black_widow Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τι ρουφιάνος είναι αυτό ρε.Κατά τα άλλα ουήντο, εσύ θα 'χεις σωφέρ, άστα σάπια. Μπα, θα έρθει ; Δεν μου έχει πει τίποτα...:lol:
soturin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τι ρουφιάνος είναι αυτό ρε. εδιτ, πως βγάζω τις οδούς; Κατά τα άλλα ουήντο, εσύ θα 'χεις σωφέρ, άστα σάπια. στα ντροπ ντάουν που έχει bird's eye κάνεις τικ αυτό που έχει
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μπα, θα έρθει ; Δεν μου έχει πει τίποτα...:lol: Μου 'πε οτι θα σε φέρει αυτός, ελπίζω να μη τον χαντάκωσα. σοτ, θενξ!!1
soturin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ήταν δυο αυγά και τηγανίζονταν (πιθανότατα από τον toufa) Aυγό1: "Αχ! ΑΟΥΤΣ!! ΑΑΚαιεικαιεικαιειΑΑΑ!!" Αυγο2: "ΩΧ! Ένα αυγό που μιλάει!"
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Άντε άλλο ένα. Μπαστουνάκι γλειφιτζούρι είναι αυτό???? :lol::lol:
Garnele Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αχ τι γλυκό, ευχαριστώ λούσιφερρ =ρ Ρε, με την ευκαιρία, νομίζω ότι έχω εθιστεί στα αλμυρά. Σε φάση πήγα κουζίνα πριν να τσακώσω ένα ποτήρι χυμό και βρήκα ελιές σε ένα βαζάκι. Τσίμπησα μερικές για αρχή πιστεύω ότι σε λίγο θα τις έχω φάει όλες. Πριν κανα δυο μέρες πήγα να φτιάξω καφέ και κατέληξα να τρώω παστές σαρδέλες στις 10 το πρωι. Και αυτά είναι ενδεικτικά και μόνο ε. Ανησυχώ;
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αχ τι γλυκό, ευχαριστώ λούσιφερρ =ρ Ρε, με την ευκαιρία, νομίζω ότι έχω εθιστεί στα αλμυρά. Μου τη λες ή μου τη μπέφτεις;
Garnele Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εεεεεε.... Τίποτα από τα δυο. Προβληματίζομαι συνειρμικά και το μοιράζομαι. Ουηνκ
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μμμ οκ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ λοιπόν, εμένα με έχει πιάσει υπογλυκαιμία. Τσακίζω μαλτήζερσ και κόλυβα (ναι έφτιαξα κόλυβα). Τώρα αλμυρά, οκ, έχουν βγει οι χριστουγεννιάτικες μπύρες εδώ, αναγκαστικά ΕΝΑ ΤΣΙΠ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ θα το χτυπήσεις. Χουφτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.