alexis333 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Είχαν κάνει λάθος το μέτρημα. Καλημέρες. Υπάρχει κανείς άλλος χωρίς εορταστικό avatar; http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3043966&postcount=70 Mαλιστα... Λεω και εγω... Ρε antonl μαρεσει πολυ το avatar σου btw.. Χριστουγεννιατικο αυτες τις μερες..:p:p
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 [ame] [/ame] Ευχαριστώ τούφα (video unrelated) edit: Δεν έχει ούτε εκεί
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Mαλιστα...Λεω και εγω... Ρε antonl μαρεσει πολυ το avatar σου btw.. Χριστουγεννιατικο αυτες τις μερες..:p:p Αληθεια μονο εγω Ευχαριστώ Έχασα το περσινό μου και έβαλα αυτό μωρέ.
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το παραφόρτωσες όμως φέτος...Βάλε κάτι πιο μινιμαλιστικό βρε αδερφέ...
alexis333 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ Έχασα το περσινό μου και έβαλα αυτό μωρέ. Και τελειωσαν τα avatar ??? Δε βρηκες κανα αλλο ανταξιο του προηγουμενου ...
dark_banishing Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει κανένα καλό παιδί με blackberry touch κινητό και 10 λεπτά ελεύθερο χρόνο ... ε φανταστικοι ινσόμνιακς... !? σλουρπ..
gang Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 άντε σιγά σιγά να ετοιμαστούμε να ξεκινήσουμε για ... Πάτρα I'm comingggggggggggggggggggggggg
Material_Defender_1032 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πετράλωνα, εδώ ερχόταν ο ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ στο σουβλατζίδικο Best και έτρωγε σουβλάκια δικέ μου. ωραία σουβλάκια κάνει αυτό και το δρόπολις αν και μια φορά μας είχε πάει αίμα τους περισσότερους της παρέας
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 1 μέρα afk... μόνο λίγη δόση με iphone... τώρα θα δω και τα πιεμ μου Λούσι και γουός... με σύρανε χτες στο "παραφυσική δραστηριότητα"... μισή ώρα ακόμα να ήταν η ταινία και θα είχα πρόβλημα στύσης για το υπόλοιπο της ζωής μου... μιλάμε για la grande μαλακία, όχι αστεία... σε ένα σημείο φοβήθηκα όλο και όλο... κάπου στην μέση... μη με πάρει ο ύπνος και μου κλέψουν λεφτά και κινητό...
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 1 μέρα afk... μόνο λίγη δόση με iphone... τώρα θα δω και τα πιεμ μου Λούσι και γουός... με σύρανε χτες στο "παραφυσική δραστηριότητα"... μισή ώρα ακόμα να ήταν η ταινία και θα είχα πρόβλημα στύσης για το υπόλοιπο της ζωής μου... μιλάμε για la grande μαλακία, όχι αστεία... σε ένα σημείο φοβήθηκα όλο και όλο... κάπου στην μέση... μη με πάρει ο ύπνος και μου κλέψουν λεφτά και κινητό... έγραψες μα'ακα έγραψες
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ".. στο fb βρίσκεται παλιούς συμμαθητές.." Κ κρύβεται πίσω από της λέξεις... "και οι πρώην σας, άτομα που δεν χωνεύατε κ ένα κάρο μαλάκες γνωστοί σας"
sugata Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ".. στο fb βρίσκεται παλιούς συμμαθητές.."Κ κρύβεται πίσω από της λέξεις... "και οι πρώην σας, άτομα που δεν χωνεύατε κ ένα κάρο μαλάκες γνωστοί σας" ινεβιταμπλ...
o_magazatoras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ψάχνω να ρίξω μια face-palm,ένα τυπάκο με μια μικρούλα στο κρεβάτι,στάση μπαμπα-κόρης (έτσι λέγεται ρε στα ταντρικά),και ταυτόχρονα έπαιζε κονσολοπαίχνιδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.