντινήΝΙγηρία Κορέα Ελλάδα τώρα μπορούμε να το πιούμε Σε μένα απευθύνεται αυτό, ή σε ποτό;
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Greece are reunited with Nigeria and Argentina, two of the sides who helped endure a miserable campaign for them in 1994. Φέρτε μας και τη Βουλγαρία ρε.
giorgos147 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Greece are reunited with Nigeria and Argentina, two of the sides who helped endure a miserable campaign for them in 1994. Φέρτε μας και τη Βουλγαρία ρε. Συ θα μου πεις που βρήκες το όνομά της;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.