firewalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ε, σήμερα όλοι οι γιατροί εισοδηματίες είναι... :-) Luifer, το Semjâzâ πως το πέρασες; Συνωμοσία;
Lucifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μπα, εκεί που πήγαινα να ξανα-αλλάξω την υπογραφή μου, πάτησα λάθος και μπήκα στο επεξεργασία προφίλ και είδα πως είχε επιλογή για custom title.
livewire Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Γιατί δεν κάνετε ένα θρεντ οι γιατροί? Οι μαθηματικοί καλύτεροι είναι?
parsifal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μπα, εκεί που πήγαινα να ξανα-αλλάξω την υπογραφή μου, πάτησα λάθος και μπήκα στο επεξεργασία προφίλ και είδα πως είχε επιλογή για custom title. Ρε Λούσι; Το ζήτησες ειδικά από τον Hal; Γιατί εγώ δεν το βλέπω... Όχι πως θα το άλλαζα. Ας όψεται που σου την είπα ήδη πριν την «προαγωγή», και τώρα πρέπει να κρατήσω χαρακτήρα... Βάλτε ρε custom titles, να χαρεί ο κόσμος!
Lucifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 εμεσεν του το ζητούσα αδερφέ, μαζί με το να μου βάλει ημερομηνία εγγραφής 30-1-1933.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 σαφώς και είναι.... γιατι; ποιος το λεει αυτο;
Lucifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Το λέει ως γιατρός αν δεν απατώμαι.
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Κώστας ο Γκοτζίλα... Πάντως, χωρίς πλάκα, δύσκολα θα βρεις νέο γιατρό που να μιλάει με καλά λόγια για το συνάφι του. Έτσι που τα έχουμε κάνει, εξάλλου...
leftermann Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 γενικά μιλάω, έ. "Οι γιατροί", "οι μαθηματικοί". Δεν μιλάω για πρόσωπα. Ε, τι κακό έχουν κάνει οι μαθηματικοί στην κοινωνία;;; ps: δεν είμαι γιατρός, με την ακριβή έννοια της λέξης. Παραϊατρικός είμαι. Με την ανθρώπινη υγεία ασχολούμαι, πάντως.
Lucifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Περιέργως όμως, παρατηρώ πως οι φρέσκοι γιατροί είναι πολύ καλύτεροι (αναλογικά) από αυτούς μιας γενιάς πίσω. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που χάνεται στην πορεία, δλδ πάει "όρεξη/διάθεση/δουλειά => μετάλλαξη σε μαλάκα => καταστάλαξη σε θαυματουργό καθηγητή" αλλά γενικότερα παρατηρώ πολύ λιγότερη "Ελληναριά" στους ειδικευόμενους και τους παλιούς ενώ η μαλακία πάει σύννεφο στους 50άρηδες.
leftermann Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 ίσως γιατί ο νέος γιατρός βλέπει απειλητικό μπροστά του το φάσμα της ανεργίας. Ενώ αντίθετα, ο σημερινός πενηντάρης, όταν ήταν νέος γιατρός, έβλεπε μπροστά του πολύ χρήμα να τον περιμένει. Λέω τώρα εγώ...
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Κώστας ο Γκοτζίλα... ο Νικος ο πεταλουδας εχει αλλη αποψη...
pappous_soulis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Για να μην ανοίγω thread,μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι το βασικό ημερομίσθιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.